Evet site ama sanıyorum "aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın"modunda insanlar birazda,altında oturanda yokmuş uzun süre,amiyane tabirle at koşturuyorlardı benden önce. Birde bana terbiyesiz dedi kadın en son rezil ettiğimde. Nasıl terbiyesiz oluyorsam,1 parça birşey silkelemem,çarşafımı vb balkondan annemin evide dahil hiç sarkıtarak kurutmadım. Şu an panolarda büyuk puntolarla yqziyor silkelemek yasak diye hala anlamayan var demekki.
Annemde sitede oturuyor ,öncesinde apartmanda otururkende dikkat ederdi ki annem hastalık derecesinde titizdir,ben bilmiyorum camdan halı vs silkelendiğini. Görmedim de. Süpürürdü,altını da ayrıca süpürürdü,kirlenince yıkamaya giderdi. Benim bildiğim halı temizleme bu yani. Nevresimde balkona kurup çamaşırlığı orda kuruturdu. Bende evimin boş odasında bu şekilde kurutuyorum. Kimseyi rahatsız etmeye hakkım yok.
Ama tiplerine baksanız düzgün, güngörmüş insanlar zannedersiniz.
Sahiller ,plajlar konusunda çok haklısınız.
Evinde titizim diye gelen misafiri bile diken üstünde oturtan bu tipler,sokakta bambaşka bir varlığa dönüşüyorlar.
2 yaşındaki oğlum bile çöp varsa elinde götür çöpe at diyince atıyor çöpe,bunlara öğretemezsinizde artık.