• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavgacı eltim?

Aslında mutfak çöpleri ile banyo çöplerini tek 1 kutuya atmadıgımizı, toplum olarak; çöp olsa dahi yiyecek artıklarını banyo çöpleri karıştırmadıgımızı ... bu sebeple banyoda ayrıca çöp kovası bulundurdugumuzu, bunun hem kolaylık ve yakınlık sağladığını ve hem de toplumsal titizlik kurallarını yerine getirmis olmanin verdiği gönül rahatlığını da anlatmak isterdim ama bunu yapabileceğinden emin değilim .

Kısacası her eve en az 2 çöp kovası arz ediyorum

Hele bir de geri dönüşüme uygun olarak ayrıştırarak çöp atmaya, atık yağları biriktirmeye ve kanalizasyona karıştırmamaya filan girersek ohoo...

Ama düşün yenigelinim, yerdeki mikronluk tozu görüp kriz geçiriyorum. Tepemden halı sarkıtmış iyi ki kadını çekip aşağı atmadım , ona şükür ediyorum şu an 😂
Iyi yapmışsın, çok iyi anlıyorum 😂
Bende görümcelerden şikayetçiyim o kadar pasaklilar ki evin kapisini actiklarinda ap bosluguna evin pis kokusu yayiliyor 🤮 asla ev havalandirmazlar.

gırgır fantezisi mi 😂 tam olarak ne yapıyoruz gırgırı hayatımı renklendirmek istiyorum da 😛
Ya şuan hem üzüntü hem şok içerisindeyim. İşte evlenecek çiftlere o yüzden eğitim verilmeli. Gider misiniz lütfen. Beni gırgırımla yalnız bırakın.

Ya gırgır fantezisinden haberin de yok di mi cahil arkadaşım. Ne demek gırgır ne ya? Gırgır bir evliliğin mihenk taşlarından biridir. Sonra neden ilişkiler rutine bindi bilmem ne. İşte hep gırgırsızlıktan. Yürü git, çeyizine bir gırgır al şimdi. Hayret bişiler! Ay!
ben şimdi uğur böcekli gırgır alacam pempeee hemide çeyizime

Bazılarınız beni çok yanlış anlamış kesinlikle çöplerimiz kapıdaki çöpte ve tuvalette de küçük çöp kutusu var ama evin her hangi bir odasında çöp kutusu yok onu demek istedim.

Arkadaşlar konu sahibi evet yanlış yapıyor bazilari gülüyor eğleniyor dalga geçiyorsunuz da onun yerine yol gosterseniz daha güzel olmaz mı o zaten yanlışını farketti bir kaç yorum sonra.
Insan nasıl kaybedilir değil insan nasıl kazanılır gözüyle davransak insanlarımıza kadınlarımıza diyorum.
Herkes sizin kadar olgunlaşmış olmayabilir ama bu da ezici üslup olarak kullanilmamali.
Bazen öyle güzel yorumlar okuyorum ki ışık olucu mantıklı yorumlar o dusunceleri hayatima aktarıyorum. Çok sey öğrendim ben buradan. Birini
Ciddiye almak bir insana verilecek en güzel hediyedir.

gırgır fantezisi mi 😂 tam olarak ne yapıyoruz gırgırı hayatımı renklendirmek istiyorum da 😛
Nasıl bilmezsin yaa inanmoyorooom...

Leopar desenli tayt giyip seksi bir şekilde beyinin önünde yerleri gırgırlayacaksın. Dizler bükülmeyecek 😂

Benim aileleri karıştıran çok kavgacı ve fitneci bi eltim var.Evlendiğim gün ailemle aramı bozmaya çalıştı benim birkaç küçük eski sırrımı öğrenip aileme fitneledi.Allahtan ailem kızmadılar eşim eltimle kavga etti bu yüzden çünkü o da eltimi sevmiyor.Neyse sonunda bir sebep yüzünden eşimle aramı bozmayı başardı sebep şu evlendiğim zaman çok cahildim ön balkondan sofra bezi silkeliyordum bu sebeple birkaç kez kavga çıkardı sonradan ben arka balkonu kullanınca olay kapandı.Arka balkonda onların balkonu yok ama mutfağımıza çok uzak.Mutfak camından da birşey silkwlememi istemiyor pencerenin önüne geliyor diye bağırıyor bu yüzden bende sofra bezini arka balkonda silkeledim mutfak camından sadece gırgır döktüm azıcık camına geldi diye yine bağırdı durdu.Sabahtan beri ağlıyorum eşimde bana bağırıyor bir daha bu sebeple sana bağırırsa seni döverim dedi.Bende eşime kızdım O hergün ön balkondan sofra bezini geçtim kilim silkeliyor kayınvalidemin balkonuna dökülüyor o silkeledikleri ben sadece gırgır döküyorum neden ona kimse kızmıyor da bana bu hergün bağırıyor diye eşime kızdım.Ne yapayım şimdi yine onunla kavga mı edeyim dedi.Kayınvalidemle çok iyi anlaşıyoruz kadın çok sessiz ve iyi biri onun başkonunda ne dökülürse dökülsün hiç ses çıkarmıyor ama bu azıcık bir şeye bağırıyor tüm mahalle de sesi yankılanıyor bıktım gerçekten param olsa temizlikçi tutacağım çok bunalıyorum diğer eltimle aram iyi ona danıştım mutfağa masa koy diyor öyle yapıcaz artık sadece içimi dökmek istedim etrafımda hiç arkadaşım yok buraya yazınca rahatladım.
Sofra bezini balkona silkeler sonrada ordan alirim.Girgiri cop kovasina silkelerim.Size de tavsiye ederim.Eltinin yaptigi ayip ama kendi ayibi.Ama o yapiyo demek onun seviyesine inmektir.

Müstakil evde büyüdünüz sanıyorum. İnsanın gördüğünde vazgeçmesi çok zor. Temizlik anlayışınız bu şekilde olustuysa kırmak çok zor anlıyorum ama kırmak zorundasınız. O devir kapandı çok çok önce. Apartman hayatında balkondan gırgır sofra bezi silkelenmez. En fazla Balkonun köşesine silkeler sonra supurursun. Ya da direkt çöpe atarsın. Öğrenmeye açık birisin yazında öyle anlıyorum. Sen doğru olanı yap. Yanlışlar eline kalsın

Arkadaşlar konu sahibi evet yanlış yapıyor bazilari gülüyor eğleniyor dalga geçiyorsunuz da onun yerine yol gosterseniz daha güzel olmaz mı o zaten yanlışını farketti bir kaç yorum sonra.
Insan nasıl kaybedilir değil insan nasıl kazanılır gözüyle davransak insanlarımıza kadınlarımıza diyorum.
Herkes sizin kadar olgunlaşmış olmayabilir ama bu da ezici üslup olarak kullanilmamali.
Bazen öyle güzel yorumlar okuyorum ki ışık olucu mantıklı yorumlar o dusunceleri hayatima aktarıyorum. Çok sey öğrendim ben buradan. Birini
Ciddiye almak bir insana verilecek en güzel hediyedir.
Selam duyar bombası, naber görüşmeyeli 😂

Back