- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi Mislinadorak
Hala girgir kullananlar varmis, kendimi doksanli yillarda gibi hissettim. Bir daha sana bagirirsa seni döverim diyen esine ne demeli, bu nasil bir kari kocalik sekli. Ne desem bilemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atıyoruz.Kapımızda çöp kovası biz en üst kattayız.
Halıyı çekip aşağa atma hareketi 10 numara 5 yıldızSence tabii ki aşağıya eltiye
E kapınızdaki çöp kovasına dökün o zaman gırgırı, beyin fırtınası yaptırıyorsunuz insana evimde çöp kovası yok diyerek. Varmış işte kapıda, 2 adım yürüyüp kapınızdaki çöp kovasına dökebilirsiniz, insanların tepesinden kendi halınızdaki kılı tüyü pisliği dökerken utanmıyor musunuz acaba ben olsam çok utanırım.
Çöp kovası evi niye kokutsun düzenli atıldıgında çöp kovasını yıkadıgınızda koku bile olmaz.Küçük bi kutu alırız sorun yok.Evi kokuttuğu için eve koymuyoruz.
kız kapı dediği binanın dış kapısı
Benim bi de makyaj yaptığım odada küçük bi kutum var. Makyaj yaparken kullandığım pamuk vs atıyorum ona. Toplamda 3 tane çöp oldu evde. Dünyanın en pis insani olduğumu az önce ögrendim.Hala idolümsünüz çünkü bizim banyolarda bile banyo için ayrı çöp kovası var. şu an pisliğimden utandım
Ama düşün yenigelinim, yerdeki mikronluk tozu görüp kriz geçiriyorum. Tepemden halı sarkıtmış iyi ki kadını çekip aşağı atmadım , ona şükür ediyorum şu anHalıyı çekip aşağa atma hareketi 10 numara 5 yıldız
Çok titiz ya konu sahibi, yarım saatte bir gırgırlıyor olabilir.Ben de daire kapısı diye düşündüm. Konu açanların bazılarına simultane tercüman lazım
Ee olsun, günde kaç kere yer gırgırlanır ki? Götürüp döksün bir zahmet.
Çok titiz ya konu sahibi, yarım saatte bir gırgırlıyor olabilir.
Bir de gerçekten gırgır kullanan kaldı mı ya? Ben çocukken vardı onlar, 25 senedir şarjlı süpürge kullanıyoruz kırıntı için.
Mecbur mutfaga masa koyacagız kısmını anlamadım biri anlatabilir mi?