Kavgacı eltim?

Atıyoruz.Kapımızda çöp kovası biz en üst kattayız.

E kapınızdaki çöp kovasına dökün o zaman gırgırı, beyin fırtınası yaptırıyorsunuz insana evimde çöp kovası yok diyerek. Varmış işte kapıda, 2 adım yürüyüp kapınızdaki çöp kovasına dökebilirsiniz, insanların tepesinden kendi halınızdaki kılı tüyü pisliği dökerken utanmıyor musunuz acaba ben olsam çok utanırım.

eltı haklı kızmakta
velınız gıbı kocanızıda habıre kavgaya yonlendırmeyın adam ne yapsın sız pıslıgınızı sacıyorsunuz dısarı
ben olsam bırı kılımını sılkelese tutar asagı cekerım
medenıyet dıye bırseyden haberınız var mı
yasınız kac ?

kız kapı dediği binanın dış kapısı

Küçük bi kutu alırız sorun yok.Evi kokuttuğu için eve koymuyoruz.
Çöp kovası evi niye kokutsun düzenli atıldıgında çöp kovasını yıkadıgınızda koku bile olmaz.

Yıllarca 1.katta oturdum asagı çöp atanlar silkelemelerden vs gına geldi artık birde pişkin pişkin 1.katta oturuyorsanız herseyi cekmek zorundasınız derlerdi.

Sofranızı balkonun içine silkeleyip yıkayıp süpürebilirsiniz.

Çöp kovanız yoksa çöpleri nasıl atıyorsunuz.

Hala idolümsünüz çünkü bizim banyolarda bile banyo için ayrı çöp kovası var. şu an pisliğimden utandım
Benim bi de makyaj yaptığım odada küçük bi kutum var. Makyaj yaparken kullandığım pamuk vs atıyorum ona. Toplamda 3 tane çöp oldu evde. Dünyanın en pis insani olduğumu az önce ögrendim.

Kokuyormus bi de.

Çöp kovasının sık sık yıkanırsa kokmayacağını biri anlatabilir mi koni sahibi arkadaşa... Zira benim mecalim yok

Ben de daire kapısı diye düşündüm. Konu açanların bazılarına simultane tercüman lazım

Ee olsun, günde kaç kere yer gırgırlanır ki? Götürüp döksün bir zahmet.
Çok titiz ya konu sahibi, yarım saatte bir gırgırlıyor olabilir.

Bir de gerçekten gırgır kullanan kaldı mı ya? Ben çocukken vardı onlar, 25 senedir şarjlı süpürge kullanıyoruz kırıntı için.

Sır olayı dışında yaşanan tartışmalarda eltiniz haklı sofra çırpma gırgır dökme nedir çöpkutusu yok mu evde pencereden atmak nedir bir de haklı gibi eltinizi karaliyorsunuz ya pessss

Ay üst katımdan çarşaf silkeleyen komşumu tarumar ettim geçenlerde, şimdi kadın balkona çıkmaya korkuyor. Meğer ne pis insanlar varmış. Komşumun kapısına çiçekle dayanıp, özür dileyesim geldi. Apartman olarak bir temizlik eğitimine filan katılın bari ve umarım aile apartmanıdır da bu saçmalıkları bir başkasına da yaşatmıyorsunuzdur.

Mecbur mutfaga masa koyacagız kısmını anlamadım biri anlatabilir mi?

Yerde yiyorlar sanırım yemeği sofra bezi derdi olmasın diye masada yemeye karar vermişler doğru anladıysam. Ama masada yerken de masanın altı kırıntı olabiliyor, çözüm gibi gelmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…