Kavgacı eltim?

Balkondan asagı gırgır dökecek komsum,yalatarak toplatırım ona o döktüklerini
Az görgü plsss

Nerde kaldı diyordum , iyi bile dayandın.

Size tavsiyem gırgırınızı çöpe boşaltın, Sofra bezinizi de balkonun bir köşesinde yere çırpıp yeri temizleyin. Eltiniz genel olarak haksız olabilir ama bu konuda siz de yanlış hareket ediyorsunuz. Ayrıca siz cok önemsememiş araya sıkıştırmışsınız ama bana göre eşinizin üslubu bu konunun en kötü noktası. Seni döverim ne demek?

Çöp kovası yokmuymuş e o zaman çöpleri hopp pencereden balkondan aşağı ay şaka gibi birde kadını karaliyorsun
Çöp kovası apartmanın içinde duruyormuş evde kokuyormus titizlik böyle bişey işte bütün apartman çöp kokusu çeksin tepeden boşalt herşeyi tmm dir

Müstakil değildi ama giriş katında oturdum.Ev bizimdi.Bodrum katta bizimdi ve boştu istediğimi yapıyordum o yüzden şimdi durum bu olunca biraz zorlandım.

Bunun olgun olmakla ne ilgisi var yorum yapan çoğu hanımdan yaşça küçüğüm kardeşleri yaşındayım belki.
Ama sofra bezi nerede silkelenir gırgır nereye boşaltılır biliyorum. Bunlar yaşla öğrenilen şeyler değil büyürken toplumda görüp benimsediğimiz şeyler.
Böyle şeylere duyar kasılması çok gereksiz yani. Bilmiyor olması tabii komik.
Kırıntı temizliği 101 dersi mi versin insanlar

Ya sorun kabile halinde aynı apartmanda oturmanız o ne ya tabi mutlu olamazsın

Müstakil değildi ama giriş katında oturdum.Ev bizimdi.Bodrum katta bizimdi ve boştu istediğimi yapıyordum o yüzden şimdi durum bu olunca biraz zorlandım.
Bunlar hep bahane. Alt katımda insan var, kafalarından pislik yağdırmamalıyım demek için çok bir şeye ihtiyaç yok. Küçük çocuklar bile yapmıyor bunu. Sizin bunu yapmanızın sebeplerini sayıyorum; empati yapmıyorsunuz, kolayınıza geliyor, bir de temizlik anlayışınız yok. Bahanelerin arkasına sığınmak yerine yaptığınızın ne ayıp bir şey olduğunu görün de bir daha yapmayın. İnsanın hatalarını kabul etmesi erdemli bir davranıştır.

Arkadaşlar önceden oturduğum ev bizimdi giriş katındaydık ve bodrumda bizimdi.Şimdi ben yeni evlendim ve bu tarz konuları yeni öğreniyorum lütfen daha anlayışlı olur musunuz?
bodruma attığınız kırıntı da böcek yapar fare yapar. Biz köydeyiz şu anda kırıntıyı tarlaya atsak görünmez gübre olur onu bile atamayız. Kemik oluyor köpeğe , ekmek oluyor et suyuyla hayvanlara veriliyor. ki köy yeri her evin önünde belediyenin çöp kovası var bilin bakalım ne işe yarıyor ? evin pisliği doğada bile yok olmuyor ki karadelik mi vardı bodrumda sonsuzluğa mı gidiyordu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…