İlla ortalığı aleve vermeye gerek yok ki. Biriyle görüşmek istemiyorsam eşimden izin alacak halim yok, sadece haber veririm. O da saygı duymak zorunda zaten başka ne olabilir ki? Eşler birbirine hayatı bu kadar zorlasmirmamali. Bu da doğru kişiyle ilişki kurarak sağlanabilir, sorun en basta yanlış kararlar almaktan kaynaklanıyor.Esinin hatrina bazi şeylere katlanıyorsun yoksa esinle kötü oluyorsun bu defa benim ailem gelmiyorsq senin ki de gelmesine dönüyor anladiniz mi evlilikte hersey 2+2 =4 olmuyor colugun cocugun yuvan icin bazi seyler yaşanıyor herseye ortalığı aleve versek zaten yuva diye birsey kalmıyor zaten direkt yuzlesince es de hak veriyor esek degilse
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kavga edemediğim insanlar
- Konu Sahibi Dante
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ağustos 2023
- 1.490
- 2.716
- 53
Ama illa ki evine gelmek istiyolar gelene gelme diyemiyorsun ki es de gitmek istiyor kardeşlerine vs sen gitmezsen bu defa o da senin kardeşlerine gelmez bir sure sonra sen benim ailemi saymiyorsan ben de senin aileni saymama dönecek konu evinde ki huzurun dan olacaksin olabildigince aile icini az bilecekler ve çok sık gorusulmeyecek olabildigince mesafeli duracaksin yapacak birsey yok gitmem gelmesinlere dönünce konu evde huzur kalmiyorİlla ortalığı aleve vermeye gerek yok ki. Biriyle görüşmek istemiyorsam eşimden izin alacak halim yok, sadece haber veririm. O da saygı duymak zorunda zaten başka ne olabilir ki? Eşler birbirine hayatı bu kadar zorlasmirmamali. Bu da doğru kişiyle ilişki kurarak sağlanabilir, sorun en basta yanlış kararlar almaktan kaynaklanıyor.
Böyle şeyler bizde hiç sorun olmaz. Birimiz biriyle görüşmek istemiyorsa diğeri onu zorda bırakmaz. Sen benim kardeşimle gorusmedin ben de senin kardeşinle gorusmem diye intikam da alınmaz, çok çocukça. Ama olur da öyle bir şey olursa gorusmesin kardeşimle yani beni hiç ilgilendirmez. Bakın benim babam 70 küsür yaşında, eski nesil, onlar bile dert etmezdi böyle şeyleri. Hoslanmadiklari akrabalar varsa babam annemi katmadan ayrı görüşürdü. Benim eşimle de durum böyle. Ailelere bile genelde ayrı ayrı gideriz, hiç de küslük olmaz. Kimse de el oğlu kızına bayilmiyordur zaten, herkes kendi akrabasını görmeye gidiyor. Zoraki bir görüşmeye gerek yok.Ama illa ki evine gelmek istiyolar gelene gelme diyemiyorsun ki es de gitmek istiyor kardeşlerine vs sen gitmezsen bu defa o da senin kardeşlerine gelmez bir sure sonra sen benim ailemi saymiyorsan ben de senin aileni saymama dönecek konu evinde ki huzurun dan olacaksin olabildigince aile icini az bilecekler ve çok sık gorusulmeyecek olabildigince mesafeli duracaksin yapacak birsey yok gitmem gelmesinlere dönünce konu evde huzur kalmiyor
- 9 Mart 2011
- 11.802
- 9.204
- 448
mesele görüşmemek değilİlla ortalığı aleve vermeye gerek yok ki. Biriyle görüşmek istemiyorsam eşimden izin alacak halim yok, sadece haber veririm. O da saygı duymak zorunda zaten başka ne olabilir ki? Eşler birbirine hayatı bu kadar zorlasmirmamali. Bu da doğru kişiyle ilişki kurarak sağlanabilir, sorun en basta yanlış kararlar almaktan kaynaklanıyor.
o kavgayı etmek istiyorum
içimde kalmasın
- 1 Ocak 2022
- 3.963
- 14.286
- 158
Sokakta birden karşısına çık .....
kavga etmek istediğim insanlar var
evine gelene laf söylenmez kavga çıkarma
onun evinde söylensen ,evine gidip kendi evinde kavga çıkardın
başkasının evinde söylensen başkasının evinde kavga edilir mi ayıp
ben nerde kavga edeceğim bu insanlarla
- 11 Şubat 2023
- 9.818
- 1
- 21.757
- 268
Muhattap olmayınkavga etmek istediğim insanlar var
evine gelene laf söylenmez kavga çıkarma
onun evinde söylensen ,evine gidip kendi evinde kavga çıkardın
başkasının evinde söylensen başkasının evinde kavga edilir mi ayıp
ben nerde kavga edeceğim bu insanlarla
Yok size yazmadım zaten. Görüşmek istemediği insanlarla eşi yüzünden görüşmek zorunda olduğunu düşünen birine yazdım. Kimsenin hatrı için kimseyle görüşmeye gerek yok bence.mesele görüşmemek değil
içimde kalmasın
- 26 Ağustos 2023
- 1.490
- 2.716
- 53
Herkes malesef ayni olgunlukta olmuyorBöyle şeyler bizde hiç sorun olmaz. Birimiz biriyle görüşmek istemiyorsa diğeri onu zorda bırakmaz. Sen benim kardeşimle gorusmedin ben de senin kardeşinle gorusmem diye intikam da alınmaz, çok çocukça. Ama olur da öyle bir şey olursa gorusmesin kardeşimle yani beni hiç ilgilendirmez. Bakın benim babam 70 küsür yaşında, eski nesil, onlar bile dert etmezdi böyle şeyleri. Hoslanmadiklari akrabalar varsa babam annemi katmadan ayrı görüşürdü. Benim eşimle de durum böyle. Ailelere bile genelde ayrı ayrı gideriz, hiç de küslük olmaz. Kimse de el oğlu kızına bayilmiyordur zaten, herkes kendi akrabasını görmeye gidiyor. Zoraki bir görüşmeye gerek yok.
Niye denmesin benim eşim gayet diyor karım istemiyor gelmeyin huzursuz edeceksen gelme vs diyor onun yanında annesi 1-2 bir şey söyleyince cevabını benden önce veriyor. Geldiklerinde evde çok mu huzur oluyor ağzını tutup kendine çekidüzen vermek zorunda benim ailem huzur bozarsa onlar da gelemez vallaAma illa ki evine gelmek istiyolar gelene gelme diyemiyorsun ki es de gitmek istiyor kardeşlerine vs sen gitmezsen bu defa o da senin kardeşlerine gelmez bir sure sonra sen benim ailemi saymiyorsan ben de senin aileni saymama dönecek konu evinde ki huzurun dan olacaksin olabildigince aile icini az bilecekler ve çok sık gorusulmeyecek olabildigince mesafeli duracaksin yapacak birsey yok gitmem gelmesinlere dönünce konu evde huzur kalmiyor
- 26 Ağustos 2023
- 1.490
- 2.716
- 53
Olmasi gereken o zatenNiye denmesin benim eşim gayet diyor karım istemiyor gelmeyin huzursuz edeceksen gelme vs diyor onun yanında annesi 1-2 bir şey söyleyince cevabını benden önce veriyor. Geldiklerinde evde çok mu huzur oluyor ağzını tutup kendine çekidüzen vermek zorunda benim ailem huzur bozarsa onlar da gelemez valla
- 23 Ekim 2022
- 1.000
- 1.834
- 63
O zaman gülerek söyleyin. Böyle akraba, görüşmek zorunda olduğum insanlara pek yapmam ama iş ortamında çok yapmışımdır.mesele görüşmemek değil
içimde kalmasın
İlla o kavgayı yapmak isteyen kişi ayıp günah mı takar, yeterince kurulmamissiniz kavga sizin için erken henüz az daha dolmayi bekleyin o noktaya gelince mekan zaman gözünüze gelmez işte o an gelsin saç baş girismeler Bende çok içime atarım, ama dolunca nerede oldugum kimlerin olduğu umrumda olmaz gözüm görmez.mesele görüşmemek değil
içimde kalmasın
Şebo reisProfil resminde ne var ki
Büyütemıyorum da
Boyle de anlasılmıyo
- 9 Mart 2011
- 11.802
- 9.204
- 448
arada annem varİlla o kavgayı yapmak isteyen kişi ayıp günah mı takar, yeterince kurulmamissiniz kavga sizin için erken henüz az daha dolmayi bekleyin o noktaya gelince mekan zaman gözünüze gelmez işte o an gelsin saç baş girismeler Bende çok içime atarım, ama dolunca nerede oldugum kimlerin olduğu umrumda olmaz gözüm görmez.
o üzülür