• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kavala Kurabiyesi & Nişastalı Tuzlu Kurabiye - Sütaş Tereyağı Sponsorluğunda

Yok bu 19:KK53:
Son 1 sefer kaldı, o da artık hangi kategoriye kısmet bakalım:KK45::-)
Evet, kurabiye, kek, börek türlerini seviyorlar:) Sevmedikleri şerbetli tatlılar:KK48: Yoğurt tatlısı hariç:))
Kapanışı tatlıyla yap bari.:KK48:Ama katıl niye katılmıyorsun ki.Güzel tarif bulursan katılırsın yine.Şerbetli tatlı sevilmez mi yahu.:kk77:Off olsa da yesem.:-)Yoğurt tatlısı tarifini alırım o zaman.:KK53:

Kapanışı tatlıyla yap bari.:KK48:Ama katıl niye katılmıyorsun ki.Güzel tarif bulursan katılırsın yine.Şerbetli tatlı sevilmez mi yahu.:kk77:Off olsa da yesem.:-)Yoğurt tatlısı tarifini alırım o zaman.:KK53:

Eğlencesine de olsa 3,5 senede bir 1.lik bile yok:eek: Pes ediyorum artık, utanıyorum:silah::KK70: Eşim çok seviyor da, çocuklarla ben sevmiyoruz:KK53:

Buyur canım:KK60:

Yoğurt tatlısı

1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
3 yumurta
1 su bardağı + 1 su bardağından bir parmak eksik un
1paket şekerli vanilin
1 paket kabartma tozu

Şerbeti için
3 su bardağı su
3 su bardağı toz şeker
Bir kaç damla limon suyu

Normal kek harcı gibi hazırlanıyor canım, ama unu eleyerek eklersen daha iyi sonuç alırsın:KK19: 160 derecede pişiyor. Kek ılık, şerbet soğuk olcak canımHoppa

Eğlencesine de olsa 3,5 senede bir 1.lik bile yok:eek: Pes ediyorum artık, utanıyorum:silah::KK70: Eşim çok seviyor da, çocuklarla ben sevmiyoruz:KK53:

Buyur canım:KK60:

Yoğurt tatlısı

1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
3 yumurta
1 su bardağı + 1 su bardağından bir parmak eksik un
1paket şekerli vanilin
1 paket kabartma tozu

Şerbeti için
3 su bardağı su
3 su bardağı toz şeker
Bir kaç damla limon suyu

Normal kek harcı gibi hazırlanıyor canım, ama unu eleyerek eklersen daha iyi sonuç alırsın:KK19: 160 derecede pişiyor. Kek ılık, şerbet soğuk olcak canımHoppa
Varsın olmasın canım.Senin yemek konusunda ne kadar iyi olduğun ortada zaten.:KK60:

Teşekkür ederim canım tarif için.:KK28:

Back