- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Teşekkür ederim Hazal'ımBayıldım gerçekten harikasin vuslat ablam yinee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Hazal'ımBayıldım gerçekten harikasin vuslat ablam yinee
Ben de tek tarif olur diye 1 tane yapmıştım, kategori açılmadan bir gün önce Baktım 2 tarifle katılabiliyormuşuz, tuzlu kurabiyeyi de yaptım ben deNevos abla bi tatlı bi tuzlu kurabiyeyle mi katilcaz diger yarışma gibi yoksa vuslat ablam cömertlik mi yapmış
Hiiiiii
Hemide kavala, Allah'ım bayılırım. Şahaneee.
Ellerine sağlıkk.
Teşekkür ederim canım benim Bana da iyi geldi Valla, ilk katılım gibi heyecanı falan derken kafam dağılıyor.Mükemmel olmuş VUSLAT'ım.Hem tarifin hem sunumun çok güzel olmuş.Dönüşün muhteşem oldu.
Teşekkür ederim, çok tatlı bir yorum:)
Teşekkür ederim canım benim Bana da iyi geldi Valla, ilk katılım gibi heyecanı falan derken kafam dağılıyor.
Bence kurabiyeler çok daha tatlııı.
HahaBen de tek tarif olur diye 1 tane yapmıştım, kategori açılmadan bir gün önce Baktım 2 tarifle katılabiliyormuşuz, tuzlu kurabiyeyi de yaptım ben de
:)) Sağol canımHaha
Ellerine sağlık on numara yapmışsın hemde
tek tarifle katılacaktım bu kuraldan sonra benı kaybettınız conemİki tarif ile katılacaksınız canım
Teşekkür ederim canım benim Benim de en sevdiğim kurabiyeler
Teşekkür ederim Abla'cım Abla ya kalmadı ki kurabiye, hepsi bitti Söz sana, bir sonraki yaptığımda 1 tabak ayırıcam:))
tek tarifle katılacaktım bu kuraldan sonra benı kaybettınız conem
Kesin öyledir conemtek tarifle katılacaktım bu kuraldan sonra benı kaybettınız conem
Hamarat hatun naptın sen gene Ellerine kollarına sağlık enfess
Rica ederim canısı sağol:))neyse borcun olsun artık birdahaki sefere koca bir tabak istiyorum
Teşekkür ederim Cimcime'm Hamişlik nasıl gidiyor, iyi misiniz ikinizdeEllerine sağlık canım . enfes gozukuyor
Teşekkür ederim canımCanım ellerine sağlık çok güzel olmuş, badem aşktır ya Bayılırım
Teşekkür ederim canım
Tamam Ablam, sana özel tabak hazırlıcam
Sağol canısı tşkler