Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kavala Kurabiyesi & Nişastalı Tuzlu Kurabiye - Sütaş Tereyağı Sponsorluğunda

aa harika bu eline saglık hazır almaktan ıyıdır bunu basarılar

Teşekkür ederim Nur'um Sadece sunumu mu Kurabiyeleri mi beğenmedin mi
Ya olur mu öyle şey vuslatcim,kurabiyeler efsane görünüyor.Favorimsin canımKavala kurabiyesini cook severim ama daha önce hiç denemedim,bu tarifini deneyip seni etiketleyeceğim canım

Vuslat seni görmek sürpriz oldu. Kavala kurabiyesi hiç yapmadım hep hazır yedim.Ama bu tarifle deneyebilirim.Tuzlu kurabiyelerde de hiç nişasta kullanmamıştım.O da farklıymış.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.

Teşekkür ederim canım 20'yi tamamlayım dedim
Düz hesap olsun, sonra emekliye ayrılıcam yarışmalardan Ben de kavala kurabiyesini çok sevdiğim için sürekli alıyordum dışarıdan 2-3 senedir kendim yapıyorum, çok da güzel oluyor canım Nişastalı kurabiyeyi de tavsiye ederim Adra'cım Ailece dışarının tuzlu kurabiyelerini sevmeyiz, hiç eve girmez o yüzden:) Bu kurabiyeden 2 gün üst üste yaptım, kapış kapış gitti

Yirmi mi oldu maşallah.Ben en son aldığımda bayat çıkmıştı kavala kurabiyesi.Çöpe gitti.Evde yapmak en güzeli tabiki.Deneyeceğim inşallah bir gün.Seninkiler seviyor pastayı çöreği.Yiyen olunca yapması da zevkli oluyor.Kalınca sinir oluyor insan.

Yok bu 19
Son 1 sefer kaldı, o da artık hangi kategoriye kısmet bakalım
Evet, kurabiye, kek, börek türlerini seviyorlar:) Sevmedikleri şerbetli tatlılar Yoğurt tatlısı hariç:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…