Püf: Kurabiye hamuru diğer hamur işleri gibi çok fazla yoğrulmamalıdır. Avuç içine çok fazla güç vermeden, daha çok parmakları kullanarak yoğrulmalıdır. Aksi halde kurabiye sert olur ve ağızda dağılan kıvamı almaz. 2. olarak önerilen dakikadan fazla fırında tutulursa, yine sert bir kurabiye olur.
Teşekkür ederimellerine sağlık başarılar diliyorum
Teşekkür ederimKavala kurabiyesine de tuzlu kurabiyeye de bayilirim.
Ellerinize saglik, yarismada basarilar dilerim.
Sevdiğim ve sürekli yaptığım kurabiyeleri ekledimVustayim ne yaptın en sevdiğim tuzlu kurabiye gelmiş
Yolla adresi, göndereyim:)suan o tuzlu kurabiyelere cok ihtiyacım var yolla bana
Teşekkür ederimellerine sağlık kavala kurabiyesine bayılırım :)
Teşekkür ederim canım benimEllerine ,emeğine sağlık canım en sevdiğim kurabiyeleri yapmışsınYarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim Abla'cımHarka olmuşlar ellerine sağlık hayatım,kavala kurabiyeside çok güzel oluyor.
Bazen dışardan hazır alıyorum bunu,gerçi şimdi hazır yapılmışı varken 1 tabak rica ediyorum
Başarılar diliyorum yarışmada
Teşekkür ederim canımVuslat canım gerçekten çok sevilen kurabeleri bulmuşsun , sunumda harika
Ellerine sağlık canım başarılar diliyorum.
Ayrıca seni yeniden aktif görmek güzel
Nevos abla bi tatlı bi tuzlu kurabiyeyle mi katilcaz diger yarışma gibiEllerine ,emeğine sağlık canım en sevdiğim kurabiyeleri yapmışsınYarışmada bol şans diliyorum
İki tarif ile katılacaksınız canımNevos abla bi tatlı bi tuzlu kurabiyeyle mi katilcaz diger yarışma gibiyoksa vuslat ablam cömertlik mi yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?