Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sınavda tanıştığım çocuğa 7 soru sormuşlar 2 tanesini bilmiş ona da emin değilim demiş.
Ben 4 te 3 tam 1 yarım yaptım.
Onun hakkı 96 benim hakkım 48
Keşke hiç girmeseydim. Harcadığım vakte acıdım
Elimde torpil şansım varken kullanmadım, haktan korktum ama kimse hakkı, adaleti düşünmez olmuş
Sınavda tanıştığım çocuğa 7 soru sormuşlar 2 tanesini bilmiş ona da emin değilim demiş.
Ben 4 te 3 tam 1 yarım yaptım.
Onun hakkı 96 benim hakkım 48
Keşke hiç girmeseydim. Harcadığım vakte acıdım
Elimde torpil şansım varken kullanmadım, haktan korktum ama kimse hakkı, adaleti düşünmez olmuş
benimde mülakatım ayın 25 inde arkadaşlar. Çalışmaya çalışıyorum ama bu torpil konuları o kadar çok konuşuluyor ki artık pek heves kalmadı içimde çalışmak için açıkçası...
Hakkımızda hayırlısıysa, aldığımız para helal olacaksa, güle güle harcamak nasip olacaksa olur inşallah..
Başka türlüsünü istemem zaten...
benimde olmadı elaleme adını soyadını sor baban ne iş yapıyo de bize gel akla gelmeyecek hukuk terimleri sor cevaplamasam gam yemicem de işte neyin ne olduğu belli. dışarıdan takip ediyordum topiği kimsenin kazanamamış olması tek bir şeyi gösteriyor sizinde bildiğiniz gibi. ALLAH YAPANA DA YAPTIRANA DA YEDİRMESİN AHİRETİ DE VAR
bu 3. mülakatım ve 3. elenişim ilde klavye uygulama sınavında 4. oldum kpss en yüksek benimkiydi bomba gibi bir mülakat geçirdim tüm sorularına gayet net cevaplar verdim artık tecrübeliyim birazda ondan dolayı rahattım ama yine olmadı 33 yaşındayım ve insanla dalga geçer gibi açıkta bırakmalarını hazmedemiyorum arkadaşlar ben yaa o kadar kötüyüm ki uyku uyuyamıyorum hayatıma kaldığım yerden devam etmeye çalışıyorum ama içime oturdu resmen reis bu soruya cevap ver tam puan vericem sana dedi bende verdim tarih bilgime güvendiğim için çok emin di cevaplarım ve gelince baktım hepsi doğruydu cevaplarımın ama en düşük mülakat puanını bana vermişler şimdi size soruyorum adalet bunun neresinde biz adaleti manavdamı arıycaz kimi kime şikayet etcez bir dahaki sınava nasıl konsantre olucam bilmiyorum kpss den 70 almış bir adam mülakatttan nasıl 99 alır soruyorum size ben yaa madem bu kadar iyiydi neden kpss de yapamadı ne bileyim yaa tüm umutlarımı bir kez daha kaybettim resmen kendime güvenimi kaybettim hayatı bir ucundan yakalamaya çalıştıkça hep ramak kala kaybediyorum bir şeyleri buda beni mahvediyor 2 çocuğum var onlardan çaldığım zamanamı yanayım yoksa 2 senelik emeklerime böyle adalet sistemimi olur yaa en güvenilir yer olması gereken adliyede bile böyle şeyler oluyorsa biz kime nasıl güveneceğiz bilemiyorum !!!!
Tüm katipler tekrar klavye ve uyap sınavına sokulacaklarmış. geçemeyen yazamayan görevden atılacakmış. eğer bunda da adaletli olunmazsa ben para verseler girmem adliye sınavına falan. Baraj da 120 ye yükseltiliyormuş klavyede...
bugün girdim kızlar mülakata biliyorsunuz 90 yazdığım için zaten umudum yoktu, ama yinede hazırlandım dedim belki mülakatım iyi geçer. lakin adamlar soru sormaya bile tenezzül etmediler 90 yazmışsın tam sınır 150-160 yazanlar var dedi kendini tanıt bile demeden. Bunu söylemek içinmi çağırdınız madem okadar anayasa çalıştım bir tane bile sormadı bi tarih sorusu sordu onuda bildim zaten teşekkürler dedi bende teşekkür ettim çıktım. Ha birde o 150-160 yazanlar muhabbeti geçince bende evet efendim ogün okadar yazabildim bugün daha iyi yazıyorum yarın dahada iyi yazıcam o konuda hiç tereddütünüz olmasın dedim nasılda güler yüzlüyüm demesin mi önümde yazanlar önemli ekimde yine alım var ozaman yazarsın 150 yi konuşuruz diye daha soru bile sormadan kendimi tanıtmadan ya okadar sinirim bozulduki yüzüme deme bari okadar hazırlanıp geldim saygısız anlıycanız sonucu beklememe gerek kalmadı napalım hakkımızda hayırlısı buymuş kızlar inşallah daha iyi mevkilere geliriz de iyi ki olmamış diyebiliriz .. :)
bugün girdim kızlar mülakata biliyorsunuz 90 yazdığım için zaten umudum yoktu, ama yinede hazırlandım dedim belki mülakatım iyi geçer. lakin adamlar soru sormaya bile tenezzül etmediler 90 yazmışsın tam sınır 150-160 yazanlar var dedi kendini tanıt bile demeden. Bunu söylemek içinmi çağırdınız madem okadar anayasa çalıştım bir tane bile sormadı bi tarih sorusu sordu onuda bildim zaten teşekkürler dedi bende teşekkür ettim çıktım. Ha birde o 150-160 yazanlar muhabbeti geçince bende evet efendim ogün okadar yazabildim bugün daha iyi yazıyorum yarın dahada iyi yazıcam o konuda hiç tereddütünüz olmasın dedim nasılda güler yüzlüyüm demesin mi önümde yazanlar önemli ekimde yine alım var ozaman yazarsın 150 yi konuşuruz diye daha soru bile sormadan kendimi tanıtmadan ya okadar sinirim bozulduki yüzüme deme bari okadar hazırlanıp geldim saygısız anlıycanız sonucu beklememe gerek kalmadı napalım hakkımızda hayırlısı buymuş kızlar inşallah daha iyi mevkilere geliriz de iyi ki olmamış diyebiliriz .. :)
Gecenin bu saatinde mülakat ı beklerken konuştuğum kişiler geldi aklıma benim önümden 3 kişi ve ardımdan 2 kişiydi. Hepsi çok rahattı hatta birisi aşırı rahattı açım bitse de gitsek diyip duruyordu bir baktım onların hepsi kazanmış o 6 kişiden sadece ben kazanamamışım ne hikmet değil mi? Yorumsuz...