katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

3-4 yıldır katiplik için uğraşıyorum kursa gittim her gün bilmem kaç saat çalıştım, normalde çok güzel yazıyorum zor metinlerde bile 140 çok rahat geçiyorum ama sınavlarda heyecandan yazamıyorum ne olacak böyle bilmiyorum çok üzgünüm artık üzülmekten yoruldum hepinizin hakkında hayırlısı olsun umarım kazanırsınız

Bana da 4 soru sordular 3üne cevap verdim birisi çok iyi bildiğim soruydu aklıma gelmedi. Hayırlısı olsun hakkımızda...

bende girdim arkadaşlar dün sınav duruşma salonunda yapıldı önce kendimi tanıtmamı istediler tanıttım işte çkale de okumuştum üniversiteyi onu söyleyince çanakkale savaşını sordular hangi devletlerin girdiğini, savaş kaç alanda yapıldığını, ordunun başında kimin olduğunu, alman genaralin adını sordu hatırlayamadım:KK43:,kırım savaşı tarihini ve kimler arasında olduğunu sordu, 93 harbinin ne zaman nerede olduğunu kimler arasında olduğunu sordu bir de avrupa insan hakları evrensel bildirgesinin ne zaman nerede yayınlandığını sordu benden önce girenlere anayasa sormuşlardı ben tarihi denk geldim pek iyi geçmedi mülakatım yüksek yazanları çok zorladılar bizde bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun herkez için:)

tatlım şimdi otur derlerse oturmayacakmıymışız? bak bunu ilk kez duyuyorum ay direk otururdum ben :KK70::KK70: Acaba sebebi ne merak ettim vallahi, canım çok saol önerilerin için bir şey daha öğrenmiş oldum sayende :) Her ne kadar pek umudum olmasada elimizden geleni yapmak lazım.. kendim tarih okuyorum zaten 4. sınıfım tarih sorularını bilirim, anayasayada çalışacağım bakalım hayırlısı :)

hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar..şimdi okudum.mülakata girmişsiniz..ne zaman açıklanacak ki sonuçlar...inşallah katip olursunuz hepiniz..

ben ablamdan tembihliydim de o yüzden dedim..onların girdiği mülakatta öyle tembihlemişler dışarıda .mülakata girmeden...

otur derlersede teşekkür edin ."böyle iyiyim" deyin .diye

hatta onların girdiği mülakatta bir kıza sıkı sıkı tembihlemişler ablamdan önce..

ama otur demiş mülakatta ki kişi..

o da zaten heyecanlı unutmuş oturmuş..

kızmışlar.."çok mu yoruldun da hemen oturdun" demişler..ben o yüzden demiştim..

hayırlısı olsun..

Allah memur olmayı nasıp etsin .isteyen ve emek veren herkese..

Son düzenleme:
şimdi baktım da burhaniye adliyesi kazanan ve kazanamayanları listelemiş.çok ilginçtir ki adalet mezunu olanlar mülakatı geçememiş..bir kişi lise çıkışlı..diğer alınanlar ise 2 yıllık yüksek okul diyor..sizin açıklanmadı mı mülakat sınavlarının sonuçları kızlar..inşallah kazanmışsınızdır..iyi haberlerinizi bekliyorum.

hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar..şimdi okudum.mülakata girmişsiniz..ne zaman açıklanacak ki sonuçlar...inşallah katip olursunuz hepiniz..

ben ablamdan tembihliydim de o yüzden dedim..onların girdiği mülakatta öyle tembihlemişler dışarıda .mülakata girmeden...

otur derlersede teşekkür edin ."böyle iyiyim" deyin .diye

hatta onların girdiği mülakatta bir kıza sıkı sıkı tembihlemişler ablamdan önce..

ama otur demiş mülakatta ki kişi..

o da zaten heyecanlı unutmuş oturmuş..

kızmışlar.."çok mu yoruldun da hemen oturdun" demişler..ben o yüzden demiştim..

hayırlısı olsun..

Allah memur olmayı nasıp etsin .isteyen ve emek veren herkese..

Aaa çok şaşırdım. O ne öyle ya. Ne demek çok mu yoruldun demek. Anam kendileri çok biliyorlar her şeyi. O kadar çok çabalıyoruz ki gerçekten yorgunuz bunu bile bilemeyecek kadar rahat, genişler. Bilerek yapıyorlar. Kendileri dişiyle tırnağıyla geldi sanki o mevkiiye pehhh

şimdi baktım da burhaniye adliyesi kazanan ve kazanamayanları listelemiş.çok ilginçtir ki adalet mezunu olanlar mülakatı geçememiş..bir kişi lise çıkışlı..diğer alınanlar ise 2 yıllık yüksek okul diyor..sizin açıklanmadı mı mülakat sınavlarının sonuçları kızlar..inşallah kazanmışsınızdır..iyi haberlerinizi bekliyorum.

Bizim mülakatlar salı günü bitiyormuş çarşamba falan belli olur muhtemelen. Bize çoğunluğu ilk gün içinden seçilecek dediler. Zaten ilk gün 350 kişi diğerleri daha azdı diye anımsıyorum. Bilemedim. Haktan hayırlısı canım hepimiz için...

benim olmadı arkadaşlar hakkımda hayırlısı olsun Allahım daha iyisini nasip etsin. zaten sordukları saçma ve zor sorulardan anlamıştım.

benimde olmadı benden daha az yazanları kpss si daha düşük olanları almışlar demekki kendimi düzgün ifade edemedim komisyona :) bide lise mezunlarına öncelik vermişler neyse ilk kez girdim son olsun :)

bende ilk kez girdim benim de olmadı
üstelik girdiğim ilçede sadece ben geçmiştim klavyeyi
ona rağmen almadılar
neymiş asker eşiymişiz....
tayinimiz çıkarmış.
kazananların nekadar yazdıkları, eğitim durumları, mülakat puanı vs. hiç birşeyi açılamadılar.

ben ilk defa giriyorum ve son defa. puanın kaçtı sıralaman kaç? benim 83,5 9300 lerdeyim

üzüldüm arkadaşlar ya..insan hayal kurmaya başlıyor ki hemen..ben öyleyim ..bilmiyorum..hemen hayalini kurarım ve o hayal ile yaşarım..sonra olmayınca da bayağı bir üzülürüm..
hayırlısı olsun..kimse kazanamadı mı topikten ..yok mu mülakatı geçen..benim eşim bir arkadaşına gitti geçen gün..ben söylemiştim mülakat sonuçları açıklanmış sitede diye..o da arkadaşına söylemiş..4 kişiden 2 tanesini ben biliyordum zaten..kimin kazanacağını yani..bir başka kişide diğer 2 sini biliyorsa zaten girmek mümkün değildi benim için ..hayırlısı olsun..inşallah atamalarda atanacağız..

asminukal ne yaptı...mülakattan sonra girmemiş galiba..

Benim henüz açıklanmadı asmunikalinde açıklanmadı sanırım Kocaeli adliyesinde girmişti..

Eğer ismini doğru hatırlıyorsam asmunikal kazandı :)))))

kardeşimle beraber mülakata girdi. oda 98 kelime yazmıştı.. :KK43::KK43: malesef ne ben nede kardeşim kazandı..

benim içinde katiplik olayı bitmiştir.. boşu boşuna uğraşıyoruz..
cumartesi gittim. 4e kadar bekledim yarın gel dediler.
pazar günü mülakata girdim. 9 10 soru sordular..
3 4 tanesini bilemedim. çokta iyi kendimi ifade ettim..

sallayın gitsin. eger hak oynuyorsa diyorum. hakkımı helal etmiyorum..

X