katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

kesinlikle hak yeniliyor bana 8 soru sordular hepsi tarih şuan kazanmış olan kızın birine iki soru sordular ilk derece mahkemeleri say, yüksek mahkemeler nelerdir ve kendini tanıt :) bu yıl ilk kez girmiştim bir daha girmem insan kazanamadığını düşündükçe birde üstüne haksızlıklar aklına geldikçe yıkılıyor kaç gündür kendime gelemiyorum

kardeşimle beraber mülakata girdi. oda 98 kelime yazmıştı.. :KK43::KK43: malesef ne ben nede kardeşim kazandı..

benim içinde katiplik olayı bitmiştir.. boşu boşuna uğraşıyoruz..
cumartesi gittim. 4e kadar bekledim yarın gel dediler.
pazar günü mülakata girdim. 9 10 soru sordular..
3 4 tanesini bilemedim. çokta iyi kendimi ifade ettim..

sallayın gitsin. eger hak oynuyorsa diyorum. hakkımı helal etmiyorum..

Ya ben ismini doğru hatırladım senin dün akşam baktığımda başarılı yazıyordun ama anlamadım tekrar baktım garip :/

Ya ben ismini doğru hatırladım senin dün akşam baktığımda başarılı yazıyordun ama anlamadım tekrar baktım garip :/

hay allahım ya ..ne kadar üzüldüm anlatamam..topiğimizden kimse kazanamadı mı yani..torpil var tabi..haksızlık bu...

asminukal da kazanamamış..çok üzüldüm canım..ben senin de kazanmanı umuyordum..sabun canım sen de çok kez girdiğin için senden de ümitliydim.sevgi meleğide olabilir demiştim..hatta bir arkadaş daha vardı..kızı vardı bir tane ..o da öyle..ben kazanacaklar diye düşünüyordum..torpil yoksa olmuyor mu yani ya..bu ne adaletsizlik ...

napcaz biz..

asminukal için ben de izmit adliyesine bir bakayım..o mu yanlış baktı acaba..kazandı mı yoksa..

yok canım kazanamamış..

ama pes etmek yok ..bayanlar olarak biz de ekmeğimizi elimize alacağız Allah'ın izniyle İnşallah..

yapmamız lazım..çalışmamız lazım...ayaklarımızın üstünde durmamız lazım...Allah'ım bize yardım et ..

üzüldüm arkadaşlar ya..insan hayal kurmaya başlıyor ki hemen..ben öyleyim ..bilmiyorum..hemen hayalini kurarım ve o hayal ile yaşarım..sonra olmayınca da bayağı bir üzülürüm..
hayırlısı olsun..kimse kazanamadı mı topikten ..yok mu mülakatı geçen..benim eşim bir arkadaşına gitti geçen gün..ben söylemiştim mülakat sonuçları açıklanmış sitede diye..o da arkadaşına söylemiş..4 kişiden 2 tanesini ben biliyordum zaten..kimin kazanacağını yani..bir başka kişide diğer 2 sini biliyorsa zaten girmek mümkün değildi benim için ..hayırlısı olsun..inşallah atamalarda atanacağız..

asminukal ne yaptı...mülakattan sonra girmemiş galiba..
canım bak girmedim diye üzülüyordun biz girdikte ne oldu sadece hayal kırıklığı inşallah daha iyi bir kurum daha iyi bir yer olur diyorum. hayırlısı olsun.

cnm aramızda 0.04 lük bir puan var ne kadar yakın puanlar almışız şaşırdım ... :KK3::KK3::KK3::KK3:

eğer torfilin yoksa son defa kararını destekliyorum ...
hım senin 83,9 o zaman sıralama bin kişi falan fark etmiştir değil mi? olsun o da çok önemli bir fark. hakkımızda hayırlısı olsun Allahım daha iyi yerler nasip etsin.

kardeşimle beraber mülakata girdi. oda 98 kelime yazmıştı.. :KK43::KK43: malesef ne ben nede kardeşim kazandı..

benim içinde katiplik olayı bitmiştir.. boşu boşuna uğraşıyoruz..
cumartesi gittim. 4e kadar bekledim yarın gel dediler.
pazar günü mülakata girdim. 9 10 soru sordular..
3 4 tanesini bilemedim. çokta iyi kendimi ifade ettim..

sallayın gitsin. eger hak oynuyorsa diyorum. hakkımı helal etmiyorum..
aynen canım zaten baştan belliyse ne uğraşıcaz bir kere deneyim olsun dedim o ortamı görmek istedim. zaten 34 yaşındayım. son yani. ben evime erkenden geleceğim bir iş istiyorum mesai falan istemiyorum. çocuğum var yemek pişecek okuldan alınacak inşalalh Allahım denk getiriverir. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Benim daha açıklanmadı canım...
hadi hayırlısı .güzel haber senden gelsin o zaman canım..inşallah olmuştur senin...
canım bak girmedim diye üzülüyordun biz girdikte ne oldu sadece hayal kırıklığı inşallah daha iyi bir kurum daha iyi bir yer olur diyorum. hayırlısı olsun.
canım bu da bir bakış açısı ..ben yaşımın geçtiğini öğrenince şok olmuştum..ve kendimi torpilim yok..kazanamayacaktım zaten diye teselli etmiştim..yani artık nasip değilmiş bana ...napalım..Allah yeni iş kapıları açar bize inşallah..gözüm kulağım atamalarda artık..tek ümidim o .

kısmet diyorum. sonrada diyorumki torpilin döndüğü yerde ne torpilinden bahsediyorum:KK50::KK50:

hay allahım ya ..ne kadar üzüldüm anlatamam..topiğimizden kimse kazanamadı mı yani..torpil var tabi..haksızlık bu...

asminukal da kazanamamış..çok üzüldüm canım..ben senin de kazanmanı umuyordum..sabun canım sen de çok kez girdiğin için senden de ümitliydim.sevgi meleğide olabilir demiştim..hatta bir arkadaş daha vardı..kızı vardı bir tane ..o da öyle..ben kazanacaklar diye düşünüyordum..torpil yoksa olmuyor mu yani ya..bu ne adaletsizlik ...

napcaz biz..

asminukal için ben de izmit adliyesine bir bakayım..o mu yanlış baktı acaba..kazandı mı yoksa..

yok canım kazanamamış..

ama pes etmek yok ..bayanlar olarak biz de ekmeğimizi elimize alacağız Allah'ın izniyle İnşallah..

yapmamız lazım..çalışmamız lazım...ayaklarımızın üstünde durmamız lazım...Allah'ım bize yardım et ..

nasıl bir adalettir anlamıyorum. hiç soru bilmeyenede 60 vermişler bilenede.
ALLAHın onları bildiği gibi yapsın:KK43:

Benim daha açıklanmadı canım...
inşALLAH senin olur inş..:KK16:

kere deneyim olsun dedim o ortamı görmek istedim. zaten 34 yaşındayım. son yani. ben evime erkenden geleceğim bir iş istiyorum mesai falan istemiyorum. çocuğum var yemek pişecek okuldan alınacak inşalalh Allahım denk getiriverir. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
bende eger girmeseydim neden girmedim diye üzülcektim.
inş 2014 kpss iyi hazırlanırsın o olur belki bellimi olur

benim de olmadı kızlar 50 vermişler mülakatıma zaten pek ümitli değildim Allah tan fazla çalışmamıştım yani 1 ay falan çalıştım klavye için toplamda 1 sene de çalışsam kazanamazmışım. Şimdi hedefim 2014 kpss ye girip 90 alıp ilk atamada atanmak .Dersaneye de gidicem.İşi sıkı tutucam bu sefer.

Bende 2 gündür kendime gelemedim bu mülakat yüzünden kendimi güzel ifade ettiğim halde kazanamadım.
Benim önümden giren kız ağlamaklı bir şekilde çıktı çok kötü geçti dedi ama o kazanmış görünce şok oldum resmen, bu nasıl iş anlamadım..
Komisyona kendini acındırmak mı gerek yani nedir bu? Onu yapan da olmuş. Bu kaçıncı mülakat, Allah sonumuzu hayretsin....

benim de olmadı kızlar 50 vermişler mülakatıma zaten pek ümitli değildim Allah tan fazla çalışmamıştım yani 1 ay falan çalıştım klavye için toplamda 1 sene de çalışsam kazanamazmışım. Şimdi hedefim 2014 kpss ye girip 90 alıp ilk atamada atanmak .Dersaneye de gidicem.İşi sıkı tutucam bu sefer.
en güzeli klavyeyi hızlandır mülakata çalış uğraşacağına otur kpss çalış yüksek puan al. hem hakkınla girersin kimseye minnet etmezsin.

..

canım bu da bir bakış açısı ..ben yaşımın geçtiğini öğrenince şok olmuştum..ve kendimi torpilim yok..kazanamayacaktım zaten diye teselli etmiştim..yani artık nasip değilmiş bana ...napalım..Allah yeni iş kapıları açar bize inşallah..gözüm kulağım atamalarda artık..tek ümidim o .
aynen şimdi atamaları bekliyoruz hayırlısı ile Allahım nasip etsin. bugünler de geçer inşallah. biz de emeğimiizn karşılığını er ya da geç alacağız. Allahım görüyor.

bende eger girmeseydim neden girmedim diye üzülcektim.
inş 2014 kpss iyi hazırlanırsın o olur belki bellimi olur
neyse geldi geçti yarın sabahtan itibaren yoluma devam edeceğim biraz toparlandım bugün. sinemaya falan gittim iyi geldi. canım önümüzde üç atama daha var bugün çokta ümitsiz olamayacağım. kendimize de eziyet ediyoruz bazen. ilk on bindeyim olacak inşallah. tabi ben yine aöfden sonra yazıda geçirince başlarım çalışmaya. haziranda atanırsak süper olur tabi. Allahım hayırlı bir yer nasip etsin. grş canım.

Merhaba Kızlar.
Öncelikle herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Bende mülakata hak kazananlardanım.
Bakalım benimki 18 Nisanda. Stres sıkıntı çok bende. Son mülakat zamanıda 26 Nisana kadar sürüyor burda.
Birşey sormak istiyorum.
Çıkarken söylüyorlar mı şu kadar puan aldın diye?

En azından açıklanmayanlar için topiğinizden güzel haberleri bekliyorum. Bende takipteyim.
Hoş önceden de yazmıştım ama tee ne zaman.
Hee belirteyim bende torpilsizlerdenim :KK42:
Hayırlısı olsun İnşallah. Allah yardımcımız olsun.

Hayır söylemiyorlar ama sen anlarsın zaten hal ve hareketlerinden, sorulardan ve verdiğin cevaplardan.
Çok sakin olmalısın. Tarih çalış mutlaka...

bu 3. mülakatım ve 3. elenişim ilde klavye uygulama sınavında 4. oldum kpss en yüksek benimkiydi bomba gibi bir mülakat geçirdim tüm sorularına gayet net cevaplar verdim artık tecrübeliyim birazda ondan dolayı rahattım ama yine olmadı 33 yaşındayım ve insanla dalga geçer gibi açıkta bırakmalarını hazmedemiyorum arkadaşlar ben yaa o kadar kötüyüm ki uyku uyuyamıyorum hayatıma kaldığım yerden devam etmeye çalışıyorum ama içime oturdu resmen reis bu soruya cevap ver tam puan vericem sana dedi bende verdim tarih bilgime güvendiğim için çok emin di cevaplarım ve gelince baktım hepsi doğruydu cevaplarımın ama en düşük mülakat puanını bana vermişler şimdi size soruyorum adalet bunun neresinde biz adaleti manavdamı arıycaz kimi kime şikayet etcez :KK43: bir dahaki sınava nasıl konsantre olucam bilmiyorum kpss den 70 almış bir adam mülakatttan nasıl 99 alır soruyorum size ben yaa madem bu kadar iyiydi neden kpss de yapamadı ne bileyim yaa tüm umutlarımı bir kez daha kaybettim resmen kendime güvenimi kaybettim :KK43: hayatı bir ucundan yakalamaya çalıştıkça hep ramak kala kaybediyorum bir şeyleri buda beni mahvediyor 2 çocuğum var onlardan çaldığım zamanamı yanayım yoksa 2 senelik emeklerime böyle adalet sistemimi olur yaa en güvenilir yer olması gereken adliyede bile böyle şeyler oluyorsa biz kime nasıl güveneceğiz bilemiyorum !!!!:KK25:

benimde mülakatım ayın 25 inde arkadaşlar. Çalışmaya çalışıyorum ama bu torpil konuları o kadar çok konuşuluyor ki artık pek heves kalmadı içimde çalışmak için açıkçası...
Hakkımızda hayırlısıysa, aldığımız para helal olacaksa, güle güle harcamak nasip olacaksa olur inşallah..
Başka türlüsünü istemem zaten...

Sınavda tanıştığım çocuğa 7 soru sormuşlar 2 tanesini bilmiş ona da emin değilim demiş.
Ben 4 te 3 tam 1 yarım yaptım.
Onun hakkı 96 benim hakkım 48
Keşke hiç girmeseydim. Harcadığım vakte acıdım
Elimde torpil şansım varken kullanmadım, haktan korktum ama kimse hakkı, adaleti düşünmez olmuş

Son düzenleme:
X