katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

Facebook sayfasında kesin kazandım diyip kazananlarda var zaten numara özellikle izmirden bir çocuk vardı liseli a ile başlıyor ismi çok inandım bilmem ne diyor sallıyor resmen inanmakla olaydı bu topiğin hepsi girerdi :KK14:

Aynı kişiden bahsediyoruz canım. Aynı...
Bende torpilsizlerdeniz bir kez daha belirtmek isterim.
Haklısın canım. Elimizden geleni yaptık. Ben ceket giymedim ama gömlek siyah süveter vardı. Üstüne ceket pişerdim :)
Aynı şekilde Efendimli konuştum. Çevremde de bilirler hep gülümseyerek yaklaşırım insanlara a ya da b kişisi.
Belki bu yüzden neşeli geçmiştir.
Hak aslında tartışılır canım. Hak tam verilsin istenirse klazye baz alınmalı. Katiplik Yetenek işi...

Gerçekten Herşeyin hayırlısı. 2700 kişilik alım oldu. 5000 kişilik daha bekleniyor Bakaalım onda da deneyelim şansımızı.
Belki güler yüzümüze.

Son düzenleme:
Biri kazandım yazmış eşi de altına ben sana bu zamana kadar hep sözlerimi tuttum yazmış hayır bir mana çıkarmayım diyorum da şeytan gıdıklıyor :KK1:
Hepte arkadaşlar eşler dostlar birarada kazanıyor. sonra da vay efendim siz saygısızlık yapmışsınızdır.
Mülakata kadar gelmişim ne saygısızlığı yapacağım hayret bir şey. Valla adalet bu ülkede kadın ismi sadece
O alımdan da bir şey çıkabileceğini sanmıyorum açıkcası. özellikle İstanbul gibi büyük illerde...

İzmir de büyük canım. Büyük olmasının yanı sıra İzmir Adliyesi mesea 91 kişi alıyordu ancak Çeşme, Karaburun, Torbalı, Bölge Adliye ve İzmir Adliyesine alacaktı. (Bu yerlerde merkeze uzak yani. Çeşme 2 saat otoyoldan, Karaburun 2 Saat vs.)
Keşke daha çok kişi alım olsa o zaman.
Ama ben gerçekten sana inanıyorum. KPSS çalışmalarından de hatırlıyorsan beni...
Canım sen tekrar hazırlanacak mısın?

Son düzenleme:
Evet hazırlanacağım başka çarem yok çünkü özelden de umduğumu bulamadığım. 2014 kpss beni bekler. Eskisinden çok daha iyi hazırlanmam lazım gerçi bunuda ne şekilde kaybettiğimi biliyorsun. Nasip kısmet inşallah 2014 benim yılım olacak...

Son düzenleme:
Canım inan ben sana inanıyoum.
Sürekli senin topiğinde de yazdım takip ettim.
Hak ediyorsun + azmediyorsun.
İnan hep diyordum Maşallah.
Benim için okul çalışmalar zor oluyordu.
Şimdi üniversite gene zor olacak eğer hazırlanmak zorunda kalırsam.

Bakalım nasip kısmet Allah bir yerden verir elbet rızkımızı..

inşallah emeklerimizin karşılığını alacağız..

hayırlısı ile..

haziran atamalarına az kaldı..

neler olur bu atamalarda acaba..

bir fikriniz var mı

atanabilir miyiz..

zaman az kaldı ...

haziran olmazsa kasım var..

kasım daha ümitli geliyor bana nedense.

inşallah emeklerimizin karşılığını alacağız..

hayırlısı ile..

haziran atamalarına az kaldı..

neler olur bu atamalarda acaba..

bir fikriniz var mı

atanabilir miyiz..

zaman az kaldı ...

haziran olmazsa kasım var..

kasım daha ümitli geliyor bana nedense.
s.a nasılsın. seni gördüğüme sevindim:) halin keyfin nasıl..
terch klavuzuna az kaldı. 14 gün kaldı. hayırlısı ile gelsede klavuz görsek:KK43:

s.a nasılsın. seni gördüğüme sevindim:) halin keyfin nasıl..
terch klavuzuna az kaldı. 14 gün kaldı. hayırlısı ile gelsede klavuz görsek:KK43:

canım ben de seni gördüğüme sevindim.seni merak ediyordum ben de..
naptın diye
face de de göremedim..
birkaç sorum vardı sana..

neler yaptın diye..planlarında bir değişiklik oldu mu diye????

ben iyiyim..

10 gün önce sünnet mevlüt ü yaptım..

pazar günü de eğlence yapacağız..konu komşu emir in sınıf arkadaşları falan
sünneti 2 yıl önce yaptırmıştım..

işte böyle ..

memurlar net te gördüm..kpss tercihlerine şafak 10 ....

sabırsızlıkla bekliyorum..

ben de klavuzu merak ediyorum ...

canım ben de seni gördüğüme sevindim.seni merak ediyordum ben de..
naptın diye
face de de göremedim..
birkaç sorum vardı sana..

neler yaptın diye..planlarında bir değişiklik oldu mu diye????

ben iyiyim..

10 gün önce sünnet mevlüt ü yaptım..

pazar günü de eğlence yapacağız..konu komşu emir in sınıf arkadaşları falan
sünneti 2 yıl önce yaptırmıştım..

işte böyle ..

memurlar net te gördüm..kpss tercihlerine şafak 10 ....

sabırsızlıkla bekliyorum..

ben de klavuzu merak ediyorum ...
evet şafak 10 bende sayıyorum. dua ederken hep snada ediyorum..

baksen minik kurabiyer büyümüşte sünnetmi oluyorlarmış:KK9::KK9::KK9: darısı benim minik kardeşimin başına:KK9::KK9::KK9:

benimki hala kararsızlık sürüyor. başka olaylar oldu. mail atarım şimdi sana..
facemi dondurdum evet :KK50::KK50::KK50:

evet şafak 10 bende sayıyorum. dua ederken hep snada ediyorum..

baksen minik kurabiyer büyümüşte sünnetmi oluyorlarmış:KK9::KK9::KK9: darısı benim minik kardeşimin başına:KK9::KK9::KK9:

benimki hala kararsızlık sürüyor. başka olaylar oldu. mail atarım şimdi sana..
facemi dondurdum evet :KK50::KK50::KK50:

canım bizim minikler 2 yıl önce sünnet oldu..ancak mevlüt yaptık..ancak eğlence yapacağız pazar günü..

senin kardeşin de olacak mı sünnet..umarım kolaylıkla atlatırsınız..

okudum mesajını ..ben de sana mesaj attım..

kendine iyi bak..

son 9 gün .

katip aday adayıyım :KK53: nasıl çalışıosunuz kpss klavyeye hangi illerde girceksiniz:KK16:

katiplik sınavları geçti ama ..yeniden sınav mı var acaba..

burada ki herkes sınava girdi..mülakata girenler oldu..

arkadaşlar neler yapıyor sunuz?
iyi misiniz?
tercih klavuzu yayınlandı.
baktınız mı?

önlisans kadroları baya iyi .çok..

1. atamaya göre yani..

bu atamada atanırsam çok mutlu olurum.

3. atamada bu kadar kadro olmayacak sanırım..

yine de herşeyin hayırlısı.
siz nerelerde siniz?

neler yapıyor sunuz?

adilemir selam canım annemlerdeydim izmirde
sırf kılavuzu iyice inceleyip netten de yorumları okumak için eve geldim
hiç gelesim yoktu o kadar sıkıntı yaşadık ki stres gerek ders gerek başka şeyler atama vs
evimden uzaklarda denizde açık havada kalmak istedim
biliyorsun evliyim çocuğum var nasıl tercih yapacağım nereleri yazacağım kazansam sevinemeyecekmişim gibi sanki
karmaşa yaşıyorum şu an
üniversiteler var epey ama tayin yok dsi beş yıl tayin yok diyorlar belediyeler öyle...geriye pek bir şey kalmıyor
bir yandan on dört yıl emek verdiğim evim yuvam eşim oğlum bir yandan yaşadığım sıkıntılar kendimi kurtarma isteğim...
nasıl tercih yapacağımı da bilmiyorum. yanlış yapmaktan korkuyorum. hakkımızda hayırlsı olsun.

adilemir selam canım annemlerdeydim izmirde
sırf kılavuzu iyice inceleyip netten de yorumları okumak için eve geldim
hiç gelesim yoktu o kadar sıkıntı yaşadık ki stres gerek ders gerek başka şeyler atama vs
evimden uzaklarda denizde açık havada kalmak istedim
biliyorsun evliyim çocuğum var nasıl tercih yapacağım nereleri yazacağım kazansam sevinemeyecekmişim gibi sanki
karmaşa yaşıyorum şu an
üniversiteler var epey ama tayin yok dsi beş yıl tayin yok diyorlar belediyeler öyle...geriye pek bir şey kalmıyor
bir yandan on dört yıl emek verdiğim evim yuvam eşim oğlum bir yandan yaşadığım sıkıntılar kendimi kurtarma isteğim...
nasıl tercih yapacağımı da bilmiyorum. yanlış yapmaktan korkuyorum. hakkımızda hayırlsı olsun.

canım bölümünden alım varsa yaz..

eğer yoksa sana yakın illeri öncelikle yaz

sonra yavaş yavaş açılabilirsin bence
ben öyle yaptım

benim bölüm 1 adet tekniker alıyor..

ben bölümden 6. yım..

bu yüzden gelmeyecek bana teknikerlik..

ama bölümden düz memur alımı da var..4 adet..
güney doğu illeri ..

ama yazdım canım ben..

olmazsa 3.atamaya kalayım diye dua ediyorum..

aslında 3. atamaya kalırsam daha hayırlı..
çünkü önümdeki insan sayısı epey azalmış olur..

ama eşim diyor ki .."haziran okullar kapalı.yaz mevsimi taşınmak kolay olur..kasım a kalmazsın inşallah.."""

ben ise ne yapacağımı bilmiyorum????

ne düşüneceğimi de ???????

bilemiyorum

trabzon samsun bile yazdım..
ama onun dışında ilk tercihlerim meb ege.

bilemiyorum..hayırlısı olsun arkadaşım..

bence eşin ve çocuğun için neresi olursa olsun diyebilirsin..çok doğu olmadığı sürece..

çünkü kars van hakkari bitlis...buralara ben alışamam..iklimi yüzünden sanırım..ve aileme de oldukça uzak..

ama eğer buralara yakın bir ilde otursaydım..yazardım tabi ki de..

su an edremit körfezindeyim..

güneydoğu anadolu yazdım..mecburen bölümüm olduğu için ..sanlıurfa ,kilis ...:KK50:

olursa nasıl giderim diye içim içimi yiyor ama biryerlerden de başlamak lazım canım ya...:26::KK53:

Son düzenleme:
canım kasımda atanınca hemen işe başlamıyorsun bir iki ayı buluyor belki on beş tatile gelir.
sorma benim eşim burda çalışıyor çıkmaz zaten işten şu an için.
ben aydın ve çevresini yazdım. bir istanbul bir samsun bir bolu bir konya yazdım. yani az az başka yerler. doğu ve güneydoğu hiç yazmadım. ege hariç diğer bölgeler birer tane anca. çoğu ege. ama üniversite hiç yazmadım tayin yok diye. böyle olunca işim zor. pek umudum yok.
sizin hep birlikte taşınmanız iyiymiş en azından gözün arkada kalmayacak. dediğin gibi bir yerlerden başlamak lazım geldim otuz beşe artık bir şey kalmadı.
canım bizim bölümde alım çok muhasebe benim ama ortaklı olarak çok var bakalım sıra gelecek mi
inşallah hayılrısıyla atanırızda bu belirsizlikten kurtuluruz
çünkü çok düşünüyorum bir de yeniden ders çalışmaya başlamak lazım.
bu yıl lisans mezunu oldum
sınav temmuzda

canım kasımda atanınca hemen işe başlamıyorsun bir iki ayı buluyor belki on beş tatile gelir.
sorma benim eşim burda çalışıyor çıkmaz zaten işten şu an için.
ben aydın ve çevresini yazdım. bir istanbul bir samsun bir bolu bir konya yazdım. yani az az başka yerler. doğu ve güneydoğu hiç yazmadım. ege hariç diğer bölgeler birer tane anca. çoğu ege. ama üniversite hiç yazmadım tayin yok diye. böyle olunca işim zor. pek umudum yok.
sizin hep birlikte taşınmanız iyiymiş en azından gözün arkada kalmayacak. dediğin gibi bir yerlerden başlamak lazım geldim otuz beşe artık bir şey kalmadı.
canım bizim bölümde alım çok muhasebe benim ama ortaklı olarak çok var bakalım sıra gelecek mi
inşallah hayılrısıyla atanırızda bu belirsizlikten kurtuluruz
çünkü çok düşünüyorum bir de yeniden ders çalışmaya başlamak lazım.
bu yıl lisans mezunu oldum
sınav temmuzda

arkadaslarrrrrrrrrrrrrr

arkadslar

haberlerım varrrr

atandım

atandım
atandım

düzce unıversıtesı.

teknıker olarak

allah ım sana şükürler olsun

ılk tercıhıme yerleştım kızlar

allah sızlere de nasıp etsın ınşallah

çok mutluyum

gece uyuyamadım hiç

arkadaslarrrrrrrrrrrrrr

arkadslar

haberlerım varrrr

atandım

atandım
atandım

düzce unıversıtesı.

teknıker olarak

allah ım sana şükürler olsun

ılk tercıhıme yerleştım kızlar

allah sızlere de nasıp etsın ınşallah

çok mutluyum

gece uyuyamadım hiç
maşallah canım Allaha şükürler olsun

kızlar ben üni. adalet bölümü okumak istiyorum kpssyede gireceğim sizce sadece kpssye mi yoğunlaşayım katiplik için lise yetersizmi ? bilgisyar on parmak sertifikası şartmış üni okumadan kpssyi kazanmam zormudur ? bide bu katiplik mesleğinde muhasabeyi ilgilendiren işler yapılıyomu hiç anlamam o yüzden soruyorum? beni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler...

X