tatlım şimdi otur derlerse oturmayacakmıymışız? bak bunu ilk kez duyuyorum ay direk otururdum benAcaba sebebi ne merak ettim vallahi, canım çok saol önerilerin için bir şey daha öğrenmiş oldum sayende :) Her ne kadar pek umudum olmasada elimizden geleni yapmak lazım.. kendim tarih okuyorum zaten 4. sınıfım tarih sorularını bilirim, anayasayada çalışacağım bakalım hayırlısı :)
hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar..şimdi okudum.mülakata girmişsiniz..ne zaman açıklanacak ki sonuçlar...inşallah katip olursunuz hepiniz..
ben ablamdan tembihliydim de o yüzden dedim..onların girdiği mülakatta öyle tembihlemişler dışarıda .mülakata girmeden...
otur derlersede teşekkür edin ."böyle iyiyim" deyin .diye
hatta onların girdiği mülakatta bir kıza sıkı sıkı tembihlemişler ablamdan önce..
ama otur demiş mülakatta ki kişi..
o da zaten heyecanlı unutmuş oturmuş..
kızmışlar.."çok mu yoruldun da hemen oturdun" demişler..ben o yüzden demiştim..
hayırlısı olsun..
Allah memur olmayı nasıp etsin .isteyen ve emek veren herkese..
şimdi baktım da burhaniye adliyesi kazanan ve kazanamayanları listelemiş.çok ilginçtir ki adalet mezunu olanlar mülakatı geçememiş..bir kişi lise çıkışlı..diğer alınanlar ise 2 yıllık yüksek okul diyor..sizin açıklanmadı mı mülakat sınavlarının sonuçları kızlar..inşallah kazanmışsınızdır..iyi haberlerinizi bekliyorum.
ben daha yeni kendime gelebildim iki gündür insan etkileniyor ne kadar da bilsek torpillerin gireceğini. sen ne mezunusun nerde girdin sınavabenimde olmadı kızlar... nasib ...
ben daha yeni kendime gelebildim iki gündür insan etkileniyor ne kadar da bilsek torpillerin gireceğini. sen ne mezunusun nerde girdin sınava
ben ilk defa giriyorum ve son defa. puanın kaçtı sıralaman kaç? benim 83,5 9300 lerdeyim
önlisans cnm ben daha çok etkilenmiyorum alıştım çünkü bu hak zulmüne ...
ben ilk defa giriyorum ve son defa. puanın kaçtı sıralaman kaç? benim 83,5 9300 lerdeyim
Eğer ismini doğru hatırlıyorsam asmunikal kazandı :)))))
Eğer ismini doğru hatırlıyorsam asmunikal kazandı :)))))