katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

kızlar nasıl giyineceksiniz mülakatta daha önce giren varmı aranızda :)

Ben girmiştim :) Pantolon ceket gömlek üçlüsüyle girdim ben.. Hafif topuklu ayakkabı, hafif bir makyaj, toplu saç, tamamdır..
Bu arada mülakatta bana sorulan aklıma gelen sorulardan paylaşayım bir fikir olsun;
-Çek senet davalarına hangi mahkemeler bakar?
-UYAP nedir?
-Bu yıl kimin yılıdır? (2011) vs.. gibi sorular.

Ben girmiştim :) Pantolon ceket gömlek üçlüsüyle girdim ben.. Hafif topuklu ayakkabı, hafif bir makyaj, toplu saç, tamamdır..
Bu arada mülakatta bana sorulan aklıma gelen sorulardan paylaşayım bir fikir olsun;
-UYAP nedir?

Heh şimdi gelde cevapla heyecandan :KK53:

Son düzenleme:
forumda bi yerde okudum bende faydası olur die yazdım.

kocaaeli adliyesinde girdim "anlaşılabilir bir yazı sadece açık " metni vardı
129 yazdım 13de yanlışım var sanırım

hakkımızda hayırlısı artık

canım bende kocaeli adliyesinde girdim bende 129 yazdım bakalım hakkımızda hayırlısı

canım bende kocaeli adliyesinde girdim bende 129 yazdım bakalım hakkımızda hayırlısı

aaa öylemii:) gel tanşalım rakibem:)
cumartesi gircem ben mülakata sen

.........

bugun kıyafet almaya gidicem:KK43: etek yada pantolon alalım diyor:KK1: ama pantolan daha mantıklı. sonra etege biri uzun biri kısa der.. cumartesi ben giycem pazar günüde o giyip gitcekte mülakata:KK1::KK1:

adl var çok şık çeketlr etekler pantolonlar ama çok pahalı:KK50::KK50:

Son düzenleme:
evet ankara bugün açıklandı. Bende geçmişim, ama mülakattan çok umudum yok açıkcası çünkü çok heyecanlandım parmaklarım titredi ve 92 yazdım 2 side yanlış diye hatırlıyorum yani tam 90 la kaldım sanırım sayılar yazmıyor ama. Diyorum ki okadar yüksek yazan varken beni niye alsınlar dimi? :KK9: :KK14: Neyse umut fakirin ekmeği demişler bende bi şansımı deneyeceğim işte kızlar, hepinize başarılar :KK16:

Katipler.netin facebook sayfasını da takip edin kızlar. Mülakat için çalışma soruları hazırlamışlar bir okumakta fayda var.

siyah pantolon ceket aldım ben de dün :) icinede siyah bluz aldım :) karalar bağlayıp gidicem:) saçlarım bakır kızıl renkli giyinirsem karışık olucak gibi geldi :) siyah az topuklu süet ayakkabılarım var onları giymeyi düşünüyorum :)

-UYAP nedir?

uyap ulusal yargı ağı projesi ...
çek senet davalarınada ticaret mahkemeleri bakıyor diye düşünüyorum ...​

aynen çek senet davalarına asliye ticaret mah. bakar, 2013 de piri reis yılı

Bende siyah kumaş pantolon, siyah klasik bluz giyeceğim. Bir de rugan ayakkabım, gümüş bilekliğim. melek figürlü uğur getirsin :))
Saçlarımı da at kuyruğu yapayım diyorum yeter ya daha napayım. Gayet klasik memur modu işte :KK1:
Ay inşallah adam gibi soru sorarlar ya. mübaşirlik mülakatında aya ilk adım atan adamı ( neil amstrong) ve ilk erkek hemşireyi sormuşlar ( murat bektaş)

ben de çıkan sorulara bakıyorum da

TBMM’yi tanıyan ilk devlet: Ermenistan [3 Aralık 1920-Gümrü Antlaşması]

... İlk Müslüman devlet: Afganistan [1 Mart 1921]

... İlk büyük Avrupa devleti: Sovyet Rusya [16 Mart 1921- Moskova Ant.]

... İlk itilaf devleti: Fransa [20 Ekim 1921 –Ankara Ant.]

güney sınırımızın çizildiği anlaşma:

(20 Ekim 1921)

Ankara Antlaşması’nın önemi

- Hatay ve İskenderun hariç güney (Suriye) sınırının çizilmesi.

- Fransa’nın Türkiye’nin bağımsızlığını tanıyan ilk itilaf devleti olması.

Misak-ı Mİlli (28 ocak 1920)

milli ant milli sınır anlamına gelir. kars ardahan batum ve batı trakya da halk oylaması yapılmalıdır.
boğazların güvenliği sağlandığı sürece dünya ticaretine açık olacaktır.
azınlıklara çevre ülkelerdeki müslümanlara tanınan hak tanınacaktır.
kapitülasyonlar kaldırılacak
dış borçlar ödenecek

aynen çek senet davalarına asliye ticaret mah. bakar, 2013 de piri reis yılı

Bende siyah kumaş pantolon, siyah klasik bluz giyeceğim. Bir de rugan ayakkabım, gümüş bilekliğim. melek figürlü uğur getirsin :))
Saçlarımı da at kuyruğu yapayım diyorum yeter ya daha napayım. Gayet klasik memur modu işte :KK1:
Ay inşallah adam gibi soru sorarlar ya. mübaşirlik mülakatında aya ilk adım atan adamı ( neil amstrong) ve ilk erkek hemşireyi sormuşlar ( murat bektaş)

çeket giymeyeceksin yani
bende giymek istemiyorum. ama etrafımdakiler sanki çeketsiz gidersem herkes beni dışlayacakmış gibi davranıyor:KK33::KK33:
pantolan aldım. çeket bulamadım. bulduklarımda çok pahalıydı
pantolan ve papucum var.d

çeket giymeyeceksin yani
bende giymek istemiyorum. ama etrafımdakiler sanki çeketsiz gidersem herkes beni dışlayacakmış gibi davranıyor:KK33::KK33:
pantolan aldım. çeket bulamadım. bulduklarımda çok pahalıydı
pantolan ve papucum var.d

Kız boşver hem pahalı, hem de sevmiyorum ceket. Hem bakma sen onlara dün mübaşirlik sınavına arkadaşım ceketsiz girdi ama 1. oldu kazandı :)

Allah hakkınızda hayırlısını versin arkadaşlar..herkes 90 ı geçmiş mi bana mı öyle geldi??

Başarılı arkadaşlarım benim...çok sevindim..İnşallah mülakatı da bir solukta atlatırsınız..Allah kolaylık versin hepinize..stressiz bir mülakat olsun inşallah..

asmunikal canım ben bir ceket almanı tavsiye ederim..yani eğer ceket alamıyorsan da bir arkadaşından ödünç alsan da olur..ben katipler nette mi memurlar nette mi giyim konusunda bir şeyler okumuştum..oradan aklıma kaldı..az da olsa makyaj yapın diyordu..babet ayakkabi tercih edin diyordu..ceket etek ya da ceket pantolon şeklinde takım giyin diyordu..yada bir elbise giyilebilir diyordu..aklımda kalmış..oturun derlerse sandalyeyi gösterirlerse oturmayın diyordu..teşekkür edin ...
sonra ellerinizi önünüzde bağlamayın diyordu..arkada da bağlamayın diyordu..yanlarda dursun ellerin ..hayır efendim yada evet efendim gibi efendim li cümleler kurun diyordu..yanlış hatırlamıyorsam..kolay gelsin arkadaşlarım..mülakatlar ne zaman ki..??

X