katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

Mudanya Ateşkes Anlaşması 1922

İstanbul, Boğazlar, Doğu Trakya savaşsız olarak kurtarıldı.

Son düzenleme:

sen ne iyi bi insansın ya
raabim seni çocuklarına eşine sevdiklerine bağlasın
saol verdiğin bilgiler için
inş hakkımızda hayırlısı olur

Kız boşver hem pahalı, hem de sevmiyorum ceket. Hem bakma sen onlara dün mübaşirlik sınavına arkadaşım ceketsiz girdi ama 1. oldu kazandı :)
bu akşamda bakayım uygun bişey bulamazsam alamicam:S

şuan özel sektörde çalışıyorum
çalışıyormusun diye sorsalar ne diyim? evet desem zaten çalışıyosun ne gerek var diye düşünürlerse?
hayır dersemde yalan söylemiş olurum

şuan özel sektörde çalışıyorum
çalışıyormusun diye sorsalar ne diyim? evet desem zaten çalışıyosun ne gerek var diye düşünürlerse?
hayır dersemde yalan söylemiş olurum

Çalışıyorum dersen yüksek ihtimal neden katiplik diye sorarlar. Sende memuriyet hayatıma katip olarak başlamak istediğim ve bu adliyede bilgili insanlarla kendimi geliştireceğime inandığım için dersin. Zaten arşiv araştırma formunda çalıştığın yer varsa yazıyorsun, ilk başta başvuru formunda da vardı...

Son düzenleme:

Evet aynen tüm bunlara dikkat etmek. Zaten stres yönetimi hakkında bilgisi olanlarda bilirler. Ellerin kolların hareketi içinde olduğun psikolojik durumu anlatır. Heyecanlı olanları direk eliyorlarmış arkadaşlar. Adliyede malum bir sürü iş yapıyorsun olayların karşısında soğuk kanlı durulmasını istiyorlar...

ceket konusuna katılıyorum arkadaşlar ... kesinlikle ceketsiz girilmemeli mülakata bence ...​

arkadaşlar ben de mülakata kaldım siyah etek ceket bi takım aldım ama ben başörtülüyüm ve takımın eteği dizimin baya altında mülakata da başörtülü gireceğim bi sorun olur mu sizce?

arkadaşlar ben de mülakata kaldım siyah etek ceket bi takım aldım ama ben başörtülüyüm ve takımın eteği dizimin baya altında mülakata da başörtülü gireceğim bi sorun olur mu sizce?
canım bende kapalıyım. etek boyu problemi olmasın diye pantolon aldım..
altında çorap giycekmisin?
ben eteği rsikli buldum. biri neden çorap giydi biri neden giymedi biri neden uzun kısa düşünür die etek almadım
başörtüye gelince kapalı mülaka alcakları sanmıyorum. keşke alsalar. ben bazen sırf bunun için gitmekten vazgeçiyorum bilemiyorum yani:S

güzel cevap saol canım.
yarınsa mülakat başarılar diliyorum sanada diğer adaylarada

Geçen senelerde sınava giren arkadaşlarımdan kapalı girip kazanan var tabi adliyede açıyolar mülakatta sorun olmadı dediler ama Anadolu adliyesinde girdiler onlar ben Bakırköyde gireceğim ondan tereddüt ediyorum başörtüyü sorun yaparlar mı diye büyük ihtimal kapalı gireceğim bu yüzden ceket pantolon başörtüyle hoş olmaz diye etek aldım ten rengi çorap giymeyi düşünüyorum.aman sınavdan çok nasıl giyinceğime kafa yordum 1 haftadır yaa

başörtüylemi mülakata girmeyi düşünüyosun sen şimdi?
canım bu saaten sonrası rıska kalmış bence
rıskımız varsa rabbim güzel kapılar açar inş.

tatlım şimdi otur derlerse oturmayacakmıymışız? bak bunu ilk kez duyuyorum ay direk otururdum ben Acaba sebebi ne merak ettim vallahi, canım çok saol önerilerin için bir şey daha öğrenmiş oldum sayende :) Her ne kadar pek umudum olmasada elimizden geleni yapmak lazım.. kendim tarih okuyorum zaten 4. sınıfım tarih sorularını bilirim, anayasayada çalışacağım bakalım hayırlısı :)

Kızlar otur deyip oturmama gibi bir şey söz konusu olamaz bu sefer sizin söylenene uymadığınız düşünülür. Eğer otur demezlerse oturmayın, otur derslerse teşekkür edip oturun
Mülakat bazı adliyelerde mahkeme salonunda diye duydum doğruluğunu bilemiyorum genelde masanın bir ucunda onlar bir ucunda siz oluyorsunuz yani ayakta dikilmek hoş olmaz
Ne derslerse onu yapın, demezlerse yapmayın.

Son düzenleme:
evet şimdi adilemir arkadaşımızın verdiği linke baktım öyle demişler, linki okumadan erken davranmışım :) otur demeden oturmayacakmışız sadece otur derlerse teşekkür edip oturacakmışız , ben ilk defa giricem umarım sakin görünmeyi başarırım kızlar :18:

katılıyorum kızlar ...

herkese şimdiden başarılar diliyorum, bu topikten inşallah atananlar çıkar ve kutlamalarını tebriklerini iletiriz ...
inşallah bildiğimiz yerlerden sorarlar kendimizi ifade edebilmemiz için yeterli süreyi tanırlar inşallah su gibi seri su gibi akıcı cümleler kurabiliriz heyecanımızı dizginleyebiliriz inşallahhhhhh ...
allah yardımcımız olsun ...
allah tüm emek verip umut bağlayanların yardımcısı olsun, klasiktir nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez allah denir ...
inşallah hayal ettiğimiz bu kurum nasibimiz olur ...... :97:
:126::126::126:

Amin hepimize başarılar. Elimizden geleni yaptık, gerisi yaradanın takdiri...
İnşa'Allah yarın burada çok güzel haberler vermek nasip olur

Amin hepimize başarılar. Elimizden geleni yaptık, gerisi yaradanın takdiri...
İnşa'Allah yarın burada çok güzel haberler vermek nasip olur

ilk haberi ben vereyim o zaman ...
mülakatım çok güzel geçti, komisyon ılımlıydı ve %80 bildiğim yerlerden sorularla karşılaştım, inşallah allahım bana bu kadroyu nasib eder ve adliyeden yerim ekmeğimi ... Amin.

benim sorularım değişti tarih sorularını bildim. mesleki sorularda hiç bilinmedik şeyler sordular katipler de bile yok o sorular bazılarını da hatırlamıyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. belki Rabbim daha iyi bir yer hazırlıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…