katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

Adliyelerde farklılık gösteriyor sanırım hangi sırayla içeri alınacağı, benim gireceğim adliyede soyadına göre içeri alıyorlarmış.
İstanbul Adliyesi'nde gireceğim. Herkese heyecansız bir sınav dilerim :KK34:

arkadaşlar herkeze başarılar inşallah çok güzel geçer sınavlarımız :) ben balıkesir adliyesinde gireceğim şu an heyecan yok ama bakalım nolucak:) hepinize başarılar

bizim burda yemekhanede olacakmış yani bilgisayar masası falan olmayacak ben metinleri bitirmedim aöf başlamıştım ona kaptırdım kendimi. bu akşam metinleri bir kez dahi olsun yazıcam az kaldı. inşallah heyecanlanmayız . Allahın izniyle heyecanlanmazsak yapıcaz bu işi biliyorum.

İstanbul kartal adliyesinin sorduğu metin : Binlerce yıl önceki atalarımız. paralarını ceplerinde taşıyamıyorlardı.

diye okudum biyerde

Anadolu adliyesinde girdim
Metin: bir yazıyı daktilo ile ...
Metin imlalı
Hem masada kağıt hem de ekranda metin dileyen istediğinde yazıyor
Ben klavye masadaki sürgülü yerde olduğu için metinden yazdım ekran yüksekte kalıyordu bak yaz çok zor olurdu
114 yazmışım bazı kelimeleri çok oyalayıcıydı. 2 3 yanlış dısında yanlısım yoktu bakmamıza izin verdiler. 110 net diyebilirim hiç yoktan 100den düşmem.
Klavyeler slim klavye ses minimumdu. Bu açıdan çok mutlu oldum :)
Durum bu kızlar inşallah sizlerinde güzeldir.

Kartal adliyesi nasrettin hoca canım...

forumda bi yerde okudum bende faydası olur die yazdım.

kocaaeli adliyesinde girdim "anlaşılabilir bir yazı sadece açık " metni vardı
129 yazdım 13de yanlışım var sanırım

hakkımızda hayırlısı artık

çorm adliyesinde medeniyet yolunda yı sordular imlasız kağıttan.. toplam 120 yazdım 4 yanlışım vardı. 116 iyidir mülakatta allah kerim

edirne adliyesinde girdim
çok heyecanlıydı
imlalı sınavdı
okullar sadece diye başlayan bir metin
klavyeler iyiydi
ilk kez giriyorum müthiş heyecanlandım
ama bi gayret dedim yazdım
kağıttan yazdık
ekrana yapıştırılıyordu, bende yapıştırdım
103 kelime yazdım, kaç yanlışım var bilmiyorum
sonuçlar açıklandı
mülakata girmeye hak kazanmışım
393 kişi girmiş 71 kişi mülakata girecek
10 kişi alınacak
hakkımızda hayırlısı, inşallah olur
bu kadar heyecan yapacağımı bilmezdim
yoksa çok rahat 120 yi görürdüm imlalı olduğu halde.

bizim açıklanmış mutlu muyum değil miyim bilmiyorum dün çok stres yaşadım sıramı geçirmişim eşim kızdı falan berbat bir gündü. şimdi mülakatta ne çalışacağız ben başkentlere bakacağım bugün sonra birlikte karar verelim. torpilim falan yok. olmayacaksa klavyede kalayım demiştim aslında ama hayırlısı olsun.

bende balıkesir de girdim ama daha sonuç açıklanmadı saydığım kadarıyla 121 kelime yazmıştım 1 i yanlıştı bakalım bekliyorum sonuçları:)

mülakata kalmışımm:) 122 kelime yazmışım en yüksek 135 yazılmış 55 kişi kalmış 8 kişi alıcak çok mutlu oldum ya :)

az önceki metinde 149 yazdım sınavdada relax olmamız lazım kızlar heyecan yapmamak kilit nokta

Anadolu adliyesinde girdim
Metin: bir yazıyı daktilo ile ...
Metin imlalı
Hem masada kağıt hem de ekranda metin dileyen istediğinde yazıyor
Ben klavye masadaki sürgülü yerde olduğu için metinden yazdım ekran yüksekte kalıyordu bak yaz çok zor olurdu
114 yazmışım bazı kelimeleri çok oyalayıcıydı. 2 3 yanlış dısında yanlısım yoktu bakmamıza izin verdiler. 110 net diyebilirim hiç yoktan 100den düşmem.
Klavyeler slim klavye ses minimumdu. Bu açıdan çok mutlu oldum :)
Durum bu kızlar inşallah sizlerinde güzeldir.

cnm bak evde 150 yazmışın sınavda 100 yani evde yazdığının pek bi hükmü olmuyo ... 90 standardını tutturduktan sonra asıl sınav heyecanını yenebilmekte ve konsantre olabilmekte ... evde herkes yazıyor yani belli bir hız kazanan herkes evde yazar 200 de yazar 300 de ...

sınava giren tüm arkadaşlarıma büyük bir geçmiş olsun diyorum bende mülakkattayım çok şürür bu cumartesi ...

tebrikler arkadaşlar
bugün mülakat için belgelerimi teslim ettim onunla uğraştım
şimdi ne çalışacağız burdan paylaşsak iyi olacak aslında

tebrikler arkadaşlar
bugün mülakat için belgelerimi teslim ettim onunla uğraştım
şimdi ne çalışacağız burdan paylaşsak iyi olacak aslında

çok iyi olur arkadaşlar ...
buradan paylaşım yapsak ...

mesela atatürk ilkeleri nelerdir bir tanesini açıklayın, muhtemel sorudur ...

cnm bak evde 150 yazmışın sınavda 100 yani evde yazdığının pek bi hükmü olmuyo ... 90 standardını tutturduktan sonra asıl sınav heyecanını yenebilmekte ve konsantre olabilmekte ... evde herkes yazıyor yani belli bir hız kazanan herkes evde yazar 200 de yazar 300 de ...

sınava giren tüm arkadaşlarıma büyük bir geçmiş olsun diyorum bende mülakkattayım çok şürür bu cumartesi ...

inanki yazardım ama masanın azizliği girmeden önce sınav salonunu koydular. masaları görünce dünyam yıkıldı. Heyecan falanda yoktu keşke olmasaydı o masalar. sınav anında ben 180 yazıyorum diyenler yazmamamışlar. Yani ben yüksek yazan en azından 100den düşmez demiştim ki öyle oluyo. Çok aşırı heyecanı olanlar için demiyorum yani.

Sen nerede girdin kaç kişi alınacakmış?

inanki yazardım ama masanın azizliği girmeden önce sınav salonunu koydular. masaları görünce dünyam yıkıldı. Heyecan falanda yoktu keşke olmasaydı o masalar. sınav anında ben 180 yazıyorum diyenler yazmamamışlar. Yani ben yüksek yazan en azından 100den düşmez demiştim ki öyle oluyo. Çok aşırı heyecanı olanlar için demiyorum yani.

Sen nerede girdin kaç kişi alınacakmış?

cnm ben trabzonda gireceğim nasipse 7 kişi alınacak 633 kişi başvurdu
:KK53:

çalışıyo musun mülakata ?

X