Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul kartal adliyesinin sorduğu metin : Binlerce yıl önceki atalarımız. paralarını ceplerinde taşıyamıyorlardı.
diye okudum biyerde
Kartal adliyesi nasrettin hoca canım...
az önceki metinde 149 yazdım sınavdada relax olmamız lazım kızlar heyecan yapmamak kilit nokta
Anadolu adliyesinde girdim
Metin: bir yazıyı daktilo ile ...
Metin imlalı
Hem masada kağıt hem de ekranda metin dileyen istediğinde yazıyor
Ben klavye masadaki sürgülü yerde olduğu için metinden yazdım ekran yüksekte kalıyordu bak yaz çok zor olurdu
114 yazmışım bazı kelimeleri çok oyalayıcıydı. 2 3 yanlış dısında yanlısım yoktu bakmamıza izin verdiler. 110 net diyebilirim hiç yoktan 100den düşmem.
Klavyeler slim klavye ses minimumdu. Bu açıdan çok mutlu oldum :)
Durum bu kızlar inşallah sizlerinde güzeldir.
tebrikler arkadaşlar
bugün mülakat için belgelerimi teslim ettim onunla uğraştım
şimdi ne çalışacağız burdan paylaşsak iyi olacak aslında
cnm bak evde 150 yazmışın sınavda 100 yani evde yazdığının pek bi hükmü olmuyo ... 90 standardını tutturduktan sonra asıl sınav heyecanını yenebilmekte ve konsantre olabilmekte ... evde herkes yazıyor yani belli bir hız kazanan herkes evde yazar 200 de yazar 300 de ...
sınava giren tüm arkadaşlarıma büyük bir geçmiş olsun diyorum bende mülakkattayım çok şürür bu cumartesi ...
inanki yazardım ama masanın azizliği girmeden önce sınav salonunu koydular. masaları görünce dünyam yıkıldı. Heyecan falanda yoktu keşke olmasaydı o masalar. sınav anında ben 180 yazıyorum diyenler yazmamamışlar. Yani ben yüksek yazan en azından 100den düşmez demiştim ki öyle oluyo. Çok aşırı heyecanı olanlar için demiyorum yani.
Sen nerede girdin kaç kişi alınacakmış?
kızlar nasıl giyineceksiniz mülakatta daha önce giren varmı aranızda :)