Adaletin sitesinde yayınlayacaklar saati, masa numarasını vs. öyle gireceğiz
iyiki söyledin canım tamam gönderebilirsinGunlukguneslik... Canım sana özel mesaj atmak istiyorum ama mailin dolu, gönderemiyorum.
Boşaltma ihtimalin yok mu?
bana ayın 18-22 si arası gel sınava giriş kağıdını al dediler burda aydın da ayın otuzunda saban dokuzdaymış siz telefonda edebilir sorabilirsiniz her yer aynı mı farklı mı bilmiyorumya canım yaa benim sınav giriş kağıdım yok
bugün arkadaşla konuştum o benim var senin eksik olmuş demesin mi kalbime iniyordu nerdeyse
yazılan yorumuda şuan gördüm benim gibi olanlar var demek
peki bu sınav yerleri saati vs ne zaman açıklanacak bide açıklanacak sitenin tam adresinin veren olursa beni çok mutlu eder ya
ya canım yaa benim sınav giriş kağıdım yok
bugün arkadaşla konuştum o benim var senin eksik olmuş demesin mi kalbime iniyordu nerdeyse
yazılan yorumuda şuan gördüm benim gibi olanlar var demek
peki bu sınav yerleri saati vs ne zaman açıklanacak bide açıklanacak sitenin tam adresinin veren olursa beni çok mutlu eder ya
yok canım 3-4 parmakla
kızlar nasıl gidiyor çalışmalar :) son 12 gün
kızlar ben 13 kişi diye tarsus yazdım 561 kişi başvurmuş ben lise mezunuyum ankaradayım başvuranların çoğu 4*2 yıllık üni. mezunu en önemlisi de bilgisayar ve adalet meslek mezunları 120 yazıyorum en fazla onlar beni geçer kolayca ümidim kırıldı gitmekten vazgeçtim çalışmayı da durdurdum ama yinede bu kadar beklemişken şansıma yanıyorum yol parasına yazık diyorum içimde gitmiyor değil ...
evet arkadaşlar ..son günler geliyor..
inşallah bunu da başarırsınız..
Allah hayırlısını versin..
çok merak ediyorum kimler ne yapacak..
sınav sonrası gelin buraya olur mu
inşallah su gibi geçer sınavınız..
dua edeceğim sizler için ..hayırlısı için ..
bende ankarada gireceğim sınava umarım yine hüsran olmaz hep mülakatta eleniyorum
yanlış düşünüyorsun bence
kısmetinin peşinden gitmelisin
ben 2-3 parmakla Q klavye ile gidip o ortamı görmek istiyorum
ekranda yazınca 90 ı geçiyorum ama
ya diğer türlü gelirse naparım bilmiyorum ama yine de şansımı denemek istiyorum
kısmette varsa gelir yemenden, kısmette yoksa ne gelir elden
bende ankarada gireceğim sınava umarım yine hüsran olmaz hep mülakatta eleniyorum
kızlar sabahtan beri yazıyorum denemelere katılıyorum parmaklarım tutmuyor artık 140-100 arası gidip geliyorum bir bakıyorum millet 200-220 yazmış sinir oluyorum ya