Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çocukların biri 7 yaşına girecek eylüldeinşallah istediğin olur geçte olsa denemek uğraşmak güzel. yeni yaşın hayırlı olsun hayırlara vesile olsun inşallah. çocuklar kaç yaşında?
canım ben zıraat teknikeriyim..olurmu ki iktisat ve işletmeye geçiş..yani 2 yıl daha okuyup lisans diploması alabiliyor muyum..Adilemir, açıköğretimden sınavsız dikey geçişle işletme veya iktisat seçebilir 2 yılda lisans diploması alabilirsin
canım çocukların biri 7 yaşına girecek eylülde
diğeri 2 yaşını yeni doldurdu..küçükler daha ..biz evlendikten 3 yıl sonra anne baba olduk..öyle oldu..çalıştık..gezdik..
seninki kaç yaşındaydı canım..
canım ben zıraat teknikeriyim..olurmu ki iktisat ve işletmeye geçiş..yani 2 yıl daha okuyup lisans diploması alabiliyor muyum..
lütfen senin dediğin gibi olsun....
diğer kızlar nasıl acaba ..çalışmalar nasıl gidiyor..rapor verinn..
evet canım bölüm farkı yok direk sınavsız kayıt olabilirsin 2 yıl sonunda lisans diploması alırsın biz günlükgüneslik ile böyle yaptık mesela son dönemimiz
teşekkur ederim..inşallah ben de yapacağım böyle..çok sevindim..iyi ki varsınız .Canım ben raporumu vermeye geldim :) rapor verin yazmışsın ya, eveet 1 haftadır çalışıyorum öyle aman aman değil keyfim yeterse ve yanlış yazmamaya özen gösterdiğimden hiç yanlışsız 110-115 yazıyorum, bazı kolay metinlerde 125-130 ları gördüm, onlarda moral oluyor bana. Bu arada sen ziraat teknikeriymişsin benim kuzenimde ziraat teknikeri ve şuan açık öğretim işletme 3.sınıftan devam ediyor yani sen de dikey geçiş yapabiliyorsun. Geçebileceğin bir kaç bölüm mevcut aöf ün sitesinden bir bak istersen.
115-120 arası yazıyorum kolay metinlerde 135i gördüm.
adilemir canım , dikey geçiş sınavına girsen,örgün öğretimden ziraat mühendisliği okuyamaz mısın?
Yapacağın bir şey şuan için yok canım bu yılın sonunda kasım gibi yeni yıl kayıtları olur o zaman başlarsın 3. sınıftan.
tamamdır canım çok mutlu olum..
siz olmasaydınız benim bu konuyla ilgili hiç bir düşüncem yoktu.böyle bir uygulamadan da haberim yoktu..çok cahil kalmışım..
birşey daha soracağım canım..peki diyelim ki 3 .sınıftan başladık..bitirdik.
işletme mezunu olduk..
o zaman önlisans tekniker diplomamız geçersiz oluyor demi..
benim oğlum dokuz yaşında Allah uzun sağlıklı ömür versin hepsinede onu büyüttükten sonra bu işlere başlayabildim. canım aöf nin telefon numarası var 444 10 26 olması lazım. arayıp sorarsın ben muhasebeden işletmeye geçiş yaptım. bir arkadaşım turizmden yaptı. bir arkadaşım bilg. prog. dan geçiş yaptı. senin bölümünde de vardır belki sevgi meleği yazmış bak. ben bilmiyorum netten de araştırabilirsin. geçen yıl ekim kasım gibiydi direk büroya gittim kayıt oldum. fotograf lazım diploma netten bakarsın. bizim son dönem hamd olsun. inşallah bitecek.canım çocukların biri 7 yaşına girecek eylülde
diğeri 2 yaşını yeni doldurdu..küçükler daha ..biz evlendikten 3 yıl sonra anne baba olduk..öyle oldu..çalıştık..gezdik..
seninki kaç yaşındaydı canım..
canım ben zıraat teknikeriyim..olurmu ki iktisat ve işletmeye geçiş..yani 2 yıl daha okuyup lisans diploması alabiliyor muyum..
lütfen senin dediğin gibi olsun....
diğer kızlar nasıl acaba ..çalışmalar nasıl gidiyor..rapor verinn..
ben yarım saat kadar çalışıyorum pek değişmiyor 110 civarı yazıyorum. bir de katipler.nette deneme sınavı var her saat başı tr geneli ona katılıyorum geçen haftadan beri. günde iki üç kere katılıyorum. maşallah 200 ü geçen oluyor.
arkadaşlar bişey sormak istiyorum
bende başvurdum ama başvurumun kabul edilip edilmediğine dair
yada aday olduğuma dair bişeyler yayınlanacakmı
yani şöyleki ben ilçe adliyeye başvurdum
bizim belgelerimizi postayla ile gönderdiler
ben bunun takibini nasıl yapcam
bu durumda olan varmı aramızda
mübaşirliğe girebiliyor muyum diye baktım listede yokum. bir kişi alınacaktı yani beş kişi çağrılacak. benim puan yetmemiş. hayırlısı olsun. beş kişide lise mezunu puanları seksen sekiz seksen yedi civarıydı
mübaşirliğe girebiliyor muyum diye baktım listede yokum. bir kişi alınacaktı yani beş kişi çağrılacak. benim puan yetmemiş. hayırlısı olsun. beş kişide lise mezunu puanları seksen sekiz seksen yedi civarıydı
lise olarak girseydim daha yüksek alırdım eminim. haksız olmuş. ben de başka yerde girmek istemedim aman nasılsa açıktan atama umudum az yol parası git gel emek boşver. katipliğe de macera olsun diye katılıyorum bir amacım var şu anda yoksa yaşanmıyor. inşallah genel atamalarda...Lisede bize göre daha çok puan getiriyor netler
Bizde 66 net 82 iken lise 66 net 86 oluyor
Yani netler aynı puanlar farklı
İstanbul daha açıklanmadı ben sıralamaya giremem diye düşünüyorum herkes çok alım var diye burayı yazmış
Adam 88 almış atanacak gelmiş sözleşmeli kadroya başvuruyor
E sıralama var yani geride yerleşme umudu olmayanlar kalıveriyor ortada