katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

Adaletin sitesinde yayınlayacaklar saati, masa numarasını vs. öyle gireceğiz

ya canım yaa benim sınav giriş kağıdım yok
bugün arkadaşla konuştum o benim var senin eksik olmuş demesin mi kalbime iniyordu nerdeyse :KK43:
yazılan yorumuda şuan gördüm benim gibi olanlar var demek
peki bu sınav yerleri saati vs ne zaman açıklanacak bide açıklanacak sitenin tam adresinin veren olursa beni çok mutlu eder ya :KK17::KK71:

bugün arkadaşla konuştum o benim var senin eksik olmuş demesin mi kalbime iniyordu nerdeyse :KK43:
peki bu sınav yerleri saati vs ne zaman açıklanacak bide açıklanacak sitenin tam adresinin veren olursa beni çok mutlu eder ya :KK17::KK71:
bana ayın 18-22 si arası gel sınava giriş kağıdını al dediler burda aydın da ayın otuzunda saban dokuzdaymış siz telefonda edebilir sorabilirsiniz her yer aynı mı farklı mı bilmiyorum

Ben kayıt sırasında aldım giriş belgemi
Ben direk sınav komisyonuna başvurdum ondan olsa gerek belgelerimi adliyeden göndermedim
Sınava bir hafta ya da birkaç gün kala belli olur
Açıklanacak site adaletin kendi sitesi canım

cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. :KK31:
Gunlukguneslik canım sen nereden başvurdun?

kızlar nasıl gidiyor çalışmalar :) son 12 gün

evet arkadaşlar ..son günler geliyor..

inşallah bunu da başarırsınız..

Allah hayırlısını versin..

çok merak ediyorum kimler ne yapacak..

sınav sonrası gelin buraya olur mu

inşallah su gibi geçer sınavınız..

dua edeceğim sizler için ..hayırlısı için ..

kızlar ben 13 kişi diye tarsus yazdım 561 kişi başvurmuş ben lise mezunuyum ankaradayım başvuranların çoğu 4*2 yıllık üni. mezunu en önemlisi de bilgisayar ve adalet meslek mezunları 120 yazıyorum en fazla onlar beni geçer kolayca ümidim kırıldı gitmekten vazgeçtim çalışmayı da durdurdum ama yinede bu kadar beklemişken şansıma yanıyorum yol parasına yazık diyorum içimde gitmiyor değil ...:KK43::KK43::KK43:

kızlar ben 13 kişi diye tarsus yazdım 561 kişi başvurmuş ben lise mezunuyum ankaradayım başvuranların çoğu 4*2 yıllık üni. mezunu en önemlisi de bilgisayar ve adalet meslek mezunları 120 yazıyorum en fazla onlar beni geçer kolayca ümidim kırıldı gitmekten vazgeçtim çalışmayı da durdurdum ama yinede bu kadar beklemişken şansıma yanıyorum yol parasına yazık diyorum içimde gitmiyor değil ...:KK43::KK43::KK43:

yanlış düşünüyorsun bence
kısmetinin peşinden gitmelisin
ben 2-3 parmakla Q klavye ile gidip o ortamı görmek istiyorum
ekranda yazınca 90 ı geçiyorum ama
ya diğer türlü gelirse naparım bilmiyorum ama yine de şansımı denemek istiyorum
kısmette varsa gelir yemenden, kısmette yoksa ne gelir elden

evet arkadaşlar ..son günler geliyor..

inşallah bunu da başarırsınız..

Allah hayırlısını versin..

çok merak ediyorum kimler ne yapacak..

sınav sonrası gelin buraya olur mu

inşallah su gibi geçer sınavınız..

dua edeceğim sizler için ..hayırlısı için ..

olur cnm geliriz ... teşekkürler duaların için annelerin en güzeli ...

kızlar sabahtan beri yazıyorum denemelere katılıyorum parmaklarım tutmuyor artık 140-100 arası gidip geliyorum bir bakıyorum millet 200-220 yazmış sinir oluyorum ya :KK43:

yanlış düşünüyorsun bence
kısmetinin peşinden gitmelisin
ben 2-3 parmakla Q klavye ile gidip o ortamı görmek istiyorum
ekranda yazınca 90 ı geçiyorum ama
ya diğer türlü gelirse naparım bilmiyorum ama yine de şansımı denemek istiyorum
kısmette varsa gelir yemenden, kısmette yoksa ne gelir elden

çok sağol söylediklerin rahatlattı benim önceden deneyimim var yargıtayda mülakatta elendim kütahya ya gittim heyecandan parmaklarım kilitlendi 84 te kaldım şimdi stres yaptım çevremde git aklında kalmasın diyen çok yapamama korkusu sardı anlamadım nedense yinede gitmezsem pişman olmak var çalışıcam bugün belki kendimi toparlarım az kaldı sorun yazmak değil kendime yazı konusunda güvenimi kaybettim galiba ondan bu kararsızlık bu çekingenlik hiç böyle korkmamıştım

bende ankarada gireceğim sınava umarım yine hüsran olmaz hep mülakatta eleniyorum

mülakat sorularıda paylaşabiliriz arkadaşlar buradan neler soruldu gibi ....
ben başlayayım;

anayasanın ilk üç maddesi
özel yetkili mahkemeler ne iş yapar, gerekli midir
kadınlara seçmeseçilme hakkı ne zaman verildi​

sınava bir hafta kaldı hanımlar .. 100 geçebiliyorum ama hatam fazla çıkıyor ne olacak bu hatalar bir öneriniz var mı acaba? F klavye on parmak kullanıyorum

kızlar sabahtan beri yazıyorum denemelere katılıyorum parmaklarım tutmuyor artık 140-100 arası gidip geliyorum bir bakıyorum millet 200-220 yazmış sinir oluyorum ya :KK43:

yok tatlım bir senedir on parmak yazmış arkadaşlarım var en kolay metinde bile 160 geçemiyorlar .. o metinlerde hile var kopyala yapıştı yapıyorlar insanları sinir etmek için moral bozmak için ya da adliyede yıllardır çalışıp oraya girip kendilerini deneyip ya da ego yapıyorlarmış..

Sakin ol hızlı yazacağım diye daha fazla hata yapılıyor
Ben gayet aheste aheste yazıyorum hata yapmayayım diye 100ü rahat geçiyorum ama sınav anında ne olur bilemiyorum

X