Canım her rüya anlatılmaz
Rahmani mi değil mi bilemeyiz
Mümkün olduğunca gördüğün rüyaları anlatma ve uyandığında suya anlat
Hayra yazılmasını iste
Rüyayı ilk yorumlayan çok önemlidir
Bende kpss den önce kötü bir rüya gördüm ve boş bulunup anlattım
Yorumlayan kişi de kötüye yorumladı
Sonuçta ortada zaten
Körü körüne inanmıyorum tabii ki neye inanırsan onu çekersin kendine
İnşallah sonucun iyi olur..
Ben İstanbulda yaşıyorum burada gireceğim başka bir yere gidip girme şansım yok maalesef.
evet haklısın canım ..ben de kpss sınavından sonra bir kaç kez rüyalar görmüştüm..hatta anneme dedim ki anne sınavdan iyi bir puan alabileceğim galiba..ben ilk 10 bin e girsem yeter diye düşünüyordum çünkü .benim için iyi bir sıralama olur diye düşünmüştüm..ama daha iyisi oldu...ve rüyalarımda da hep güzel şeyler görmüştüm..sen nasılsın canım ..nasıl gidiyor
çalışıyormusun klavye
artık zaman yaklaştı ya ben de biraz hızlansam diyorum...
keşke aynı anda çalışmalar yapabilsek beraber
sağol canım ..Napıyım canım aynı bildiğin gibi fark yok dünün aynısı günlerim.
Bugün aylardır beklediğim bir yer için görüşmeye gittim
Eğer olursa hafta sonu sınava gireceğim
Katipliğe hazırlanamıyorum çok fazla
2 ya da 3 günde bir oturuyorum 1 2 saat yazıyorum artık kaç metin olursa 50/60..
Öyle yani...
Kendimi memurluk için paralamıyorum artık
Şu iş olsa başka bişey de gözüm yok şuan için
Katiplikte şansım olursa belki çok fazla yazarsam oda f yazmadığım için 150 170 filan olmuyor tabii ki.
Senin için seviniyorum
Emek verdin kazandın
Napıyım canım aynı bildiğin gibi fark yok dünün aynısı günlerim.
Bugün aylardır beklediğim bir yer için görüşmeye gittim
Eğer olursa hafta sonu sınava gireceğim
Katipliğe hazırlanamıyorum çok fazla
2 ya da 3 günde bir oturuyorum 1 2 saat yazıyorum artık kaç metin olursa 50/60..
Öyle yani...
Kendimi memurluk için paralamıyorum artık
Şu iş olsa başka bişey de gözüm yok şuan için
Katiplikte şansım olursa belki çok fazla yazarsam oda f yazmadığım için 150 170 filan olmuyor tabii ki.
Senin için seviniyorum
Emek verdin kazandın
doğru diyorsun canım aslında ama bilemedim umarım hayra çıkar aynen çıkar . sende o kadar kendine stres yapma ben dün anlatmıştım canim istersen 300 kelime yaz o önemli değil artı puan kazandırmıyor 90 kelimeyi geçtin mi yeterli oluyor zaten ona bakmıyorlar bileCanım her rüya anlatılmaz
Rahmani mi değil mi bilemeyiz
Mümkün olduğunca gördüğün rüyaları anlatma ve uyandığında suya anlat
Hayra yazılmasını iste
Rüyayı ilk yorumlayan çok önemlidir
Bende kpss den önce kötü bir rüya gördüm ve boş bulunup anlattım
Yorumlayan kişi de kötüye yorumladı
Sonuçta ortada zaten
Körü körüne inanmıyorum tabii ki neye inanırsan onu çekersin kendine
İnşallah sonucun iyi olur..
doğru diyorsun canım aslında ama bilemedim umarım hayra çıkar aynen çıkar . sende o kadar kendine stres yapma ben dün anlatmıştım canim istersen 300 kelime yaz o önemli değil artı puan kazandırmıyor 90 kelimeyi geçtin mi yeterli oluyor zaten ona bakmıyorlar bile
aynen canım bende öyle . kuzenim ebe benim şimdi haber aldık ataması gelmiş 55 puanla saglıkcılar her zaman atanıyor bunu hiç bir zaman unutmamak lazımZaten q ile kendimi yırtsam bile o kadar çıkmaz be canım
Sıkıntı yapmıyorum ama o diyo torpilim var bu diyo adliyede tanıdığım var istemsiz ben napıcam diyorum
Aslında tanıdıksa bende de bol var
Babanemin eli her yere uzanır
Kaç tane mahalle muhtarı gelir babanemin elini öpmeye
Gelinin abisi fabrika sahibi abim girdi ama ben girmek istemiyorum
Lafını bile ettirmiyorum
Kendim başarmak istiyorum
zaten hiçbiri olmazsa sağlık okuyacağım kararlıyım
canım evet puanım fena değil ..
olur gibi geliyor bana da .ama nasip canım ..büyük konuşmamak lazım...
ben de sınırda kalırsam diye katiplik sınavına hazırlanıyorum
ama ne yalan söyleyeyim ümitli değilim
hem torpilli çok ..hem de alım az..yanı şansımız yarı yarıya düştü..
ablam lise mezunu
zor bir metin gelmiş 96 yazmış
zaten 1 yıl çabaladı klavyede
biraz zor öğrendi..kendisi itiraf ediyor..hatta ali bey'in kitabını almış ..ve kendisine de telefonla ulaşmış
ama adamda şaşırmış bunca zamanda neden ilerleme zor oluyor diye
işte böyle kpss puanı ablamın 86 idi..bu da etkili olmuş ..birde diyor ki ..ilk üçe girenler elenmiyor diyor..ilk üçe girmeye bak diyor bana...
ama buradan okuduğum kadarıyla ilk ikiye gireni de elemişler ..o nasıl oluyor o zaman anlamıyorum..
ben kpss den 85 e yakın bir puan aldım .sıralamam da 6116
ama ben artık devletten korkar oldum.önlisans sınavı alışılmışın dışındaydı.bizi şaşırttılar ..birde saçma sapan kadrolar açıyorlar.yok hizmetli yok soför..ne bileyim..
belki haziranda bir sürpriz yapıp atama olmayacak bile derler gibime geliyor..heryer dolu memur alımı yok derler mi ki.???/
güvenemiyorum artık
yani ben de kendime güvenirim ..mülakatta..ama adamlara belli olmaz ki .torpiller varsa eleyecekler çatır çatır..birde nasıl insanlara rastlarız ..benim tipime gıcık giderse eler..kimlere denk geleceğiz belli mi ki..tamamen kaderimiz onların elinde ..
ben de senin gibi panik birisiyim ..hızlı konuşur hızlı yürürüm..her şeyim hızlı.bir de çok heyecanlı bir kişiliğim var malesef..hiç beğenmiyorum bu yönümü..
inşallah rüyaların olduğu gibi çıkar da katip olursun ..
bu hafta artık açıklansa iyi olur ..annem bende ..o burada çocuklarla kalırsa ben gider mürcat ederim
acaba ilçelerdekiler illere mi müracat edecek kızlar ..ben ilçedeyim de
hangi illerde sınava gireceksiniz kızlar..
benım çevrem de var.5000 tl 2 yıl olmak uzere katıp olalı....ankaradan bırıne yedırdıler.....
kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim bende ilçede gireceğim bu arada ilçede açıkcası sansımız birazdaha fazla kim ne derse desin öyle oluyor.. ben bunu gördüm çevremden bende son zamanlarda hem ygs hem bu napacağımı şaşırdım kızlar yabirde ön büyük dez avantajım Q klavye kullanmam ama su an 136 kelimeye kadar çıktım yanlışsız ve laptop klavyesi ile .. sınavda ne olacak bilmiyorum inşallah bu rüyam benim için hayırlı olur allahım o kadar çok istiyorum ki umarım hepimiz oluruz kızlar bunu gönülden istiyorum gercekten birbirimiz için de dualar ederim kendimize güvenelim inşallah olacak .. ama ben klavyemi çok yetersiz buluyorum napacağımı bilemiyorum hiç
2013te 79 bin memur alınacak. sen bu puanla boş kalmazsın canım. içini ferah tut. katiplik olmasa bile merkezi atamalrda şansın yüksek.. allah yardımcımız olsun..
ben çorumda gircemm canım sen nerde girceksin?
burda da pek alım olmaz gibi geliyor bana..
inşallah canım keşke olsa ...ben beklerim 4. atamaya kadar
ben de burhaniye den gideceğim balıkesir 'e canım..burada da alım olmaz gibi geliyor bana
ablam bolu adliyesinde
odalar sıkı sıkı dolu diyor
alım yaparlarsa bile masa yok diyor
her yer doluymuş bolu da ..ama belli mi olur belki alım olur..çünkü ablamın dediğine göre işler dosyalar yazılan dilekçeler durusmalar derken yetişemiyorlarmış
akşam nasıl olduğunu bilmiyormuş
çok yorucu diyor
trafik cezalırı bile onlara geliyormuş
kadın geliyormuş kocam bana hakaret etti diye ..hakaret davası açıyormuş
dilekçe bir sürü iş
2 gün sonra kadın diyormuş biz barıştık kocamdır döver de sever de söverde
yani anlayacağın böyle yüzlerce iş çıkıyormuş
eve dili bir karış dışarıda gidiyorum diyor..zaten 9 gibi de uyuyakalıyormuş..yani katip almaları lazım bolu ya .öyle söylüyor ablam ..eğer almazlarsa ablamların işi zor..her gün pestilleri çıkıyor
evet genelde yetişmiyor işler diye şikayetçi katipler...
benim atanma umudum da yok. 2014'e kaldım ben
hayırlısı olsun ..her şeyde bir hayır vardır
sınav başvuruları ne zaman olur acep
ilan falan yohhhkk
merhaba bayanlar :) benim teyzemin kızı katip geçen sene oldu . bu sene bende gireceğim su an klavye çalışıyorum size onun nasıl girdiğini anlatmak istiyorum torpilsiz hakkıyla girdi.
olmayacak olmayacak diyordu o gün klavye sınavı günü beraber gittik. 3 dak .da 122 kellime yazdı bir gün öncesi ellerimi hissetmiyorum diyordu o gün orda ağladı heycandan ama ben hep destek oldum sonra mülakatlar oldu .
Mülakatlarda soruyu bilip bilmememinz asla önemli değil. kuzenime sordukları bir kaç sor olmuş ilkeler den inkılaplardan onları cevaplamış
Bir bayan ordaki demiş ki Ben seni geçen gün çarşıda gördüm sen beni neden görmedin demiş .
Çünkü ben geçen gün çarşıya çıkmadım o yüzden sizi görmem imkansız. diyerek dogru bir cevap vermiş
Diğerleri bu soruya ben sizi tanımıyordum o zaman o yüzden vs gibi cevaplar vermiş elemişler sonuçlar açıklandı kuzenim çok umutsuz du
Baktık ki katip olmuş geçmiş mülakatları . havalara uçtu tabi şu anda katip çok yorucu olduğunu söylüyor ama işini seviyor maaşı çok güzel yaklaşık :1850ytl gibi bir maşş alıyor . onu geçiren en önemli soru ise neden katip olmak istiyorsunuz olmuş .
Unutmayın kendinizden emin olun hırslı olun gerisi gelecektir . ben torpilmiş bilmem neymiş onlarla hiç morelimi bozmuyorum siz istedikten sonra olursiz çalışmanıza bakın lütfen morelinizi bozmayın
hayırlı olsun...neden katıp olmak ıstıyormus?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?