Katiplik sınavına girecek, hazırlanmayı düşünen arkadaşlar...

Çarşıda ben seni gördüm sen neden görmedin diye soru mu olur ya
Hayatımda bu kadar saçma bir soru görmedim
Belki ben o gün çarşıya çıktım
O zaman nolcak
Elemek için bu yöntem baya modernmiş tebrik ediyorum soranı...

sorulan soruyu anlama yeteneğini soruyorlar bur da aslında güzel bir soru olmuş s-bu soruya sazan gibi atlayanları düşündüğümüzde bibakıma kişinin uyanıklığını ölçüyorlar :34:

sorulan soruyu anlama yeteneğini soruyorlar bur da aslında güzel bir soru olmuş s-bu soruya sazan gibi atlayanları düşündüğümüzde bibakıma kişinin uyanıklığını ölçüyorlar :34:

Valla bence olmamış
He ara da gördüm filan diyen çıkar ama
Çarşıy sürekli gidenlerin de girdiğini düşününce saçma olur farketmedim görmedim diyenleri elemişler
Gerçekten çarşı mıdır nedir her neyse ordaysa
Şaka gibi ya nelerle ölçülüyoruz

merhaba bayanlar :) benim teyzemin kızı katip geçen sene oldu . bu sene bende gireceğim su an klavye çalışıyorum size onun nasıl girdiğini anlatmak istiyorum torpilsiz hakkıyla girdi.
olmayacak olmayacak diyordu o gün klavye sınavı günü beraber gittik. 3 dak .da 122 kellime yazdı bir gün öncesi ellerimi hissetmiyorum diyordu o gün orda ağladı heycandan ama ben hep destek oldum sonra mülakatlar oldu .
Mülakatlarda soruyu bilip bilmememinz asla önemli değil. kuzenime sordukları bir kaç sor olmuş ilkeler den inkılaplardan onları cevaplamış
Bir bayan ordaki demiş ki Ben seni geçen gün çarşıda gördüm sen beni neden görmedin demiş .
Çünkü ben geçen gün çarşıya çıkmadım o yüzden sizi görmem imkansız. diyerek dogru bir cevap vermiş
Diğerleri bu soruya ben sizi tanımıyordum o zaman o yüzden vs gibi cevaplar vermiş elemişler sonuçlar açıklandı kuzenim çok umutsuz du
Baktık ki katip olmuş geçmiş mülakatları . havalara uçtu tabi şu anda katip çok yorucu olduğunu söylüyor ama işini seviyor maaşı çok güzel yaklaşık :1850ytl gibi bir maşş alıyor . onu geçiren en önemli soru ise neden katip olmak istiyorsunuz olmuş .
Unutmayın kendinizden emin olun hırslı olun gerisi gelecektir . ben torpilmiş bilmem neymiş onlarla hiç morelimi bozmuyorum siz istedikten sonra olur :38: siz çalışmanıza bakın lütfen morelinizi bozmayın :34:

torpilsiz katip olan var tabi. torpil var, kazanamam diyerek başlamak 1-0 yenik başlamak gibi birşey benim nazarımda.

soru da gayet mantıklı bence. bilmem,sizi tanımıyorum o yüzden görmedim gibi sazan cevapları elemek için güzel taktik...

Son düzenleme:
torpilsiz katip olan var tabi. torpil var, kazanamam diyerek başlamak 1-0 yenik başlamak gibi birşey benim nazarımda.

soru da gayet mantıklı bence. bilmem,sizi tanımıyorum o yüzden görmedim gibi sazan cevapları elemek için güzel taktik...[/QUev
evet çok güzel taktik hemde benimde çok hoşuma gitti bi arkadaş burada bizi neyle ölçüyorlar dedi ama bu ölçmek değil ne kadar akılllı anlama yeteneğin ne kadar oldugunu tartmışlar tabi insan o anda heycandan saçmalaya bilir ama önemli olan onlara kendini inandırmak canım ne kadar hırslı olduğunu göstermek zaten sonra bi bakıyorsun katipsin :)

soru da gayet mantıklı bence. bilmem,sizi tanımıyorum o yüzden görmedim gibi sazan cevapları elemek için güzel taktik...[/QUev
evet çok güzel taktik hemde benimde çok hoşuma gitti bi arkadaş burada bizi neyle ölçüyorlar dedi ama bu ölçmek değil ne kadar akılllı anlama yeteneğin ne kadar oldugunu tartmışlar tabi insan o anda heycandan saçmalaya bilir ama önemli olan onlara kendini inandırmak canım ne kadar hırslı olduğunu göstermek zaten sonra bi bakıyorsun katipsin :)

dimi, evet o heyecanla saçmalayabilir insan. sen ne kadardır çalışıyorsun canım ? q mu f mi kullanıyorsun ?

Ben yanlış düşündüğümü sanmıyorum
Ben genelde bulunduğum ilçenin merkezine inerim her zaman
Genelde inerim diyeyim
Bana sorsaydı ne diyecektim
İndiğim halde inmedim göremezsiniz mi?
Kim düşünür ki o anda bunu
Görmedim farketmedim dikkat etmedim desem elenecektim o zaman
Bana göre saçma şahsen

dimi, evet o heyecanla saçmalayabilir insan. sen ne kadardır çalışıyorsun canım ? q mu f mi kullanıyorsun ?

tatlım ben bayadır çalışıyorum ama artık kendimi o kadar yormuyorum mülakattan hiç korkmuyorum kendime güveniyorum hırslıyım geçecegim ama klavye beni korkutuyo birazcık q kullanıyorum canım 3 dak. da yanlışsız 100 140 arası değişiyor ama ben hep ekranda çalıştım . sen kaç kelime yazıyorsun tatlım

tatlım ben bayadır çalışıyorum ama artık kendimi o kadar yormuyorum mülakattan hiç korkmuyorum kendime güveniyorum hırslıyım geçecegim ama klavye beni korkutuyo birazcık q kullanıyorum canım 3 dak. da yanlışsız 100 140 arası değişiyor ama ben hep ekranda çalıştım . sen kaç kelime yazıyorsun tatlım

ben yaklaşık 1 aydır çalışıyorum ama düzenli değil. evliyim,kızım var o yüzden vaktim olmuyor pek..
bende senin gibi mülakattan değil de klavyeden tırsıyorum. heyecanlı bir yapım var çünkü. klavyeyi geçeyim de mülakatta elensem bile koymaz . klavyeden geçemedim demek çok koyar ama :)
ben de q kullanıyorum. maksimum 130 yazabiliyorum.yanlışım çok çıkıyor ama . mesela ş ye bassam i ye de basmış oluyorum :) yanlışları düşersek 110 küsur oluyor işte... bende ekrandan çalışıyordum ama burdaki adliye kağıttan yapmış sınavı hep. kağıttan çalışıyorum şimdi:ssz:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende katip olmayı düşünüyorum. 2014 de ki kpss genel kültür genel yetek sınavından 70 mi almak gerekiyor ben denedim şimdi 3 dk lık

Sonuç bu iyi mi ilk defa deniyorum ?

$dasfasfasd.png

ben yaklaşık 1 aydır çalışıyorum ama düzenli değil. evliyim,kızım var o yüzden vaktim olmuyor pek..
bende senin gibi mülakattan değil de klavyeden tırsıyorum. heyecanlı bir yapım var çünkü. klavyeyi geçeyim de mülakatta elensem bile koymaz . klavyeden geçemedim demek çok koyar ama :)
ben de q kullanıyorum. maksimum 130 yazabiliyorum.yanlışım çok çıkıyor ama . mesela ş ye bassam i ye de basmış oluyorum :) yanlışları düşersek 110 küsur oluyor işte... bende ekrandan çalışıyordum ama burdaki adliye kağıttan yapmış sınavı hep. kağıttan çalışıyorum şimdi:ssz:

ekrandan kağıda çok fark oluyormu canım bak çok yanlışın çıkıyorsa önce o yanlışlarını düzetlmelisin eğer çok yanlışın cıkarsa 90 kelimeyi geçsen bile metnin anlam bütünlüğü bozulduğundan eliyorlar canım yanlışlarını en aza indirmeye çalış q klavye çok zor zaten on parmak f kullanmak varken parmaklarımıza işkence ediyoruz zaten . :50: kuzenim f kullanıyo ne güzel yazıyor valla ben alıştım diye bunu bırakmak istemedim ellerim çok yoruluyor ama

ekrandan kağıda çok fark oluyormu canım bak çok yanlışın çıkıyorsa önce o yanlışlarını düzetlmelisin eğer çok yanlışın cıkarsa 90 kelimeyi geçsen bile metnin anlam bütünlüğü bozulduğundan eliyorlar canım yanlışlarını en aza indirmeye çalış q klavye çok zor zaten on parmak f kullanmak varken parmaklarımıza işkence ediyoruz zaten . :50: kuzenim f kullanıyo ne güzel yazıyor valla ben alıştım diye bunu bırakmak istemedim ellerim çok yoruluyor ama

klavyem çok yumuşak. o yüzden mi böyle yanlışlar yapıyorum yoksa duruşumda mı var problem anlamıyorum. şu sıralar bıraktım zaten çalışmayı da.. silkelenip devam etmem lazım. zaman daralıyor:50:

1 hafta f çalıştım baktım olacak gibi değil . q dan devam ediyorum. kağıttan yazmak baya fark ettirdi. daha kolayıma geliyor.

Son düzenleme:
klavyem çok yumuşak. o yüzden mi böyle yanlışlar yapıyorum yoksa duruşumda mı var problem anlamıyorum. şu sıralar bıraktım zaten çalışmayı da.. silkelenip devam etmem lazım. zaman daralıyor:50:

1 hafta f çalıştım baktım olacak gibi değil . q dan devam ediyorum. kağıttan yazmak baya fark ettirdi. daha kolayıma geliyor.

laptop klavyesi mi canım ? ben q da 4 parmak kullanmayı ögrendim ama biliyormusun çok rahat oluyor parmaklarımı kaldırmıyorum fazla sende bir dene istersen

Kağıttan yazmak çok daha kolay aleyna_
Ekrandan bakarken bir yandan klavyeyi kontrol etmek zor oluyor
Kağıdı önüne koyunca direk metini yazıyorsun acaba ne yazıyorum diye ekrana bakınca yanlışları nı düzeltmek için çok siliyorsun hata yapma oranın yükseliyor

bu sene neden girmiyordu ki bu sene girmessen sınav 2 sene sonra 215 de girmen gerekecek ama?

Bu sene alan sınavı var lisans mezunları giriyor mesala ben girebiliyorum ama geçen seneki genel kültür genel yetenekden iyi puan alamıyorum ki alan sınavına gireyim :52: genel yetenek genel kültür 2 sene arayla yapıldığı için 2014 de sınava giricem malesef :ssz:

laptop klavyesi mi canım ? ben q da 4 parmak kullanmayı ögrendim ama biliyormusun çok rahat oluyor parmaklarımı kaldırmıyorum fazla sende bir dene istersen

yok canım laptop değil. ekstradan klavye aldım bağladım ama bu kez de laptop klavyesi şaşırdı :) u ya basıyorum 4 çıkıyor:9:

everest markası. farklı bir klavye mi alsam diye düşünmekteyim. 4 parmağı nasıl öğrendin ? 10 parmak çalışma programıyla mı ?

Kağıttan yazmak çok daha kolay aleyna_
Ekrandan bakarken bir yandan klavyeyi kontrol etmek zor oluyor
Kağıdı önüne koyunca direk metini yazıyorsun acaba ne yazıyorum diye ekrana bakınca yanlışları nı düzeltmek için çok siliyorsun hata yapma oranın yükseliyor

o zaman her ikisine de çalışmak gerekiyor çünkü ekrandan olduğu zaman affallayıp kalmamamız için :)

yok canım laptop değil. ekstradan klavye aldım bağladım ama bu kez de laptop klavyesi şaşırdı :) u ya basıyorum 4 çıkıyor:9:

everest markası. farklı bir klavye mi alsam diye düşünmekteyim. 4 parmağı nasıl öğrendin ? 10 parmak çalışma programıyla mı ?

evet canım inan çok işe yarıyor 1 haftada ögrendim 10 parmak değil de 4 parmak olsun dedim :1: cok iyi oldu önceden 95 100 arası gelip giderken şimdi 140 lara çıktımm :32:

Back