Göz Makyajı Kaşlarınızın Koyu Renkli, Dolgun ve Bakımlı Olması İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Benim kaslarim dusuk biraz havaya kaldirmak icin ne yapabilirim?

bende badem yağı kullanıyorum sonuç mükemmel

benim kaslarimda kuaförün gazabina ugradi alinan yerlerden kas cikmiyor ciksada 5-6 ay gibi uzun bir zaman sürüyor. Ben cam terabentini denedim. saca yararli olan kasa neden yararli olmasin degil mi? Kulak temizleme cubugu ile masaj yaparak kaslarima sürüyorum. Sürdükten sonra tatli bir kasinti oluyor sanirim kökleri harekete geciriyor. Bu sekilde kaslarim cogalmaya basladi. :dance: halen devam ediyorum. sizlerede tavsiye ederim.

güzel olmus yakısmıs ama daha erken değilmi be güzelimmm

niye kimse bana kulak vermiyo ve cavap vermiyo:çok üzgünüm:

benimde 1 kere kuaföre aldırmaktan dolayı kaş şeklim bozuldu normalde yani hiç alınmamıs hali daha güzeldi!! neyse benimde kaşımın burun kemiğine yakın olan yani başlangıç noktası seyrelmişti ve dökülme olmuştu. 1-2 kezsadece o bölgeye 1-2 m.m lik biyeri jiletle kazıdım çıkıyo hani belki bir kaç kez daha denersem bişeyler olacak belki çok pismanım aldırdığıma zaten kaşlarımın ortası açıktı yanii o kadar inceltecek ne vardı :çok üzgünüm:

benim kaslarimda kuaförün gazabina ugradi alinan yerlerden kas cikmiyor ciksada 5-6 ay gibi uzun bir zaman sürüyor. Ben cam terabentini denedim. saca yararli olan kasa neden yararli olmasin degil mi? Kulak temizleme cubugu ile masaj yaparak kaslarima sürüyorum. Sürdükten sonra tatli bir kasinti oluyor sanirim kökleri harekete geciriyor. Bu sekilde kaslarim cogalmaya basladi. :dance: halen devam ediyorum. sizlerede tavsiye ederim.

ama çam terebentin üzerinde veya kullanım bilgilerinde yazar tek başına sert+kesikin gelir diye..badem yağı gibi yağlarla yumuşatarak kullanın diye direk saça sürülmeski sen kaşa nasıl sürdün çoğaltığına eminmisin bence çam terebentin yağının kullanım koşullarını araştır oku bi ben öyle hatırlıyorum:1no2:

bende 1 aydır uçları uzasın ve gürleşsin diye eşimin jiletleriyle uçlardan ve üstlerden kazıyorum.haftada bir kaçkez de badem yağı sürüyorum ama kaşların uzayıp normal görünüme ulaşması sırasında kötü bir görüntü olmaya başladı. bugün kahkül kestirdim,o sorunda kalmadı:)

benim çok kalındı 15 yaşında olduğum ailme izin vermiodu aldırmam çok kızolardı bende izin versinler die geçen sen kestim makasla bide kopardım elimle falan o kadar iğrenç olduki anlatamam öle yapınca mecburen git şunları düzlet dediler ama kaş yoktuki koför kaş yokki naptım kızımm sen nie yoldun falan dedi sarımsak sürdüm kaşlarıma koför demişti 2 hafta sonra böle oldu sizce nasıl? yorumlarınızı bekliorumhttp
R2u54924.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
en doğru seçimi yapmışsın kıl çıartmada en kolay ve kesin çözüm sarımsak.

Gündüz marketten sarımsak aldım. Kaşlarım küstü benim de.. deniycem birazdan :KK70: kaç gün devam etmek lazım acaba?

benimde kaşlarım açık renk bende beyu nun eye brow definer no 4 nu aldım o kadar naturelki..ole extra bakım falan gerekmyior:))))

resize

arkadaşlar sarımsak badem yağı sarımsak ve tuzu bırlıkte kullanın
hınt yagı ve badem yagınıda beraber kullanıyorum ben
maşşalahh epey kendıne geldı

arkadaşlar sarımsak badem yağı sarımsak ve tuzu bırlıkte kullanın
hınt yagı ve badem yagınıda beraber kullanıyorum ben
maşşalahh epey kendıne geldı

yemek tariflerinde hallice bir topik oldu yahu bu :dance::teytey:kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar aynı sorun bende de var kuaförlerin yanlışları nedeniyle kaşlarım cok kötü bir şekle geldi herakşam sarımsak arkasından da badem yağı sürüyorum henüz 3 gün oldu umarım kısa sürede syerek yerler gürleşir şimdi hint yağını da denicem aynı zmanda yeni fikirlerinizi de bekliyorum herekese teşekkürler

Vallah, KIZlar
BAdem susam, yag kipriklere yardim ediyor, kaslara deyil
ama ben biraktim hepsini vaseline basladim, bu da bir cesit yag ama unlu

burda bir site de yaziyor, insanlar gercekten ise yariyor diyor

Vaseline for longer eyelashes

ingilizcesi olanlara

mesela ben dun surdum, bugun kaslarimi elledim, hic bir dokulme yok, ama sonra ne olur bilinmez, ama denemeye devam edecem

X