Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sarımsağın içindeki maddedendir ama sanmıyorum ki gözlerin için cok tehlike arzetmez yağını kullan bence genede sen bilirsin canım
arkadaşların sıklaşması fakat koyu renk çıkmaması için bi önerisi olan var mı?
çünkü ben kumralım ve koyu renk çıkmasını istemiyorum.
koyu renk kaş dikkat çekerek
gözün çarpıcılığını alıyor sanki
ya bnm kaşlarım ve kirpiklerimin rengi sarı saçlarımda karamel rengi . sanki kaşlrm ve krpklerm yokmuş gibi duruo senağlama boyatmak da istemiorm acıkcası dökülmesinden korkuorm forumdaki yorumları okudum ama hngisini kullansam die düşündüm en etkili çözümün badem yağı + hint yağı olduğuna karar verdm sz bu konuda ne düşünüyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim =]
______________________ya bnm kaşlarım ve kirpiklerimin rengi sarı saçlarımda karamel rengi . sanki kaşlrm ve krpklerm yokmuş gibi duruo boyatmak da istemiorm acıkcası dökülmesinden korkuorm forumdaki yorumları okudum ama hngisini kullansam die düşündüm en etkili çözümün badem yağı + hint yağı olduğuna karar verdm sz bu konuda ne düşünüyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim =]
ya bnm kaşlarım ve kirpiklerimin rengi sarı saçlarımda karamel rengi . sanki kaşlrm ve krpklerm yokmuş gibi duruo boyatmak da istemiorm acıkcası dökülmesinden korkuorm forumdaki yorumları okudum ama hngisini kullansam die düşündüm en etkili çözümün badem yağı + hint yağı olduğuna karar verdm sz bu konuda ne düşünüyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim =]