Göz Makyajı Kaşlarınızın Koyu Renkli, Dolgun ve Bakımlı Olması İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ya arkadaşlar bu yagları aktarlardanmı alıyosnuz ben geçenlerde pendikte cemre diye bir dükkana girdim aktar oda bana kız dedi bu aktarlardan aldıgınız saf yaglar degil katkı maddeli diye kaça alıyon dedi 6 milyon falan aktarlarda ama onlarda 15 20 milyon falan saf yagmış bizim aldıgımız esanslıymış öyle diyor

katılıyorum ya yoksa bitkisel ürünlerin bukadar uygun olması garip. ayrıca etki etmesi kaçınılmaz ama sonucu çok yavaş alıyoruz.
benimde kaşlarım çok fazla ve gür ancak kuaför mağduruyum. şekil vereceğiz diye dansöz kaşı gibi yaptılar oda yetmedi üstten alıp kaşımı düşük gösterdiler... canım kaşlarım şimdi tam kavis verilecek yerden küstü çıkmıyorrrrr senağlama

diğer yerlerinin maşallahı var çıkmasını istemediğim yerlerden sabah alıyorum akşam çıkıyorrr. uzatmaya çalışıncada anlıyorlar sanırım gelmiyorrr:çok üzgünüm:

kızlar benim kaslarımda cok inceldi alınmaktan.. bide hep üstten alındı kaslarım düşük görünüyo.. altında zaten cıkmıyo ben bisey düşündüm bakalım siz ne diceksiniz.. şimdi kaslarımın üst tarafında tüyler cıkıyo ya ince ince ben onları jiletle 2-3 milim genisliginde kazımayı düşünüyorum sert cıksın ve uzasın diye sizce nasıl fikir...

kimseden ses gelmemiş hepsinimi kazıtsamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar benim kaslarımda cok inceldi alınmaktan.. bide hep üstten alındı kaslarım düşük görünüyo.. altında zaten cıkmıyo ben bisey düşündüm bakalım siz ne diceksiniz.. şimdi kaslarımın üst tarafında tüyler cıkıyo ya ince ince ben onları jiletle 2-3 milim genisliginde kazımayı düşünüyorum sert cıksın ve uzasın diye sizce nasıl fikir...

kimseden ses gelmemiş hepsinimi kazıtsam

niye kimse bana kulak vermiyo ve cavap vermiyo:çok üzgünüm:

Ay kıyamam:teselli: Görmemiştir millet canımcımŞeniz Sakın Jilet falan vurma yüzüne,yine yağları kullan bence:icecream:

ama nedenkibenneyaptımki baska türlü nasıl kalınlasır o incecik tüyler.. kas boyunca üst cizgiden 2-3 milim genişliginde jilet vurcam eve gidince bakalı ne olcak.. yaglar fala kalınlastırmaz kaşlarımı.. okudum komple sayfaları ama tatmin olmadım dogrus:çok üzgünüm:

Arkadaşlar şu badem yağını eczaneden alsam olur mu?

Aktardan alabilirsin canım, eczanede var mı bilmiyorum fisfisfis
Bu arada tatlı badem yağı olucak yanlış alma diye kaydirigubbakcemile2

Uyarın için tşkkr.İnan hiç aklıma gelmezdi tatlı mı olacak,acımı olacak diye.Eczanede badem yağı var ama kaş için olur mu katkı maddesi içinde var mı diye düşündüm de ondan sordum.Gerçi bazıları alıp saça kullanıyo kaşa da olur heralde.hihoyyyt

bende kendimi hep şanssız sanırdım benim saçlarım koyu sarı (doğal rengi) ama kaşlarım saçlarıma oranla oldukça koyu meğer koyu renk olması daha iyiymiş hihoyyyt

kaslarıma jilet vurdum bi bölümüne simdi sert ve istedgim gibi cıkıyolar.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt
ama kimse bana bişey demedi cevap vermedi:1closedeyes: ama ben yine de sölimde belki işinize yarar.. gittim kuaföre dedim ben jilet vurcam!!! kuaför aynen:1shok: olmaz öyle sey dedi.. bende madem olmaz gürleştir bunları dedim.. kuaför tabi bişey diyemedi:bbo: kem küm etti...
buraya yazdıgımın aksamı 13ünde aldım jilet kaş cevremi jiletledim ve sonrasın merak edenler için
evet kaslarım su anda kalınlasıyo etrafından kalın teller cıkıyo yag ile ugrasmaya falan gerek yok.. bosa zaman kaybı... şakkıdı

audrey_hepburn.jpg

ahhh ahhh kaşlara bak yaaaa...

Jennifer%20Aniston%20Eyebrows.JPG

bu da ince ama çok alımlı

kızlar şimdi bu badem yağıyla hint yağını sürüyoru ya....kaç saat tutup yıkıyoruz...ben gece yatarken süremiyorum da....

Valla ben kafama göre takılıyorum kaydirigubbakcemile2
Sürüyorum bi kaç saat duruyor sonra yatıcaksam siliyorum acaba doğru mu yapıyorum kaydirigubbakcemile3
Daha siyah kaş istiyorummm benneyaptımki

Ben gece yaraken sürüyorum ama gündüz sürdüğümde yaklaşık 2-2,5 saat bekletiyorum.

sağol cnm ben yatarken yastığa falan bulaşıyo rahat edemiyorum hemde bulaşa bulaşa hepsi gidiyor:roflol::roflol::roflol: bu yüzden gündüz bende sürüyorum...

kaslarıma jilet vurdum bi bölümüne simdi sert ve istedgim gibi cıkıyolar.kaydirigubbakcemile3
ama kimse bana bişey demedi cevap vermedi:1closedeyes: ama ben yine de sölimde belki işinize yarar.. gittim kuaföre dedim ben jilet vurcam!!! kuaför aynen:1shok: olmaz öyle sey dedi.. bende madem olmaz gürleştir bunları dedim.. kuaför tabi bişey diyemedi kem küm etti...
buraya yazdıgımın aksamı 13ünde aldım jilet kaş cevremi jiletledim ve sonrasın merak edenler için
evet kaslarım su anda kalınlasıyo etrafından kalın teller cıkıyo yag ile ugrasmaya falan gerek yok.. bosa zaman kaybı... şakkıdı

:1shok:

nası yapabildin bunuuu....sokağa nasıl çıktın onlar uzayana kadar?..ben hayatta yapamam...zaten benim kaşlarım çokta kötü değil...sadece açık renkli biraz....hafif seyrek..ama alınınca güzel oluyor...saçımı boyattığım için bir ara kaşlarımıda boyatıyordum o zaman çok güzel oluyordu.....

normalde saçlarım açık kumral benim sarıya bakan.. kaşlarımda öyle haliyle..ama ben koyu renk boyatıyorum saçlarımı,kaşlarımıda ona uygun boyatıyordum işte bir ara....ama o da çok fazla gitmiyor..15 günde açılıyor rengi...ve 10 liraya boyuyolar...ee 15 günde bir 10 lira vermekte işime gelmiyo sengözlerimebaksanab

badem yağı bende sürüyordum bir ara..daha doğrusu uzun süreli sürmedim..2-3 gün sürdüm bir faydası olmadı kaydirigubbakcemile3 bir daha deniyim bari .....

:1shok:

nası yapabildin bunuuu....sokağa nasıl çıktın onlar uzayana kadar?..ben hayatta yapamam...zaten benim kaşlarım çokta kötü değil...sadece açık renkli biraz....hafif seyrek..ama alınınca güzel oluyor...saçımı boyattığım için bir ara kaşlarımıda boyatıyordum o zaman çok güzel oluyordu.....

normalde saçlarım açık kumral benim sarıya bakan.. kaşlarımda öyle haliyle..ama ben koyu renk boyatıyorum saçlarımı,kaşlarımıda ona uygun boyatıyordum işte bir ara....ama o da çok fazla gitmiyor..15 günde açılıyor rengi...ve 10 liraya boyuyolar...ee 15 günde bir 10 lira vermekte işime gelmiyo sengözlerimebaksanab

badem yağı bende sürüyordum bir ara..daha doğrusu uzun süreli sürmedim..2-3 gün sürdüm bir faydası olmadı kaydirigubbakcemile3 bir daha deniyim bari .....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım hepsinide jiletlemedim tabiki eger öyle bi sansım olsa 1 hafta sokaga cıkamıcamı bilsem kazırım hepsini ama hiç cekinmem de :1closedeyes:ama okadarda dayanamam. kaslarımın üst kısmını jiletledim seyrelen kısımlarını kaslarımın altında cok cıkmadıgından üstten almıstım hep oralar seyreldi baya bende almak yerine ince ince tüyleri jiletle kazıdım sonrası malum kalın kalın cıktı..hihoyyythihoyyyt

niye kimse bana kulak vermiyo ve cavap vermiyo:çok üzgünüm:

bence kazı arkadaşım
ne kaybetceksin.kazı ama hepsni değil.2-3 milim kadar üstlerden kazı.bunu bi kaç defa da yap.
benm kaşlarım çok az we açık renkte ben de kazıdım bugün 3. gün bitti. uçları görnmeye başladı.inş dewamı gelir. sabırsızlıkla bekliyoruuum kafamçokkarıştı

bence kazı arkadaşım
ne kaybetceksin.kazı ama hepsni değil.2-3 milim kadar üstlerden kazı.bunu bi kaç defa da yap.
benm kaşlarım çok az we açık renkte ben de kazıdım bugün 3. gün bitti. uçları görnmeye başladı.inş dewamı gelir. sabırsızlıkla bekliyoruuum kafamçokkarıştı

kazıdım arkadasım kazıdımhihoyyyt hemde baya oldu... süper kalınlastı valla ugrasmaya degmez yaglarla falan.. hihoyyythihoyyyt

X