Göz Makyajı Kaşlarınızın Koyu Renkli, Dolgun ve Bakımlı Olması İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
arkdşlar badem yağını şiddetle tavsiye ederim hem koyulaştırıyor hemde gür yapıyor kirpiklerde ok gibi oluyor valla süpürge gibi:):1hug:

Vallah, KIZlar
BAdem susam, yag kipriklere yardim ediyor, kaslara deyil
ama ben biraktim hepsini vaseline basladim, bu da bir cesit yag ama unlu

burda bir site de yaziyor, insanlar gercekten ise yariyor diyor

Vaseline for longer eyelashes

ingilizcesi olanlara

mesela ben dun surdum, bugun kaslarimi elledim, hic bir dokulme yok, ama sonra ne olur bilinmez, ama denemeye devam edecem

Canim bildigmiz Vaselinmi yoksa?Krem gibi yagli bisey hatta kremden biraz daha kati.Kutunun icinde oluyor.Sefaf bi rengi var.Cevaplarsan sevinirim canim :eek:

ben hint ve badem yağını karıştırıp kullandım epey faydası oldu.. bide çıkmayan kısmı da jiletledim...jilet en kestirme yol valla :teytey:

benımde dogustn bakımlı kaslarım :))) ekstra bakım yapmaya gerek kalmıor darısı sızlerın basınaa:)[/QU

bence sen de haklısın. malum günümüz koşulları insanları epey sorunlu hale getirdi.ALLAH yardımcın olsun canım.naniknanik

arkadaşlar boncuq adlı arkadaştan alıntıdır. edaziz yazmamıştır en üsstteki yazıyı. alttaki kapak bana aitttir o doğru.

Benim kaslarim dusuk biraz havaya kaldirmak icin ne yapabilirim?
kaşlarını kaldırmak için masaj yapıcaksın. kaşlarını çat önce sonra orta parmağında kaşının ortasından yukarıya doğru ittirerek say:jeyyar:. önce 10, ikindi denemede 20, üçüncü denemede 30 defa say.
peş peşe yap. boş vakitlerinde yap. benim kaşlarda çok düşüktü. bu şekilde boş kaldıkça yaptım. epey yukarda.:lepi:düşük kaş makyajıda göstermez. kaşla göz arası ne kadar yüksek olursa. makyaj okadar güzel durur.:icecream:

Son düzenleme:
kaşlarını kaldırmak için masaj yapıcaksın. kaşlarını çat önce sonra orta parmağında kaşının ortasından yukarıya doğru ittirerek say. önce 10, ikindi denemede 20, üçüncü denemede 30 defa say.
peş peşe yap. boş vakitlerinde yap. benim kaşlarda çok düşüktü. bu şekilde boş kaldıkça yaptım. epey yukarda. düşük kaş makyajıda göstermez. kaşla göz arası ne kadar yüksek olursa. makyaj okadar güzel durur.

teşekkürler paylaşımınız içinn...a.s.

ben kıvırmadan önce kirpiklerime çok az vazelin sürüyorum. kirpik kıvırıcı o zaman daha az zarar veriyo diye duymuştum. rimel kullanmıyosanız bile kirpikler belirgin ve parlak görünüyo.. yine aynı şekilde çok az da kaşlarıma sürüyorum. daha biçimli ve hafif parlak görünüyolar..

ben kaşlarımı senelerdir aldığım için çıkmıyor artık dövmeyi tavsiye ettiler ankara da iyi bir merkez var mı bildiğiniz??

Benim kaşımın bi tarafından tüy çıkmıyor mecburen kalemle boyayıp o beyaz yeri kapatmak zorunda kalıyorum. Çok sinir oluyorum orayı kalemle kapatmak zorunda kalınca.
Ne yapmalıyım kaşın çıkması için bana yardım edermisiniz ?

:ranacığım bir diş sarımsağı ikiye böl ve çıkmasını istediğin yere sür kuaförüm söylemişti gerçi ben daha yapmadım ama sarımsak çok iyiymiş diyorlar hatta şöyle diyeyim soğan ve sarımsağı kaynatıp saçı bu suyla durularsan hiç olmayan saç bile çıkarmış özellikle tifo ve broselladan saçları dökülenler için haberin olsun:teytey:

Bende badem yağı ve hint yağını karıştırıp kullanıyorum3-4 senedir. Rengini koyulaştırdı kalınlaştırdı ama çoğaltmadı. Günlük goldenrose nin kaşkalemini kullanıyorum akşam yatarken sürüyorum yağları şimdilik memnunum. Bazı zamanlar çok dökülüyorlar buna bir çare bulamadım. çok soluk ve seyrekler önceden hiç yok gibiydiler şimdi en azından biraz belli oluyorlar. Kalemde sürünce sokakta ne güzel kaşların var diyen bile oldu. Güzel oluyorlar ama keşke sürmek zorunda kalmasam diyorum bazen.

ya bende badem yaği denedim kaşlarıma uzattı ama rengini koyulaştırmadı aslında benim kaşlarım düşük olduğu için az görünüyo aralarıda öyle cok sıkı degil o yüzden rengi biraz koyulaşşsa süper olcak diyorum ama bu badem yağı uzattı ya hint yağı alcam yarın aktardan bide onu denicem bakalım çok takmamak lazım aslında ama olmuyo iştesırnaşık şey

arkadaşlar bikaç ay önce benim kaşlarım da aralardan dökülmüş,seyrelmişti.zaten gür bir kaş yapısına sahip olmadığım için baya az görünüyordu.koaförüm bana kaşlarıma ara ara vazelin sürmemi önerdi.hatta kaşları adile naşit gibi olan bir müşterisinin bu yöntemle 2 sıra kaşının çıktığını söyledi.öyle çok sık değil ama ara sıra aklıma geldikçe sürdüm vazelini kaşıma,inanın ben de şaşırdım olanlara.hani 2 sıra falan kaş çıkmadı ama kaşlarımdaki boşluklar baya bi doldu ve rengi koyulaştı.kaş sorunu olan varsa bi denesin derim ben,hem zahmetsiz bi yöntem,hem de kaybedilecek bişey yok :lepi:

slm arkadaşlar sarımsak yerine sarımsak yağı kullansak bi yararı olur mu sizce?CADIARZU

wazelin mi hmm yarın onuda alyaım bari :)) ayrıca lahzacım sarımsak yağı olur sarımsak yerine kokusunu nasıl cekeceksin ????

2 gün önce denedim sarımsak kokusu beni çok rahatsız etti badem yağını sürüyodum ama sabah kalkınca gözlerimde sızlanma hissettim sarımsağı sürdüğümde belli bir süre sızlanma yapıyo acaba yağı sarımsak gibi etkili olurmu herhalde onun yağı daha cok acıtır gözlerimi ya ben anlamadım kasıma yağ sürünce neden gözlerim sızlıyo sizdede öyle bi durum varmısenağlama

X