Göz Makyajı Kaşlarınızın Koyu Renkli, Dolgun ve Bakımlı Olması İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
arkadaşlar fındık yağını bende duydum. hatta bi arkadaşın kaşı baya yoktu sürüyodu iyi geliyomuş bide şu YILAN YAĞINI dikkatli kullanın ne olur çok tehlikeliymiş kaçak geliyomuş bide göz bölgesi çok tehlikeli allah korusun bişey olur:1shok:

arkadaşlar fındık yağını bende duydum. hatta bi arkadaşın kaşı baya yoktu sürüyodu iyi geliyomuş bide şu YILAN YAĞINI dikkatli kullanın ne olur çok tehlikeliymiş kaçak geliyomuş bide göz bölgesi çok tehlikeli allah korusun bişey olur:1shok:

yılan yağının asıl bi zararı var göze... fisfisfis bazen kaçıyor da gözüme çok acıtıyor zaten... benneyaptımki

Ben şimdi kaşlarıma badem yağı sürüyorum...
Her akşam değil ama son zamanlarda sürekli sürmeye başladım...
Hint yağınıda alıcam ikisini birlikte sürücem bakalım...
Benim kaşlarım siyah falan güzel amaa başları seyrek :çok üzgünüm:
Daha gür ve daha koyu olsunlar istiyorum inş işe yarar...

hint yağı ve badem yağının gerçekten işe yaradığına inanıyorum benim kaşlarımı acayip gürleştirdi koyulaştırdı uzattı önceden hiçç kaşlarım belli değildi sarıydı şimdi çok koyu kahve kirpiklerimede ikisini karıştırıp sürüyorum ama kirpiklerimde hiçç işe yaramadı ama kaşlarıdma işe yaradı birde herkesin vücut yapısı farklı illa bana yarayan başkasına yaramayabilir..

bende şimdilik badem yagı sürüyorum yaklaşık bir haftadır her gece.hint yagınıda alıp deniycem ama bu bir hftadır hiç değişiklik yok ya walla en son gidcem kalıcı makyajla yaptırıcam deli oluom uffff...

benim kaşlarım koyu kahve ama açık kahve olmasını istiyorum :KK43:
lütfen yardım ediiiiiinnnnn *

ben de kaşlarımın ve kirpiklerimin daha gür olmasını istiyorum bu dediğiniz yaglar evde var ama bu sıcaklarda yüzümde yağ tutmak beni çok rahatsız ediyor :1ninca:

ben de kaşlarımın ve kirpiklerimin daha gür olmasını istiyorum bu dediğiniz yaglar evde var ama bu sıcaklarda yüzümde yağ tutmak beni çok rahatsız ediyor :1ninca:

cnm zaten yağlar rahatsız edici olmuyo .
ben yatmadan önce bademyağını kulak temizleme çubuğuna döküp kaşlarıma sürüyorum yaklasık yarım saat sonra yaglılıgı gidiyo zaten bı de ellemessen yağlılığını hissetmiyosun bile yerimseniben

badem yağını bende kullanmaya başladım.
sanki etkili olmaya başladı..
bir çok kişi sarımsak diyor.
evde yalnız olduğum zamanarda bir de onu deniycem..

arkadaşlar ben geçen sene aradki boşlukları tamamlamak ve incelen kaşlarımı kalınlaştırmak için bi fındığı alıodum elime bişey geçiriodum ona ve yakıodum o kendi yağını çıkarıodu zaten dışarı,fındığı sürüodum kaşlarıma yağı yayılıodu iice o kadar kısa sürede o kadar çok kaş çıktı ki anlatamam hemen şekil verdim ben de bölece=)bunun dışında badem yağı da kullanabilirsiniz ama fındık yeterli olucaktır güvenin bana ...

arkadaşım ne kadar bekletiyosun ve nasıl sürüyosun:kahve:

Ben yaklaşık 2 haftadır düzensizde olsa badem y. + hint yağını kullanıyorum.Aslında kirpiklerim çok uzun benim.Görenlerin çok hoşuna gidiyor ama insan oğlu aç gözlü oluyor işte.Daha da olsun istiyor sırnaşık şey Kirpiklerimde çoğalma bariz biçimde belli oldu.Aynı zamanda uzamada.Ama dökülme kat sayısıda arttı.acaba çok olduğu için mi dökülüyor yoksa canım kirpiklerime birşey mi oluyor çözemedim :uhm: Kaşlara gelince kaşlardada etkisini gösterdi ( Ben doyumsuzlukta son noktayım :hooray: ) Ama ben gece sürünce sabah kalktığımda hala yağlı oluyor.Geçen arkadaşların ki nasıl geçiyor anlamadım :1no2:
Ama güzel bir yol,tavsiye ederim :sm_cool:

çoğalsın diye badem yağı sürdüm olmadı jiletledim olmadı off daha deneyebileceğim bişey var mı?

ben badem yağı sürmüştüm bi zaman...sadece kaşlarımı uzattı çoğaltmadı...çin filmlerindeki uzun kaşlı kung fu üstadlarına dönücem diye çok korkmuştum, bıraktım... sırnaşık şey

ben badem yağı sürmüştüm bi zaman...sadece kaşlarımı uzattı çoğaltmadı...çin filmlerindeki uzun kaşlı kung fu üstadlarına dönücem diye çok korkmuştum, bıraktım... sırnaşık şey

Sende hint yağı dene.Acaip çoğaltıyorlar.Kendimden biliyırm.Olmasını istediğin yerlere sür :1rolleyes:

sarımsak yağı ve hint yağı karışımı işe yarıyor kaşlarımın dökülen yerleri yeniden çıktı ..

ya annem karanfil yağı sürerdi küçükken kaşlarıma ama pek fayda etmedi heralde yada ben istemeyip alar kacardı ondanmiki işe yaramadı

arkadaşlar ben geçen sene aradki boşlukları tamamlamak ve incelen kaşlarımı kalınlaştırmak için bi fındığı alıodum elime bişey geçiriodum ona ve yakıodum o kendi yağını çıkarıodu zaten dışarı,fındığı sürüodum kaşlarıma yağı yayılıodu iice o kadar kısa sürede o kadar çok kaş çıktı ki anlatamam hemen şekil verdim ben de bölece=)bunun dışında badem yağı da kullanabilirsiniz ama fındık yeterli olucaktır güvenin bana ...

peki arkadaşım ne kadar kalıyo kaşında söylermisin ve karartıyomu?

arkadaşlarr ben sarımsak kullanıyorum akşamları yatmadan önce sürüyorum gerçekten çok iyi geliyo benden sölemesi:1hug:

X