Göz Makyajı Kaşlarınızın Koyu Renkli, Dolgun ve Bakımlı Olması İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
benimde hem kaşım seyreldi hemde kipriklerim mütiş dökülmeye başladı
bende bakım araştırıyorum....
kaşlarım için hergece yatmadan önce sarımsak sürüyorum önce biraz yakıyor telaş etmeyin sonra geçiyor
2 hafat oldu kaşlarımın dökülmesi durdu ..yavaştan koyulalmayada başladı gibi
siddetle tavsiye ederim..
koku olmuyormu derseniz ki calışan biriyim sabah yüzümü
bebek sampuhanı dalinle yıkıyorum hem sarımsak kokusu alıyor hemde cildim
bebeksi oluyor...
kipriklere gelince ona daha bi bakım bulamadım
yağlar iyi fakat göze sakıncalı diye okumuştum göze kaçmaması lazımmış oda zor
kaçırmadan süremiyorum bakalım daha araştırıyorum
kiprik bakımından da haber ederimsevgilerimle

ya kaşım küstü benim biyerden ne yapsam cıkmıo badem yağı ve sarımsak sür dediler tiksine tiksine aylarca sarımsak sürdüm yok cıkmıyor

bende bir ara susam yağını kullandım şok bir etki yapmadı ama yinede toparladı biraz ama kuzenim yılan yağı kullanıyor ve çokta memnun bende düşünüyorum

pardon açıklık getirirsen çok sevinirim fındığı alıp yakıyormusun açıkça tekrar yazarsan sevinirim benimde 1 yıldır kullanmadığım yağ kalmadı boşlukları doldurmak için.cevap için şimdiden teşekkürler

oyle koke etkı edıcek bırsey bılmıyorum da, mac marka eye brow swt diye bısı var
boyle rımel gıbı kas rengınde, veya cok acık oluyor onu suruyorsun baya hacımlı gosterıyor
cok guzel bı urun ,elle fılan cıkmıyor terleyınce de cıkmıyor ancak sabun ve su

ya arkadaşlar bu yagları aktarlardanmı alıyosnuz ben geçenlerde pendikte cemre diye bir dükkana girdim aktar oda bana kız dedi bu aktarlardan aldıgınız saf yaglar degil katkı maddeli diye kaça alıyon dedi 6 milyon falan aktarlarda ama onlarda 15 20 milyon falan saf yagmış bizim aldıgımız esanslıymış öyle diyor

yaa benim kaşlarım acık renkli ve cok seyak hatta bazı yerlerde hic kaş yok en son aldırdığımdan beri aldıramıyorum hic kalmayacak diye , e boylede cok kotu gorunuyor :KK43: :KK43:

ne yapsam bilemiyorum ya iğrenc gorunuyor :KK43: :KK43:

merhaba superisi su kaslarina sürdügün findik yaginin tarifini bidaha yazarmisin.ilk yazdigin eksik cikmis anlayamadim,simdiden tsk ederim!

başlığı görünce sevindim ya.. malzemeleri bulması hazırlaması vs vs birazcık zahmetli olacak benim için ama işe yarıyorsa değer.. a.s

saçlarım siyah kaşlarım fazla koyu renk değil bir de seyrek, tezat durmuyor ama koyu renk, kalın, gür kaşların hayalini kurmaya başladım son zamanlarda :1rolleyes: ece sükan'ın kaşları gibi olsun istiyorum ya! şimdilik kaş kalemiyle idare ediyorum :1no2:

badem yağını bende deniycem umarım işe yarar. ßenimde kaşlarım seyrek ßirkez aldırdım ve hiç hoş olmadı badem yağını denedikten sonra birdaha deniycem :)

arkadaşlar?badem yağı ıyı ğelıomu ğerçekten kaşlarım ıçın tabı,seyrek ve kısa ne yapçam ben?

fındığı yakmak yerine fındık yağı kullanılamazmı? Ben badem yağı denemiştim sonuç fena değildi ama fındık yağını deneyeceğim sonucu haber veririm.

anlamadımki nasıl fındığı yakıyordun canım bilgilendirirmisin tekrar tşkl:):):
,

merhaba cicişlerrsengözlerimebaksanabben koyu kumralım annem esmerdir kaşı gözü kapkara hep ona imrenmişimdir ama nasıl yapcam diye düşünürken aktarcı arkadşımla konuştm ve bana badem yağı,hint yağını karştr sür dedi hem saç uzatıo hemde kaşlarımızıkoyu renk yapıp gürleştirio kızlar ben denedim benim az yada açık renk kaşım yok kalem gibi kaşlarım var :eek:ama ben yinede rengini koyu yapmak istedim kaşlarımı çattığmda güsel dursunlar diyesırnaşık şeysırnaşık şeyşaka tabikide denemk isteyenler kesin sonucu görüceklerdira.s.

ya arkadaşlar bu yagları aktarlardanmı alıyosnuz ben geçenlerde pendikte cemre diye bir dükkana girdim aktar oda bana kız dedi bu aktarlardan aldıgınız saf yaglar degil katkı maddeli diye kaça alıyon dedi 6 milyon falan aktarlarda ama onlarda 15 20 milyon falan saf yagmış bizim aldıgımız esanslıymış öyle diyor

evet aynı şey banada oldu bende 2gün önce her zaman gittiğm aktara değilde cemre diye yeni açılan bi dükkana girdim lavanta yağı alacaktım 25 ytl istedi sasırdım neden bu kadar pahalı deyince bizimki katkısız saf dedi

ya benim kaşlar uzun ve sık ama sarıııııı senağlama napcam ben yaa benneyaptımki

Benim Bildiğim Sarimsakda Ve Badem Yağida Saclarin Bakimina Etki Oluyormuş...

ya benim kaşlar uzun ve sık ama sarıııııı napcam ben yaa

selam ANBUKET BENIMDE ÖLE BİR ARKADAŞIM VARDI KENDİSİ KAŞLARINI SIYAHA BOYADI AMA TURUNCU RENK ALDI OLSUN SIZE SARI YAKISIYORDUR :):).

ya benim kaşlar uzun ve sık ama sarıııııı napcam ben yaa

selam ANBUKET BENIMDE ÖLE BİR ARKADAŞIM VARDI KENDİSİ KAŞLARINI SIYAHA BOYADI AMA TURUNCU RENK ALDI OLSUN SIZE SARI YAKISIYORDUR :):).

çok teşekkürler..teveccühünüz :1rolleyes: :) ya yakışıyo diyolar ama bişeyler yapabilirsem daha iyi hissedicem kendimi ...zaten kara kaşlı,kara gözlü olayım demiyorum ama şöyle hafif koyulaşsalar çok güzel olacak benneyaptımki

X