resimleri inceledim tek tek :) paylaşım için teşekkürler gerçekten baktığınızda kimseye ince kaş yakışmıyor... eski resimlerimi bulup hemen kendi özeleştirimi de yapmalıyım:)
kızlar bn son birkaç aydan beri kaşlarımı kalın bırakıyorum aslında nişanlımın zoruyla diyebiliriz ...kaşlarım önceden bukadar siyah değildi ama makasla kese kese siyahlaştı ve kalınlaştı kalın bırakmak isteyene tavsiye ederim a.s
Kızlar bunlar da benim denediğim kaş stilleri : ) yüzüme en çok hangisinin yakıştığına henüz kalınlaştırdım biraz en son hali en alttaki.ama tekrar ince ve kavisli aldırmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 201054
Eki Görüntüle 201055
Eki Görüntüle 201056
Eki Görüntüle 201057
Eki Görüntüle 201058
Eki Görüntüle 201059
(göz rengmn değişkenliğine aldırmayın,hepsi benim :90: lens kullanıyorum)
bu da benım kaslarım .
Kızlar bunlar da benim denediğim kaş stilleri : ) yüzüme en çok hangisinin yakıştığına henüz kalınlaştırdım biraz en son hali en alttaki.ama tekrar ince ve kavisli aldırmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 201054
Eki Görüntüle 201055
Eki Görüntüle 201056
Eki Görüntüle 201057
Eki Görüntüle 201058
Eki Görüntüle 201059
Bunlar da benden :
arkadaslar bende kalın kasları cok begenıyorum .kendı kaslarımda cok ınce degıl ama kavıs ıstemıyorum .sıla'nın kas yapısını cok begenıyorum .ama bu kadının kas yapısı hep degısken nasıl becerıyor bunu sadece kalemle olucak ıs degıl
photoshop olabilir..genelde unlulerin resimlerinle oynadiklari icin:87:
Eki Görüntüle 201054
Eki Görüntüle 201055
Eki Görüntüle 201056
Eki Görüntüle 201057
Eki Görüntüle 201058
Eki Görüntüle 201059
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?