• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
hergün almakla uğraştığım yoğun kaşlarım:)az olanlar çoklaştırmak için uğraşır ben de çok olmasından yakınırım:D
$54.jpg

ya saçlarım siyah kaşlarımda siyah ben saçlarımı kızıl yapsam kaşlarım siyah kalsa nasıl olur

Kaşlarını sakın boyatma, mahvoluyor ve daha da kapkara çıkmaya başlıyor. Kaş maskaraları var, sürüyorsun ve sonra makyaj temizleyiciyle çıkartıyorsun, kızıl renk için de var kaş maskarası. Ben bakıra boyatacağım için bakır tonuna yakın bir maskara aldım Sephoradan, fiyatıda uygun 22 TLidi.

Kaşlarını sakın boyatma, mahvoluyor ve daha da kapkara çıkmaya başlıyor. Kaş maskaraları var, sürüyorsun ve sonra makyaj temizleyiciyle çıkartıyorsun, kızıl renk için de var kaş maskarası. Ben bakıra boyatacağım için bakır tonuna yakın bir maskara aldım Sephoradan, fiyatıda uygun 22 TLidi.

saol canım ama vazgeçtim ben yaa

Selam kızlar...

Geçen sene kaşlarım böyleydi biraz inceydi kenarları bu resimden daha ince olduğu zamanları da oldu ama ince kaşı pek sevmiyorum...

$SDC16939215.jpg

$SDC17064JHVB.jpg

$SDC17462JGV.jpg

bir süredir kalınlaştırıyorum ve şeklini değiştirdim kavis yerine düz yapıyorum uçları yukarı doğru. 2 3 ay önce çekilmiş fotoğrafım bu da;

$SDC17499GH.jpg

şimdi biraz daha kalın burdan ama fotoğraf yok...:24:

Kaşlarımın şeklini seviyorum ama fotoğraflarda pek belli olmasa da seyrek ne yazık ki... neyse buna şükür diyelim...:69:

bunlarda benim kaşlarım gerçi aralarını kaş kalemi ile doldurunca daha hoş duruyo ama neyse...çünkü dönem dönem aralarında boşalamalar oluyo...bu arada kendim aleyommm:62:$SAM_2679-crop.jpg$SAM_2660-crop-crop-crop.jpg

Bunlarda benim kaşlarım :86:
çok şekil denedim en sonunda düz yapmaya karar verdim
ama bana yakışmadığını farkettim
herkes kavislinini daha fazla yakıştığını düşünüyor,öyle aldırıcam bundan sonra :)
sizce hangisi daha iyi ? :D

156rv.jpg

78148030.jpg

90883837.jpg

53185007.jpg

4132.jpg

Son resim en son hali.
ama tekrar inceltmeyi düşünüyorum
bu arada resimlerin hepsi benim göz renkleri farklı olabılıo,lens kullanıyorum :1:

Yalnız eklediğim resimler cıkmamış :(

Son düzenleme:
Back