Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 182858
bu da benim kaşlarımın resmi
şöyle şekil veririm;
Eki Görüntüle 264290
Ben doğduğumdan beri kaş almadım. Üstelik kaş almak bana çok saçma geliyor. Bence en düzgün ve güzel görünen kaş doğal olandır .
Senin kaslarin dogustan güzel olabilir ama malesef herkesin kaslari dogustan güzel olamiyor. Sacma diyerek kas almayi yadirgaman bana tuhaf geldi acikcasi...
Son 2 mesajda demişsiniz. Ben esrarengizsabun'a katılmıyorum. Herkesin berbat olduğunu da söylemiyorum. Herkesin kaşı doğuştan güzel olamaz. Eğer doğuştan çok kalın ya da tek kaş gibi anormal olan kaş yapılarında almak "bence" tabii ki normal. Ama onun dışında normal bir kaş yapınız varsa kavis yapmak ya da yay gibi inceltmek "bence" çok saçma. Ben kaş alanları yargılamıyorum. Düşüncelerimi belirtiyorum. Sizde benim görüşlerimi yargılamayınız.
Ayrıca EsrarengizSabun 11 yaşında ve kendisi benim kuzenim olur. Benden izinsiz benim bilgisayarımdan üyelik açmış. Tekrar gelince onunla konuşucam. Üyeliğinin silinmesini istiyorum. Burası kadınlar kulübü. Onun yaşına göre değil.
Baskalarinin zevklerini sacma diyerek yadirgamissin iste... Begenmedigini baska yollarla belirtsen daha iyi olurdu. Kaslarim cok kalin degil ama inceltiyorum ve kesinlikle ince kaslar dogal kaslarimdan daha cok yakisiyor bana. Herkese dogal olan yakismiyor malesef... Ayrica kas almak sacma demissin ilk mesajinda, "normal bir kaş yapınız varsa kavis yapmak ya da yay gibi inceltmek" dememissin...
Eki Görüntüle 222289 buda benim kaşlarım ama bu ara kalınlaştırmaya heveslendim.sonra kalemle içlerini şöyle bir doldurdum bir akşam ,aman tanrım nasıl kalın ve çirkin göründü gözüme sormayın
Kavis yapmak ya da yay gibi inceltmekte kaş almaktan sayılmıyor mu? O şekli vermek için kaş almadan nasıl yapılıyor acaba? Bir garipliği olmayan kaş şeklini değiştirmeyi, güzelken daha güzel yapmak için kaş almayı, güzel ya da çirkin anormalliği olmayan kaşı almayı "ben" saçma buluyorum. Düşüncelerime isteyen katılsın, istemeyen katılmasın. Herkesin kendi tercihi. Herkese doğal yakışmayabilir, ama bir problem olmadığı sürece alınmasını saçma buluyorum. Bu kadar .
teşekkür ederim cnm :)
bilmem hiç benzeten olmamıştı:26: çok güzel bi kız ama çok beğenirim.. sağol :)))
bu mesajımda da yazmıştım bana kalın kaş pek yakışmıyor.doğal hali çirkin değil ama göz şeklime, yüz şeklime inceltilmiş hali daha çok yakışıyor.şimdi neden doğal olsun diye yakışmayan haliyle gezeyim?yada doğal haliyle gezmediğim için saçmalıyor olayım!?sen doğal seviyor olabilirsin ama saçma demek çok saçma olmuş!