Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bunlar da benim denediğim kaş stilleri : ) yüzüme en çok hangisinin yakıştığına henüz kalınlaştırdım biraz en son hali en alttaki.ama tekrar ince ve kavisli aldırmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 201054
Eki Görüntüle 201055
Eki Görüntüle 201056
Eki Görüntüle 201057
Eki Görüntüle 201058
Eki Görüntüle 201059
(göz rengmn değişkenliğine aldırmayın,hepsi benim :90: lens kullanıyorum)
Kızlar bunlar da benim denediğim kaş stilleri : ) yüzüme en çok hangisinin yakıştığına henüz kalınlaştırdım biraz en son hali en alttaki.ama tekrar ince ve kavisli aldırmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 201054
Eki Görüntüle 201055
Eki Görüntüle 201056
Eki Görüntüle 201057
Eki Görüntüle 201058
Eki Görüntüle 201059
bunlarda benim yoluna tam anlamıyla sokamadığım kaşlarım ...
sondan 2 . harıka bence kalın kaş cok hos duruyo ve göz yapısını belirgin hale getırıyo ah benımkılerde öyle olsaa
en sondaki kalin kas cok yakismis kesinlikle kalin kaslari cok begeniyorum allahtan benimkide kalin
Eki Görüntüle 201054
Eki Görüntüle 201055
Eki Görüntüle 201056
Eki Görüntüle 201057
Eki Görüntüle 201058
Eki Görüntüle 201059
Canım ben bu 2 sini çok beğendim özellikle 1.resmi:116:
herkesin aksine baştan 3.cüyü beğendim, kalın kaş sevmiyorum..
Uploaded with ImageShack.us
Bunlarda benim kaşlar ikisi hiç aynı olmuyor ama en iyi hali bu bence :)
benim kaşım.
bence kaslarindan siyade kirpiklerinde cok guzel