• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Kızlar bunlar da benim denediğim kaş stilleri : ) yüzüme en çok hangisinin yakıştığına henüz kalınlaştırdım biraz en son hali en alttaki.ama tekrar ince ve kavisli aldırmayı düşünüyorum

$2.jpg

$3.jpg

$4.jpg

$19gvh.JPG

$156.jpg

$4132.jpg

(göz rengmn değişkenliğine aldırmayın,hepsi benim :90: lens kullanıyorum)

Kızlar bunlar da benim denediğim kaş stilleri : ) yüzüme en çok hangisinin yakıştığına henüz kalınlaştırdım biraz en son hali en alttaki.ama tekrar ince ve kavisli aldırmayı düşünüyorum

Eki Görüntüle 201054

Eki Görüntüle 201055

Eki Görüntüle 201056

Eki Görüntüle 201057

Eki Görüntüle 201058

Eki Görüntüle 201059

sondan 2 . harıka bence kalın kaş cok hos duruyo ve göz yapısını belirgin hale getırıyo ah benımkılerde öyle olsaa:nazar:

Eki Görüntüle 201054

Eki Görüntüle 201055

Eki Görüntüle 201056

Eki Görüntüle 201057

Eki Görüntüle 201058

Eki Görüntüle 201059

en sondaki kalin kas cok yakismis kesinlikle kalin kaslari cok begeniyorum allahtan benimkide kalin:51:

Eki Görüntüle 201054

Eki Görüntüle 201055

Eki Görüntüle 201056

Eki Görüntüle 201057

Eki Görüntüle 201058

Eki Görüntüle 201059

herkesin aksine baştan 3.cüyü beğendim, kalın kaş sevmiyorum..

bence kalın dursun ben kalın seviyorum keşke benimkilerde kalınlaşsa:/

ay şimdi kıskançlıkdan bayılacağım. :1:
kendimi bildim bileli kaşlarıma takık durumdayım.2008 yılında kalıcı kaş yaptırdım ve sonuç kötü.
şimdi şu anda karar verdim almayacağım kaşlarımı bir daha.kesmek yeter.
hepinizinde kaşları çok güzel maşallah :nazar:

$khjws.jpg

bu da benim kaşım ama normalde de az olduğundan ve şekli de aşağıya doğru olduğundan kesinlikle kendim alamıyorum

$Fotoğraf0224.jpg buda benim kaşlarım ama bu ara kalınlaştırmaya heveslendim.sonra kalemle içlerini şöyle bir doldurdum bir akşam ,aman tanrım nasıl kalın ve çirkin göründü gözüme sormayın:53:

Back