Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldırdım kaşlarımı, orantısızlık gene gitmedi ama eskisine nazaran daha iyi sanki.Arkadaşlar merhabaa, bunlar da benim kaşlarım. Çok kötü biliyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum. Hiç aldırmadım daha, zaten çok ince ve seyrek. Bi de asimetrik. Üstelik yuvarlak geldikleri için kalemle koyulaştırınca da yüzüme inanılmaz komik bir hava katıyor. Önerilerinizi bekliyorum :/
sen buna kaş demişsin bu bildiğin yağlı boya tablo
Sen benimle ne diye ugrasiyosun bu kadar alip veremedigin ne benim resimlerim sitede kol geziyor albümümde kinu basliklarinda her yere gögsumu gere gere fotolarimi koyuyorum sen ise onun bunun fotolarini kendine profil yapiyosun kendinle alakali olmayan fotolar paylasiyosun 1 kez kendi fotonu atda senide görelim be , he!! olmazmi kelmisin körmüsün merak etmeye basladim artk cunku nerde biraz gosterisli hatun var onla ugrasiyosun artik bi ezikliğin oldugunu dusunmeye basladim
Sen benimle ne diye ugrasiyosun bu kadar alip veremedigin ne benim resimlerim sitede kol geziyor albümümde kinu basliklarinda her yere gögsumu gere gere fotolarimi koyuyorum sen ise onun bunun fotolarini kendine profil yapiyosun kendinle alakali olmayan fotolar paylasiyosun 1 kez kendi fotonu atda senide görelim be , he!! olmazmi kelmisin körmüsün merak etmeye basladim artk cunku nerde biraz gosterisli hatun var onla ugrasiyosun artik bi ezikliğin oldugunu dusunmeye basladim
bilgece kuzum sağol kuzum insanın en güzel yeri kalbidir Allahın bize verdiği güzellikleri kendimim gibi övmek onları hiç kaybetmeyeceğimi düşünüp hakaretler etmek insanların engelleri ile dalga gececek bir insan olmak bana yakışmaz.Ben gordum inan profilindeki fotodaki bayandan bile guzel. Boy pos oh masallah. Yani yanildin dostum. .
Ben gordum inan profilindeki fotodaki bayandan bile guzel. Boy pos oh masallah. Yani yanildin dostum. .
Yapma lutfen seninle muhabbetimiz var daha onceden ama norwe benim için çok çok değerliEvet gruplasmis insanlardan birisi daha neyse ne DOSTUM uzatmaya gerek yok pesimde ayagimin altinda dolasmasin yeterli kendisi guzel olsa be olur hareketleri yeteri kadar itici...
Çok güzelsinBunlar da benim kaslarım kızlar hala dolduramadigim yerler var tam düz yapamadım bir türlü yapısı uygun değil herhalde... boya falan yok ama olduğundan biraz daha koyu renkli çıkmış bu arada.
Teşekkür ederim utandim ki :)Çok güzelsin
Yapma lutfen seninle muhabbetimiz var daha onceden ama norwe benim için çok çok değerli
Bi bayana böyle laflar yakışmıyor gizem
Kel veya kör insanları nasıl asagiladiginin farkında misin ?
Kaldı ki her bayan güzeldir .