Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
$adszic.png
bu da biraz daha kalınlaştırılmış hali

resimleri inceledim tek tek :) paylaşım için teşekkürler gerçekten baktığınızda kimseye ince kaş yakışmıyor... eski resimlerimi bulup hemen kendi özeleştirimi de yapmalıyım:)

resimleri inceledim tek tek :) paylaşım için teşekkürler gerçekten baktığınızda kimseye ince kaş yakışmıyor... eski resimlerimi bulup hemen kendi özeleştirimi de yapmalıyım:)

bence kimseye demek doğru değil çünkü bazı kadınlarda kalın kaş çok eğreti durabiliyor yada yüzünün veya gözlerinin güzelliğini gölgeleyebiliyor.kalın kaş yüzün daha küçük ince kaşta yüzün daha büyük görünmesini sağlıyor.yani yüzü toplu yada hafif iri olanlar kalın kaş kullanmalı ama çok küçük suratı olan birine kalın kaş yakışmıyor bence:19:tabi kaşın şeklide kalın veya ince olmasında etkili mesela kavisli kaş kalın olunca daha kaba ve erkeksi duruyor mutlaka birazda olsa ince olmalı.daha öncede yazmıştım benim yüzüm küçük olmasa bile kaşlarım kavisli olduğu için kalın kaş çok komik ve kaba duruyor bende:17:

img0474hg7.jpg
img0412kopyakopyajx4.jpg

kızlar bn son birkaç aydan beri kaşlarımı kalın bırakıyorum aslında nişanlımın zoruyla diyebiliriz ...kaşlarım önceden bukadar siyah değildi ama makasla kese kese siyahlaştı ve kalınlaştı kalın bırakmak isteyene tavsiye ederim a.s

hayalimdeki kaş:)))) maşşallah canım ya nasıl gür. bende kalın dursun diye anca boyarım:((((

Kızlar bunlar da benim denediğim kaş stilleri : ) yüzüme en çok hangisinin yakıştığına henüz kalınlaştırdım biraz en son hali en alttaki.ama tekrar ince ve kavisli aldırmayı düşünüyorum

Eki Görüntüle 201054

Eki Görüntüle 201055

Eki Görüntüle 201056

Eki Görüntüle 201057

Eki Görüntüle 201058

Eki Görüntüle 201059

(göz rengmn değişkenliğine aldırmayın,hepsi benim :90: lens kullanıyorum)

3. ve 5. resimlerdeki kaş şeklin çok güzel yüzüne de çok yakışmış yine öyle yaptır derim :) nacizane fikrim :)

arkadaslar bende kalın kasları cok begenıyorum .kendı kaslarımda cok ınce degıl ama kavıs ıstemıyorum .sıla'nın kas yapısını cok begenıyorum .ama bu kadının kas yapısı hep degısken nasıl becerıyor bunu sadece kalemle olucak ıs degıl

Eklentiler

• $slaq.jpg
    $slaq.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 80
  • $sıl.jpg
    $sıl.jpg
    136,4 KB · Görüntüleme: 82
  • $sılam.png
    $sılam.png
    176,5 KB · Görüntüleme: 98
işte sahıp olmak ıstedıgım kas yapısı :69: kalem destegı ıllakı var ama bu yapıyı nasıl verıyorlar .sımdı hemen hemen herkez kaslarını boyle yaptırmaya basladı .nasıl yapıyorlar dovmemı yoksa kasmı ekletıyorlar.kaslar sımdı dıkkat ettıysenız sert bır ıfade verıcek sekılde ,tam burunun kavısınden kalınca dım dık kavıssız uzuyor.nasıl verılıyor bu sekıl acaba ?

Eklentiler

• $sila-142924960.jpg
    $sila-142924960.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar bunlar da benim denediğim kaş stilleri : ) yüzüme en çok hangisinin yakıştığına henüz kalınlaştırdım biraz en son hali en alttaki.ama tekrar ince ve kavisli aldırmayı düşünüyorum

Eki Görüntüle 201054

Eki Görüntüle 201055

Eki Görüntüle 201056

Eki Görüntüle 201057

Eki Görüntüle 201058

Eki Görüntüle 201059

Kızlar hepinizin kaşları çok güzel. :21: Bende istiyorum böyleeeeeee :61:

arkadaslar bende kalın kasları cok begenıyorum .kendı kaslarımda cok ınce degıl ama kavıs ıstemıyorum .sıla'nın kas yapısını cok begenıyorum .ama bu kadının kas yapısı hep degısken nasıl becerıyor bunu sadece kalemle olucak ıs degıl

photoshop olabilir..genelde unlulerin resimlerinle oynadiklari icin:87:

Eki Görüntüle 201054

Eki Görüntüle 201055

Eki Görüntüle 201056

Eki Görüntüle 201057

Eki Görüntüle 201058

Eki Görüntüle 201059

kesınlıkle 5.kas cok yakısmıs hem modern hem dogal gorunuo :71:

Ben de ekleyeyim :1:
Şimdiye kadar kaşlarımı hiç elletmedim sadece ortalarını alıyorum ben cımbızla:1:

$kaş.JPG

Bu da yüzümden bakıldığı hali:)

$Snapshot_20110825_62222.JPG

kalın kaşlar moda olsada ben ince kaşları hele sarışın ve kumrallara daha çok yakıştırıyorum. ince kaşı daha çok seviyorum , helede hafif bir göz makyajı varsa. genelleme yapmak istemem ama bazılarının ki o kadar kalın ve sık bırakılınca erkek gibi duruyor.

Back