- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
Aminnnnnnnnn kuzmmm bnm Seninde hepmzndeİnş cnm rabbim gönlüne göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnnnnnnn kuzmmm bnm Seninde hepmzndeİnş cnm rabbim gönlüne göre versin
BurdaUyuyamayangiller burda mı
Tık uyku yok ya. Eşim sağolsun kafasunı koyduğu gibi uyur. Ben de bu saatlerde anca uyuyorum. Hepinize hyrlı geceler bugünlük KK yeter sanırım
Aynen :)Tık uyku yok ya. Eşim sağolsun kafasunı koyduğu gibi uyur. Ben de bu saatlerde anca uyuyorum. Hepinize hyrlı geceler bugünlük KK yeter sanırım
Yumurta üretimine yardımcı bi ilac cnmfemera nedir kızlar hiç bilgm yok .
kiz neoldu sen femara mi ne kulllaniyodun ne oldu canim ignede olduydun galibaYumurta üretimine yardımcı bi ilac cnm
Allah razı olsun canım . Rabbım sanada nasip etsinHamilemisin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
bunu bi izleyin kızlar. bu dr. çok rahatlatıcı konuşuyor. Aslında her şeyi zamana bırakmak rahat olmak en önemlisii. Hemen tıbbi müdahaleye başvurmayın diyor ben de bunun taraftarıyım.
Canım çok geçmiş olsun ama erken doğum sebebi neydi acaba rahim ağzı yetmezliği yada rahim şekil bozukluğu falan mı yoksa genetik bir sıkıntı mı aynı psikolojiyi biliyorum malesef22.haftada erken doğumla kaybettim canım.
Ekimin ortasına geldik kızlar. Kasım ayı yaklaşıyor. Bat'ları alalım. Bu ay ben aslan pençesi çayı içmeye başladım. Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. Ayrıca inofolic combi içiyorum folik asit olarak. Bir de ovulasyon takibi yapacağım. Sizler napiyorsunuz bilgi alışverişi yapalım.
BAT'lar
* @sekerportakali_m 29 Ekim
* nyks_42 22 Kasım
* BerraAksa_K 11 Kasım
* @Gezi92 31 Ekim
* @My heaven 9 Kasım
* G Gulmet3 2 Kasım
* @10N 12 Kasım
* @embytn 2 Kasım
* @Busrayld 24 Ekim
* @mimice 3 Kasım
* @Seda_gul 31 Ekim
* emineee_e 20 Ekim
* H Hatticeee32 10 Kasım
* SeevKaad 1 Kasım
* @giustizia____ 28 Ekim
* patiliseker 28 Ekim
* @posterior 9 Kasım
* 1 17platon17 26 Ekim
Bu ay brokoli kürü uyglycam cnmm eşimede senin dediğini
Ekim grubundan yatay geçişle geldim10kasım bende yazın
Sizlerde sknti ne kizlar. Neden gelmiyor bebisleriniz
bunu bi izleyin kızlar. bu dr. çok rahatlatıcı konuşuyor. Aslında her şeyi zamana bırakmak rahat olmak en önemlisii. Hemen tıbbi müdahaleye başvurmayın diyor ben de bunun taraftarıyım.
Enfeksiyon canım. İdrar yolu enfeksiyonu rahmi açıp doğumu başlattı. Başka hiç sıkıntı yoktuCanım çok geçmiş olsun ama erken doğum sebebi neydi acaba rahim ağzı yetmezliği yada rahim şekil bozukluğu falan mı yoksa genetik bir sıkıntı mı aynı psikolojiyi biliyorum malesef