Bnm de 15 kasım cnm bat erken ya da gec yumurtlama olmazsa eğernyks_42 canım ben geldim 5 gün gecikme sonucu pazar günü reglim geldi.. şimdi bakalım ne zaman olacak.. ortalama 10-14 Kasım arası olur sanırım.. yalnız şu var ki bu ay yumurtlama döneminde eşimden eşimden ayrı olacağız büyük ihtimal
11.gün yumurtlama olmuş gibi görünüyor cnmKizlar benim 10. Gün mü pik oldu şu testlere göre. Ya cok erken degil mi? 11. Gun ben cok daraldım ağladım fena oldum yumurtam mi catladi ondan miydi acaba...
Evet cnm aynı.. yumurtan bugün yarın catlicak..degerlendirinEki Görüntüle 2198750 Eki Görüntüle 2198749
Aynı koyulukta dimi kızlar ovulasyon??
İkisi de aynı teste ait foto
TeşekkürlerEvet cnm aynı.. yumurtan bugün yarın catlicak..degerlendirin
Yok canım gerçek bir çift çizgi var ordaKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var adete 3 gün var ve bugün test yaptım hayal mi görüyorum testin yansımasımı nolur fikirlerinizi söyleyin
Evet önümüzdeki 3-4 günü değerlendirmelisin cnm bnm de böyle ovulasyonum bugün yaptmEki Görüntüle 2198750 Eki Görüntüle 2198749
Aynı koyulukta dimi kızlar ovulasyon??
İkisi de aynı teste ait foto
10 kasım yazıyorum cnmnyks_42 canım ben geldim 5 gün gecikme sonucu pazar günü reglim geldi.. şimdi bakalım ne zaman olacak.. ortalama 10-14 Kasım arası olur sanırım.. yalnız şu var ki bu ay yumurtlama döneminde eşimden eşimden ayrı olacağız büyük ihtimal
Kesnlikle değerlendirmelisin cnm bu süreçte öyle oluyor bıkkınlık geçiriyorsnBenim de 11. Gün 13. Gun akintim vardı normalde yumurtlama günü bugün. Bugün de kasik ağrım var bugünü de mi degerlendirsek yoruldum valla önümüzdeki ay kesinlikle ovu testi kullancam
Hiç umutlu değildim inanamıyorummm halaYok canım gerçek bir çift çizgi var orda
maşallah tebrik ederim . kan tahlili yaptr sonucu bize de söyle :)Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var adete 3 gün var ve bugün test yaptım hayal mi görüyorum testin yansımasımı nolur fikirlerinizi söyleyin
Adet biter bitmez ilşkiye grip hamile kalan çok var kızlar. Demekki yumurtlama takibini ii yapmak lazım. Bnm sanırım yumurtlamam hemen oldu bu ay. Ovulsyon yapıyorum iki gündür hep çift çizgi. Dikkat edin yumurtlama günlerinize.
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var adete 3 gün var ve bugün test yaptım hayal mi görüyorum testin yansımasımı nolur fikirlerinizi söyleyin
Kizlar benim 10. Gün mü pik oldu şu testlere göre. Ya cok erken degil mi? 11. Gun ben cok daraldım ağladım fena oldum yumurtam mi catladi ondan miydi acaba...
Çokkk mutluyum hep dualarımdasınız zaten isteyen herkeze nasip olsun sorunsuz sıkıntısız geçmesi tek dileğim sağlıkla kucağıma almayı nasip et Allah'ımYok canm hayal de değil yansıma da değil, tebrik ederim gebelik var. :) Kan testi ver yarın kesinleşir zaten, hayırlısıyla güzelce geçer inşAllah hamileliğinde. Bizlere dua etmeyi de unutma.
kızlar doktora gittim, kan tahlili yaptırdı. mesaisi bittiği için doktora göstermek yarına kaldı ama b-hcg sonucuna hastanenin sitesinden baktım. Sonuç 254,65 yazıyor bu değer normal midir? deneyimi olan bilgilendirirse sevinirim.
Bnm de 15 kasım cnm bat erken ya da gec yumurtlama olmazsa eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?