Bat yazmadığım arkadaşvarsa ekleyelimEkimin ortasına geldik kızlar. Kasım ayı yaklaşıyor. Bat'ları alalım. Bu ay ben aslan pençesi çayı içmeye başladım. Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. Ayrıca inofolic combi içiyorum folik asit olarak. Bir de ovulasyon takibi yapacağım. Sizler napiyorsunuz bilgi alışverişi yapalım.
BAT'lar
*nyks_42 10 Kasım
* @sekerportakali_m 29 Ekim
* @Vuslat ne zaman 11 Kasım
* @Gezi92 31 Ekim
* @My heaven 9 Kasım
* @Gulmet3 2 Kasım
* @10N 12 Kasım
*embytn 31 Ekim
* @Busrayld 24 Ekim
* @mimice 3 Kasım
*Seda_gul 31 Ekim
*emineee_e 20 Ekim
* @Hatticeee32 10 Kasım
*SeevKaad 1 Kasım
* @giustizia____ 28 Ekim
* @patiliseker 28 Ekim
* @posterior 9 Kasım
* @17platon17 26 Ekim
*15yusra11 1o Kasım
* @Neic 9 Kasım
* @BONCUK23 29 Ekim
* @Valensiya 25 Ekim
* @eymecik 10 Kasım
* @blondgunes 27 Ekim
* @morcivertkedi 1 Kasım
hanımlar bugün saat 10:40 civarı eczaneden iki test daha aldım ve yaptım... hiç birşey yememiştim ve afedersiniz biraz da idrarım birikmişti babaannem rahatsızlandı bu gece sabaha kadar onunla uyumadım ben de... sabah ta doktora götürdüler annemle babam onu. Onlar çıktığı gibi ben de koştum aldım testi eczaneden ve ikisi de pozitif sonuç verdi kızlar. öyle zor tutuyorum ki kendimi atacağımm sokağa çiçeği böceği seveceğimm çimenlerin başını okşayacağım... sizce kan testi için acele etmeli miyim? bugun gidip versem yaparlar mı acaba? Allah c.c hepimizden razı olsun inşaAllah bu imtihanları geçeriz, O'na layık evlatlar yetiştiren anneler oluruz inşaAllah hepimiz. Şu ümmetin toplanması kendine gelmesi için ömrümüzü Allah'a Kur'an'a adayarak yetiştirdiğimiz evlatlarımız olur inşaAllah...
Amin canım amiiinnnnKızlar inanıyorum ki inşallah bu ayçok hamile olacak burada sevinçlerimizi paylaşacağız hep birlkte
Bat yazmadığım arkadaşvarsa ekleyelim[/QUO
Bat 31 ekim
bat 5 kasim!Bat yazmadığım arkadaşvarsa ekleyelim
Ay cnm inşallah paylaşırız teker teker..Kızlar inanıyorum ki inşallah bu ayçok hamile olacak burada sevinçlerimizi paylaşacağız hep birlkte
Önceden yazdysan görmemiş olabilirm kusura bakma cnmbat 5 kasim!
sorun degil canim:))Önceden yazdysan görmemiş olabilirm kusura bakma cnm
Gecen ay 16. Gun pik oldu. Bu ay 11. Gün koyulasiyo sandim ertesi gün daha da acilmis. 10. Gün pik oldu sanirim neredeyse 1 hafta degisti.Adet biter bitmez ilşkiye grip hamile kalan çok var kızlar. Demekki yumurtlama takibini ii yapmak lazım. Bnm sanırım yumurtlamam hemen oldu bu ay. Ovulsyon yapıyorum iki gündür hep çift çizgi. Dikkat edin yumurtlama günlerinize.
Yok cnm ne yansıması bayağı belli ikinci çizgin tebrik ederim..kan verip kesinlestirKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var adete 3 gün var ve bugün test yaptım hayal mi görüyorum testin yansımasımı nolur fikirlerinizi söyleyin
Bennn şookkkkYok cnm ne yansıması bayağı belli ikinci çizgin tebrik ederim..kan verip kesinlestir
Ins cnm hayırlısıylaKızlar inanıyorum ki inşallah bu ayçok hamile olacak burada sevinçlerimizi paylaşacağız hep birlkte
Evet belli canım cizgi hayırlı olsun insBennn şookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?