- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Geçmiş olsun dutum. Tansiyon çıkmış olmasın ölçtün mü hiçGünaaaaydınlaaaar
2 gündür baş ağrım var geçmedi illetyıkılmadım ayaktayım . Çünkü neden olmasın
Ölçmedim çokom pazardan beri büyük kızım hasta gecem gündüzüm yok 5 gündür daha bu gece düştü ateşi muhtemelen uykusuzluktan migrende ebemi gondikledi zatenGeçmiş olsun dutum. Tansiyon çıkmış olmasın ölçtün mü hiç
Oyy oy Allah şifa versin inşallah çıkmaz tekrar. Migren ağrısı kötüymüş. Benimde çok agrirdi migren mi diye gittim ama tansiyon dediler. Agriyinca migren gibi ağrıyor. Limonlu su içiyorumÖlçmedim çokom pazardan beri büyük kızım hasta gecem gündüzüm yok 5 gündür daha bu gece düştü ateşi muhtemelen uykusuzluktan migrende ebemi gondikledi zaten
Listeye aldım tekrar hoş geldin. Vücut kitle indeksine göre Sexual Chocolates
Ne bilim çokom evde tansiyon aleti yok akıllı saat doğru mu ölçüyor bilmiyorum. İftarda içerim olmazsa limonlu suOyy oy Allah şifa versin inşallah çıkmaz tekrar. Migren ağrısı kötüymüş. Benimde çok agrirdi migren mi diye gittim ama tansiyon dediler. Agriyinca migren gibi ağrıyor. Limonlu su içiyorum
Akilli saat tansiyon ölçüyor mu ki. Nabiz ölçüyor diye biliyorumNe bilim çokom evde tansiyon aleti yok akıllı saat doğru mu ölçüyor bilmiyorum. İftarda içerim olmazsa limonlu su
Bende var tansiyonAkilli saat tansiyon ölçüyor mu ki. Nabiz ölçüyor diye biliyorum
Ölçmedim çokom pazardan beri büyük kızım hasta gecem gündüzüm yok 5 gündür daha bu gece düştü ateşi muhtemelen uykusuzluktan migrende ebemi gondikledi zaten
Sağol alysgecmis olsun ikinize de
Günaydın, geçmiş olsun. Uykusuzluk susuzluk baş ağrısı yapar. Ağrı kesici kullandınız mı?Günaaaaydınlaaaar
2 gündür baş ağrım var geçmedi illetyıkılmadım ayaktayım . Çünkü neden olmasın
Çok geçmiş olsunÖlçmedim çokom pazardan beri büyük kızım hasta gecem gündüzüm yok 5 gündür daha bu gece düştü ateşi muhtemelen uykusuzluktan migrende ebemi gondikledi zaten
çok geçmiş olsun.Ölçmedim çokom pazardan beri büyük kızım hasta gecem gündüzüm yok 5 gündür daha bu gece düştü ateşi muhtemelen uykusuzluktan migrende ebemi gondikledi zaten