- 6 Nisan 2010
- 3.727
- 13.549
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmis olsun , susuzluktan yukseliyor iftardan sonra nasil oldun gecti mi
Çok geçmiş olsun. Evde hep limon vardır böyle tansiyonum çıktığında sıkıp içerim
Adımlara benimle birlikte A Arrietty_ de etiketliyoruz. Adım yarışına ekliyor. Adim yarışı için ayrı bir sayfa açtık oradan güncel tabloyu inceleyebilirsin. İlk sayfada linki varChocolita 9 400 adım
Çok teşekkür ederim canım. Emeğine sağlık. Ben sadece şeyi merak ettim 16 Şubat’ta 81.05 ile bu topikte kilo vermeye başladım. Bu durumda 3,35 olmuyor mu?asliogretmen 1 ay da -1.6 kilo vermişsin tebrikler canım
Bu hafta G Goklerce de tartı attıktan sonra başka aylık sonucumuz yok
Sonuçlara gelecek olursak çoğunluk çok iyi kilo vermiş Bende 300 gram da olsa verdim. İnşallah önümüzdeki hafta düz 80 görebilirim. Şu 80i bir kirsam gerisi gelecek
Haftalık sonuç cezaları
labellevie delfinia tavsannesi 3 gün 10.000 adım cezaniz var
Canım çok doğru. Ben başlangıç kilondan itibaren bakmamisim ona. 1. Hafta sonucunu geçen ay sonucun olarak görmüşüm. Düzeltiyorum şimdiÇok teşekkür ederim canım. Emeğine sağlık. Ben sadece şeyi merak ettim 16 Şubat’ta 81.05 ile bu topikte kilo vermeye başladım. Bu durumda 3,35 olmuyor mu?