Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım bugün yine bir tanesini yapsam olur mu ?Gonulmeyvesi geçen hafta aldığın 3 gün cezandan 1 gün tamamlandı. Misafirin olduğu için mazeretli saydım. Bugün bekliyoruz canım
Olur. 2 taneyi tamamlamak için perşembe günü son gün canımTamam canım bugün yine bir tanesini yapsam olur mu ?
Sasirtiriz inşallahadim listesi paylasildi
ilk 3 e hic sasirmadim
Diyet dışı cezası geldi alysim bugün bekliyoruzChocolita
Sali
Sabah
Sut ve diyet disi kahvalti
Ogle
Ofis kahvaltisi
Ara
Meyve
Aksam
Firinda sebze tavuk
1750 kalori
Su 1 lt
Eki Görüntüle 3399969
1'inci olduğun için ödülüne saydimİyi akşamlar herkese
Sahura kalkamadım.
İftarda dışarıdan bir şey söyledim. Bilemedim ki şimdi ne olduğunu yazsam mı?
Chocolita A Arrietty_
Eki Görüntüle 3399986
Geçmiş olsun canım neden öyle olduBende iftardan beri cok rahatsızım, biraz adimladimda ama hala rahat edemedim
Tamam canımOlur. 2 taneyi tamamlamak için perşembe günü son gün canım
Tmm canım bugun calisiyorum ,yarindan itibaren tamamlıyorumasliogretmen 1 ay da -1.6 kilo vermişsin tebrikler canım
Bu hafta G Goklerce de tartı attıktan sonra başka aylık sonucumuz yok
Sonuçlara gelecek olursak çoğunluk çok iyi kilo vermiş Bende 300 gram da olsa verdim. İnşallah önümüzdeki hafta düz 80 görebilirim. Şu 80i bir kirsam gerisi gelecek
Haftalık sonuç cezaları
labellevie delfinia tavsannesi 3 gün 10.000 adım cezaniz var
Sagol canım ,sanırım corba sisirdi birde un hamur isi pek iyi gelmiyor bana ac oldugum icin dokunmaz diye düşünmüştüm yinede yarımda olsa mahvettiSasirtiriz inşallah
Diyet dışı cezası geldi alysim bugün bekliyoruz
1'inci olduğun için ödülüne saydim
Geçmiş olsun canım neden öyle oldu
Bana da yaramıyor canım. Su yoğurt la sahur yapiyorumTmm canım bugun calisiyorum ,yarindan itibaren tamamlıyorum
Sagol canım ,sanırım corba sisirdi birde un hamur isi pek iyi gelmiyor bana ac oldugum icin dokunmaz diye düşünmüştüm yinede yarımda olsa mahvetti
Tekrar hoş geldin canım silinir merak etme. Ramazandayiz azıcık dikkat ve hareketle su gibi gider. Hemen listeye alıyorumMerhaba kızlar
Ben geri geldim son canımla bir kez daha gireyim
Chocolita boy 154
Kilom burdan ayrılırken 54.60 tı bu sabah 53 .45 çıktı. Keşke onu burda verseydim yaa. Bari yıldız olurdum uyarılarım silinirdi. Hepinize hayırlı ramazanlar
Hedef kaçtı canımMerhaba kızlar
Ben geri geldim son canımla bir kez daha gireyim
Chocolita boy 154
Kilom burdan ayrılırken 54.60 tı bu sabah 53 .45 çıktı. Keşke onu burda verseydim yaa. Bari yıldız olurdum uyarılarım silinirdi. Hepinize hayırlı ramazanlar
51Hedef kaçtı canım
Canım şimdi geldim işten hemen tartiliyorumasliogretmen 1 ay da -1.6 kilo vermişsin tebrikler canım
Bu hafta G Goklerce de tartı attıktan sonra başka aylık sonucumuz yok
Sonuçlara gelecek olursak çoğunluk çok iyi kilo vermiş Bende 300 gram da olsa verdim. İnşallah önümüzdeki hafta düz 80 görebilirim. Şu 80i bir kirsam gerisi gelecek
Haftalık sonuç cezaları
labellevie delfinia tavsannesi 3 gün 10.000 adım cezaniz var
Aylık sonuçta -1 kilo vermişsin canım İnşallah devamı da gelir beklenen eksi sınırda. Ceza gelmedi