Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bir sürü sebep varmış kasların ağrıması için maşallah maşallahBenim bugun karin kaslarim agriyor. Ne alaka ise. Ipi daha fazla atladim diye mi acaba.
Birde yurume bandinin altina direnc bandi koydum. Bir yandan kol calistim yururken
Güzel bir adim yapmaya çalışıyorum bende bakalım. Benim için 12.000 falan yeterince yüksekti. Sizden sonra baktım atılırmis aslında. Az peşine düşülse yorucu da değil
Yürünür tabi çokomyapmaya çalışıyorum bende bakalım. Benim için 12.000 falan yeterince yüksekti. Sizden sonra baktım atılırmis aslında. Az peşine düşülse yorucu da değil
Benim mola PazarPazartesi mola verelim de
Benim mola Pazar
Kocam evde o evdeyken rahat rahat yürüyemiyorumAaa ben de pazar yenidogan bebek (5 aylik oldu ) ziyaretine gidicem, 2 saat mesafede, oturucam butun gibi gorunuyor
Kocam evde o evdeyken rahat rahat yürüyemiyorum
Yok bizimki bilgisayar oyunu falan sevmiyorVeriyorum eline bilgisayar oyununu cocuklari da veriyorum esantiyon, hemen kaciyorum
Kizlar enfes bir yesil salata tarifi buldum
Bu aksam deneyecegim
Dukanda ben elendim kizlarAdımlar ne durumda kızlar hadi walk walk walk
Dukanda 7. Gün içiliyor mu
Bacaklari kaldirmaya gucun kaliyor mu ki popo sıkılastirmatmyi adim yarisi bitince yapalimKızlar yürürken bacakları biraz daha açarak yürüyün. İç bacak feci sıkılaşiyor popo kaldırıyor
Masallah ,hee turlu yarari almissin ayağın nasil olduBenim bugun karin kaslarim agriyor. Ne alaka ise. Ipi daha fazla atladim diye mi acaba.
Birde yurume bandinin altina direnc bandi koydum. Bir yandan kol calistim yururken
Heryerimiz sisicek bu gidislePazartesi mola verelim de
Yururken acimadi. Hafif sizliyor ara ara.morarmada olmadi neyseki.Bacaklari kaldirmaya gucun kaliyor mu ki popo sıkılastirmatmyi adim yarisi bitince yapalim
Masallah ,hee turlu yarari almissin ayağın nasil oldu
Heryerimiz sisicek bu gidisle
Yorma kendiniKizin arkadasi Gitse,esim de gitse. Bende dizi izlerken yurusem