- 30 Aralık 2009
- 4.128
- 15.465
Yoo !6 yaş büyükmüşsün öyle bir
Değilim daş gibiyim.
tansiyon var
Kolesterol var.
Gozler görmüyor yakında epey ilerlemiş.
Accik da gobus var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo !6 yaş büyükmüşsün öyle bir
Kızlar kışlık hazırlık yaptınız mı?
Turşu, sos falan...
Şimdi ben onları zinhar yemem.
Öyle bir moda girdim ki
Sadece salatalık turşusu yaptım biber kurmadım .tarhana yaptım salça yaptım ,biber salçası yaptım yeter meyve suyu için 5-10 şişe meyve kovanozladim .çilek reçeli yaptım ayyhhh çok merifetliyimKızlar kışlık hazırlık yaptınız mı?
Turşu, sos falan...
Öyle bir moda girdim ki
Başka yerlerde tart brokilo beni de bir kaç kez yanlis tartti vazgemedim doğru tartana kadarGünaydın kızlar benim moraller sıfır. Ya benim tartım bozuk ya ben bayağı bitmişim… ben hiç kilo vermemişim şoka girdim hala 91 gösteriyor tartı… beni isterseniz çıkarın çünkü benim bünye bitmiş belli ki bir sorunum var doktor kontrolünü acil bekliyorum. Of çok üzgünüm ya
Benimkilerinde çok iyi olduğu söylenemez solucan gibiBiz de cekilirdikde ayaklarimiza güvenmiyoruz
Benimki inşaat küreği gibi kurektense solucan daha hoşBenimkilerinde çok iyi olduğu söylenemez solucan gibi
Benim tartıda on numara değil mesela sabah kalktım 88.400 çıkmıştı dolaştık cocuklari bıraktım geldi 87.800 çıktı falan değişiyor mesela hiç bişey yememe rağmen arka arkaya tartilmada bile farklı sonuçlar çıkıyorAyyyy çok korkmuştum gram veremedim diye Tenceresiz kaldim anne çook sağol canım başka zemine koydum şükür birazcıkta olsa vermişim Cemoos Chocolita
Başlangıç 91di
Eki Görüntüle 3306831
Hay Allah iyiliğini versin.Benimki inşaat küreği gibi kurektense solucan daha hoş
Ben tam şuan o işlerle uğraşıyorum melemen yaptım şimdi kahvaltilik sos yapıyorum. Bunlar yenir ya diyette niye yenmesinKızlar kışlık hazırlık yaptınız mı?
Turşu, sos falan...
Öyle bir moda girdim ki
Kolay gelsin canimBen tam şuan o işlerle uğraşıyorum melemen yaptım şimdi kahvaltilik sos yapıyorum. Bunlar yenir ya diyette niye yenmesin
Onu burda beyaz fasulye ispir fasulyesi diye satıyorlar çok lezzetliymişBen birsey yapamadım.arkadasim yapıp getirmiş turşu ile kahvaltılık sos.
Buranın bir fasulyesi var adı babadan mi ne tek ondan aldım 15 kg. Hergun 3 kg ayiklıyorum çok lezzetli oluyor
İşte böle
Eki Görüntüle 3306833
Yalnız baskül baş köşede.
Teşekkür ederimKolay gelsin canim
Belki tartıda sorun vardır dediğin gibi. Niye çıkaralım yahuu. Sıkma canınıGünaydın kızlar benim moraller sıfır. Ya benim tartım bozuk ya ben bayağı bitmişim… ben hiç kilo vermemişim şoka girdim hala 91 gösteriyor tartı… beni isterseniz çıkarın çünkü benim bünye bitmiş belli ki bir sorunum var doktor kontrolünü acil bekliyorum. Of çok üzgünüm ya
Sen tartildinmiiiBelki tartıda sorun vardır dediğin gibi. Niye çıkaralım yahuu. Sıkma canını
Benim tartimda öyleydi değiştirdim moralini bozma sabır işi bu işGünaydın kızlar benim moraller sıfır. Ya benim tartım bozuk ya ben bayağı bitmişim… ben hiç kilo vermemişim şoka girdim hala 91 gösteriyor tartı… beni isterseniz çıkarın çünkü benim bünye bitmiş belli ki bir sorunum var doktor kontrolünü acil bekliyorum. Of çok üzgünüm ya
Ben sabah uyanır uyanmaz tartıldım vermişim az bişey birazdan bi daha tartılcam ona göre yazcam ödem mödem varsa gitsin diye bekliyorumSen tartildinmiii