Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Günaydın kızlar benim moraller sıfır. Ya benim tartım bozuk ya ben bayağı bitmişim… ben hiç kilo vermemişim şoka girdim hala 91 gösteriyor tartı… beni isterseniz çıkarın çünkü benim bünye bitmiş belli ki bir sorunum var doktor kontrolünü acil bekliyorum. Of çok üzgünüm ya

Kızlar kışlık hazırlık yaptınız mı?
Turşu, sos falan...
Şimdi ben onları zinhar yemem.
Öyle bir moda girdim ki
Sadece salatalık turşusu yaptım biber kurmadım .tarhana yaptım salça yaptım ,biber salçası yaptım yeter :KK69: meyve suyu için 5-10 şişe meyve kovanozladim .çilek reçeli yaptım ayyhhh çok merifetliyim :hamarat:

Günaydın kızlar benim moraller sıfır. Ya benim tartım bozuk ya ben bayağı bitmişim… ben hiç kilo vermemişim şoka girdim hala 91 gösteriyor tartı… beni isterseniz çıkarın çünkü benim bünye bitmiş belli ki bir sorunum var doktor kontrolünü acil bekliyorum. Of çok üzgünüm ya
Başka yerlerde tart brokilo beni de bir kaç kez yanlis tartti vazgemedim doğru tartana kadar

Ayyyy çok korkmuştum gram veremedim diye 🤭🤣🤣🤣 Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne çook sağol canım başka zemine koydum şükür birazcıkta olsa vermişim 🤓 Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
Başlangıç 91di 🌸
IMG_6913.jpeg

Kızlar kışlık hazırlık yaptınız mı?
Turşu, sos falan...
Şimdi ben onları zinhar yemem.
Öyle bir moda girdim ki
Ben tam şuan o işlerle uğraşıyorum 😅 melemen yaptım şimdi kahvaltilik sos yapıyorum. Bunlar yenir ya diyette niye yenmesin 😅

Ben birsey yapamadım.arkadasim yapıp getirmiş turşu ile kahvaltılık sos.
Buranın bir fasulyesi var adı babadan mi ne tek ondan aldım 15 kg. Hergun 3 kg ayiklıyorum çok lezzetli oluyor
İşte böle
Eki Görüntüle 3306833
Yalnız baskül baş köşede.
Onu burda beyaz fasulye ispir fasulyesi diye satıyorlar çok lezzetliymiş

Belki tartıda sorun vardır dediğin gibi. Niye çıkaralım yahuu. Sıkma canını

Benim tartimda öyleydi değiştirdim moralini bozma sabır işi bu iş

X