- 8 Nisan 2017
- 56.744
- 296.428
İltihapli Omurga romatizması sırtta bozulma başladı çoktan kamburluk az da olsa varNeyin var canim
Birde artık ense kısmında da omuz hizasında da eğrilik var şuan :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İltihapli Omurga romatizması sırtta bozulma başladı çoktan kamburluk az da olsa varNeyin var canim
Biliyorum onu ya.İltihapli Omurga romatizması sırtta bozulma başladı çoktan kamburluk az da olsa var
Birde artık ense kısmında da omuz hizasında da eğrilik var şuan :/
Hadi ya koca balikesir de bulamamış mi ? Bende bir ara tedavi oldum o zaman insan kendini daha çok hasta hissediyor .Biliyorum onu ya.
Burdan bir kız da var Ayvalık tan Manisa'ya geliyor tedaviye.
Rabbım sifa versin.
Sakın ne ablası şekerim.Geçen sana abla diye hitap edecek oldum sildim oslem diyoruz şekerim yaşlı falan değilsin
Heyecanla kutlamayi bekliyorum o zamanSakın ne ablası şekerim.
Yarin 44 u me basıyorum sadece o kaddaar.
Valla o kadar yok bende ikimiz birleşirsek geçerizRocky bilir kişiyi geçmemiz lazım
Burdayım cemos ne zaman istersenBana rakip mi geldi ne.
Bu hafta 3 kilo vercem listemi yaptım bile 1 0 öndeyimRocky bilir kişiyi geçmemiz lazım
Belli olmaz belki takımı cort çıkarValla o kadar yok bende ikimiz birleşirsek geçeriz
Aloooo bizim takım ne diyor arkadaşBu hafta 3 kilo vercem listemi yaptım bile 1 0 öndeyim
Ben seni uyarmıştım meydandayim boş durmuyorum diyeAloooo bizim takım ne diyor arkadaş
Korkacak olsak diyet topigine gelmezdik az vermiş olabilirim ama dışardan 5 vermiş gibiyimBen seni uyarmıştım meydandayim boş durmuyorum diye
Bak canım kardeşim bendeki potansiyeli görmüşValla o kadar yok bende ikimiz birleşirsek geçeriz
Az degilkii benimde harbiden karnım çöktü birazKorkacak olsak diyet topigine gelmezdik az vermiş olabilirim ama dışardan 5 vermiş gibiyim
Biz de cekilirdikde ayaklarimiza güvenmiyoruzbenim foto biraz ayaklı oldu ama herkes inip resim çekinmiş ben üstündeyken çekindim
Kendi resmine tıklayınca hesabınız ve favori diye iki bölüm çıkıyor ordanMüge bitsin bakacam kahvalti keyfisi şey edyiom favori yapıyoruz ya mesajı ben sonra onu bulamiyorim
Tamam en son videoyu izleyemedim favori olarak ekledim teşekkürlerKendi resmine tıklayınca hesabınız ve favori diye iki bölüm çıkıyor ordan
6 yaş büyükmüşsün öyle bir dedin ki bastonlu diz battaniyeli falanSakın ne ablası şekerim.
Yarin 44 u me basıyorum sadece o kaddaar.