Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Sabah tartıldım eksi gördüm ama biraz bekleyip bi daha tartılacam uyanır uyanmaz meraktan gittim baktım

Sen biraz önce neneyi attij ya mesela o nene gibi bende dün bir Leslie videosuna başladım ilk 7 dk sinin yapabildim nefes nesefe kaldım bugün ilk 15 dakikayı yapmaya çalışacağım mesela

Sen biraz önce neneyi attij ya mesela o nene gibi bende dün bir Leslie videosuna başladım ilk 7 dk sinin yapabildim nefes nesefe kaldım bugün ilk 15 dakikayı yapmaya çalışacağım mesela
Senin rahatsızlığın var zorlanma. Yaşlı genç diye düşünme oturduğumuz yerde bizde yaşlı gibi güçsüz kaslara sahibiz.

Benim kızlara attığım bi video vardı bulayım sana

Senin rahatsızlığın var zorlanma. Yaşlı genç diye düşünme oturduğumuz yerde bizde yaşlı gibi güçsüz kaslara sahibiz.

Aranızda en yaşlı benim.
Eskiden olsa hemen verirdim. Artık kolay kolay gitmiyor. Umarım menopoza girmeden ideal kiloya kavusurum

Benim zaten sırtlarda artık sıkıntı üst raddede artık duzlenmiyor

Başlangıç seviye kardiyo var burda Tenceresiz kaldim anne biri oturarak yapıyor biri ayakta. Oturarak da oluyor yerde çalışmak gibi.

Aynur Başın hazırladığı video var bir de evde yürüyüş programı. Lesli gibi ama leslinin de başlangıcı olarak düşün. Dizde belde rahatsızlık olanlar için.

Aranızda en yaşlı benim.
Eskiden olsa hemen verirdim. Artık kolay kolay gitmiyor. Umarım menopoza girmeden ideal kiloya kavusurum
Geçen sana abla diye hitap edecek oldum sildim oslem diyoruz şekerim yaşlı falan değilsin

Müge bitsin bakacam kahvalti keyfisi şey edyiom favori yapıyoruz ya mesajı ben sonra onu bulamiyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…