- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Ben bir umit belki WC ihtiyacı olur diye bekliyorum yemedimSizi okurken ben de kahvaltıyı çok yemişim
Görüyoruz maalesefMesajim Bende mi görünmüyor siz giruyomusunuz
Benim alintimin içine yazmışsınMesajim Bende mi görünmüyor siz giruyomusunuz
Alıntının içine yazmışsınMesajim Bende mi görünmüyor siz giruyomusunuz
Sevincten naptimi bilmiyorumBenim alintimin içine yazmışsın
Hadi bugün benden sana kıyak bol bol taşkınlık yapSevincten naptimi bilmiyorum
Sabah tartıldım eksi gördüm ama biraz bekleyip bi daha tartılacam uyanır uyanmaz meraktan gittim baktımSelam arkadaslar
Yarın sabah aç karnına tartıliyoruz. Uyanır uyanmaz sis olacağımız için biraz bekleyebiliriz. Yarın geç uyanabilirim ben malum rahatsızlıktan ötürü. En geç öğlen 1-2 gibi tartı fotoları bitmiş olur. Bir hesap yapıp listeleniriz ve 1. Grup, + takım yıldızları belli olur.
Umarım yarın herkesten tartı fotosu gelir. Yoksa hiçbir şey yapamayız.
3. Grup yarın başlangıç yapacagindan yarış 2 grup arasında gerçekleşecek. Yine böyle kısa bir bilgi verelimSabah ola hayrola
Rocky bilir kişiyi geçmemiz lazımSabah tartıldım eksi gördüm ama biraz bekleyip bi daha tartılacam uyanır uyanmaz meraktan gittim baktım
Sen biraz önce neneyi attij ya mesela o nene gibi bende dün bir Leslie videosuna başladım ilk 7 dk sinin yapabildim nefes nesefe kaldımTenceresiz kaldim anne 3 dakika içinde bundan iyi anlatan biri daha yok. Hele de süre konusu.
Kanalın oynatma listesinde yıllar önce yapılan defacto yayınları var bak bi fırsatta kısa kısa videolar iş yaparken dinle.
Senin rahatsızlığın var zorlanma. Yaşlı genç diye düşünme oturduğumuz yerde bizde yaşlı gibi güçsüz kaslara sahibiz.Sen biraz önce neneyi attij ya mesela o nene gibi bende dün bir Leslie videosuna başladım ilk 7 dk sinin yapabildim nefes nesefe kaldımbugün ilk 15 dakikayı yapmaya çalışacağım mesela
Aranızda en yaşlı benim.Senin rahatsızlığın var zorlanma. Yaşlı genç diye düşünme oturduğumuz yerde bizde yaşlı gibi güçsüz kaslara sahibiz.
Benim kızlara attığım bi video vardı bulayım sana
Benim zaten sırtlarda artık sıkıntı üst raddede artık duzlenmiyorSenin rahatsızlığın var zorlanma. Yaşlı genç diye düşünme oturduğumuz yerde bizde yaşlı gibi güçsüz kaslara sahibiz.
Benim kızlara attığım bi video vardı bulayım sana
Aranızda en yaşlı benim.
Eskiden olsa hemen verirdim. Artık kolay kolay gitmiyor. Umarım menopoza girmeden ideal kiloya kavusurum
Geçen sana abla diye hitap edecek oldum sildim oslem diyoruz şekerim yaşlı falan değilsinAranızda en yaşlı benim.
Eskiden olsa hemen verirdim. Artık kolay kolay gitmiyor. Umarım menopoza girmeden ideal kiloya kavusurum
Neyin var canimBenim zaten sırtlarda artık sıkıntı üst raddede artık duzlenmiyor
Müge bitsin bakacam kahvalti keyfisi şey edyiom
Başlangıç seviye kardiyo var burdaTenceresiz kaldim anne biri oturarak yapıyor biri ayakta. Oturarak da oluyor yerde çalışmak gibi.
Aynur Başın hazırladığı video var bir de evde yürüyüş programı. Lesli gibi ama leslinin de başlangıcı olarak düşün. Dizde belde rahatsızlık olanlar için.