- 8 Ekim 2012
- 3.356
- 6.320
- 36
Evt ya sonucu görünce çok mutlu oldum tek öğünle omad gibi oldu bugün de tek öğün yaptım su orucunu 3 gün falan denemek istiyorum bakalım kısmet☺Su orucu işe yaradı sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt ya sonucu görünce çok mutlu oldum tek öğünle omad gibi oldu bugün de tek öğün yaptım su orucunu 3 gün falan denemek istiyorum bakalım kısmet☺Su orucu işe yaradı sanırım
Harika, tebrik ediyorum. Benim her yaz ya da her tatilde bu sefer denicem deyip bir türlü cesaret edemediğim şey su orucu. Umarım bende bir gün en azından deneyebilmeyi başarabilirim.Evt ya sonucu görünce çok mutlu oldum tek öğünle omad gibi oldu bugün de tek öğün yaptım su orucunu 3 gün falan denemek istiyorum bakalım kısmet☺
geçmiş olsun canım, oğluşuna şifalar diliyorumKızlar oğlum rahatsız bakamiyorum. Akşam dönücem
Geçmiş olsun canım çocuklar hep hasta bu ara yaKızlar oğlum rahatsız bakamiyorum. Akşam dönücem
Çok geçmiş olsun benim oğlan da hasta Rabbim hepsine şifa versinKızlar oğlum rahatsız bakamiyorum. Akşam dönücem
ChocolitaKahvaltı Eki Görüntüle 3480288
Köz biber patlıcan yeşillik domates salatalık
Ara öğün yok
Akşam yemeği tavuk sote salata
Karbonhidrat yok
3 lt su
40 dk zumba yaptım
Ne kadar bir izin canımGünaydın canım beni izne cikarirmisin
Canım 1 günlük sonuç böyleyse haftaya gelecek sonucu merak ediyorum ama başlangıç kilondan sonra 1 haftalık sonucu almak gerekir. Dün tartı fotoğrafiyla başlangıç yaptın. Önümüzdeki salı günü vereceğin tartı geçerli olur
Çok geçmiş olsun.Kızlar oğlum rahatsız bakamiyorum. Akşam dönücem
Çok sağol delficimÇok geçmiş olsun.
2 hafta olabilir , yürüyüş yapamıyorum,su bile düzgün içemiyorum iki haftadır düzen oturtamadimNe kadar bir izin canım
Canım 1 günlük sonuç böyleyse haftaya gelecek sonucu merak ediyorum ama başlangıç kilondan sonra 1 haftalık sonucu almak gerekir. Dün tartı fotoğrafiyla başlangıç yaptın. Önümüzdeki salı günü vereceğin tartı geçerli olur