Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız niye ayıp olsun ben onu da yürümedim
Yapmaya çalışayım bugun bitmedenŞimdi şöyle ki, diyet dışı yiyecek 100 kalori üstündeyse ceza gelir. Bu sekildeyse yarın bekliyorum. Azar azar yesen bile totelde fazlaca karbonhidrat aldıysan yarın egzersiz yapman iyi olur
Kaptan olmak kolay deģil.Kaptan hepimizi gözetliyor
Kurallar ilk sayfada da detaylı yazar canımAhu ceza almayın ben öldüm valla bu hafta iki defa 10 bin yarın da7 bin yapacam
Allah razı olsun canımAllah kabul etsin
dur canım daha yeni başladık öğretmenler yarın itibariyle tatile başlıyor.Sen nasılsın ne yapıyorsun sevmedim ben bu yaz tatilini sıkılıyoz evde
Kaçıncı sınıfa geçti?Nasıl oldu toparladı mı biraz .
Ya yapmak da istemiyor ders falan ama çok sıkmak da istemiyorum unutmasın diye çabam aslında
2. Sınıfa geçti canımAllah razı olsun canım
dur canım daha yeni başladık öğretmenler yarın itibariyle tatile başlıyor.
Kaçıncı sınıfa geçti?
Bana bildirim gelmiyor bi türlü ya size öyle oluyo mu sayfaya girmezsem gelen mesajları görmüyor neyse dünkü menum soylePazar günü menü göndermeyenler
Pandora27 esmusumm teacher_as
bbeeyyzzaam Sismaniye ceza egzersizi de vardı, bugün yani pazar günü yapılmışsa ekran görüntüsü beklerim
Günaydınlar çok yorgundum menü bildirmeme hakkımı kullanmak istemiştimPazar günü menü göndermeyenler
Pandora27 esmusumm teacher_as
bbeeyyzzaam Sismaniye ceza egzersizi de vardı, bugün yani pazar günü yapılmışsa ekran görüntüsü beklerim