- 16 Aralık 2019
- 20.153
- 80.054
- 31
Evet canım malesef hasta işim var biraz uzun bi süreç ve kendimi ciddi anlamda iyi hissetmediğim bi dönemdeyim. İnşallah güzel sonuçlar alırsam bayramdan sonra aranızdayım adımlarımla sizi geçeceğimAaa izinli misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım malesef hasta işim var biraz uzun bi süreç ve kendimi ciddi anlamda iyi hissetmediğim bi dönemdeyim. İnşallah güzel sonuçlar alırsam bayramdan sonra aranızdayım adımlarımla sizi geçeceğimAaa izinli misin
Aslında 6 haftayı geçtim, buraya yeni geldimAma sen daha yeni basladin, bu durum direnc degildir bence, bosuna detoksa zorlama kendini.
Bir cok diyete yeni baslayanda olan seyi yasiyorsun diye düşünüyorum. 2-3 haftalik diyetten sonra bagirsaklar iyice bosaliyor, ve yeterince lifli yemezsen hemen 3. Haftada bu tarz bir duraklama ve sindirim sorunu yasiyorsun.
Yapman gereken seyler lifli gida tuketmek. Sen zaten ölçüyorsun sanirim yediklerini, gunluk aldigin lif miktarini bir kontrol et, 35 gr oneriliyor. Ve o kadar da kolay degil onu doldurmasi. Diyetteki cogu insan onu bunu keserken liften de kesiyor, aslinda iyi etmiyor
Harika tarifler. Çok sağolun.Yok canım ben bayramdan sonraya kadar izinliyim . Wizardmom sormuştu direnç kilo içim detox ona attım isteyen de faydalanabilir
Yok o kadar yapma bende yapmadım gün içine yay günde 2 lt içmeye çalış ama yemek öncesi sonrası kurallara dikkat et yemek sırasında sıvı tüketmeHarika tarifler. Çok sağolun.
Japon işi garip geldi. Tek seferde dört bardak su böbrekleri zıbartır sanki.
Teşekkür ederim bal kizlar,
Yarindan itibaren bir başka bilgelik yuklenecekmis bana hazir olun teyze mod on
Kaca baslıyorsun ssst! gecen ay bende gectım o modaTeşekkür ederim bal kizlar,
Yarindan itibaren bir başka bilgelik yuklenecekmis bana hazir olun teyze mod on
Evet katılabilirsiniz. Salı günü tartı günümüz isterseniz salı sabahı aç karnına tartı fotoğrafınızı atarak başlayabilirsinizGruba alım yapıyor musunuz
Sağol canım. Kız hiç aktif olamıyorum. Pazartesi günü inşallah daha sık görürsünüz beni. Su sınav bir geçsin
Merhaba , eger alan varsa leslie yada dans vıdeoalarıyla guzel adım oluyor cocuklarla cıkılamadıgı zaman kurtarıcı olabılırKızlar evde olup 10.000 adım atan var mı
Evde 5000 adım atınca tansiyonum düştü dön dön aynı yerde:)
Nasıl yapıyorsunuz bizim burası yürümeye elverişli değil evin önü dar bir sokak ve sık araba geçiyor oğlumla yapamıyorum:) İleriye de gidemiyoruz birkaç köpek var bazen havlıyorlar falan korkuyorum.