- 2 Ağustos 2013
- 34.000
- 100.868
Aaaa istemez miyim sevindim vallaBak güzel eksi getiririm grupa sen beni istemiyon mu siviitttim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa istemez miyim sevindim vallaBak güzel eksi getiririm grupa sen beni istemiyon mu siviitttim
Gündüzleri okuyorum ama katılamıyorum muhabbetlere, akşam zaten ev ahalisi uyuyana kadar giremiyorum bile anca bu saatlere kalıyorGözden kaçırmışım kusura bakma
Etiket yapmasam gelmiyosun zaten bahane olsun
Saat geç oldu sweetcigim hepimizin kafası karışıkOkudum da 3.grup oldu sandım anlamamışım
Kolay gelsiğiiinHadi ben gidip mutfağı toplicam sonra gelirim tabii sağ kalırsam evde herkes başka başka hasta ama benim durum daha acılı agsgsgsgdhhdhd
Okurken yaz biz hep burdayız ya vakit geçerGündüzleri okuyorum ama katılamıyorum muhabbetlere, akşam zaten ev ahalisi uyuyana kadar giremiyorum bile anca bu saatlere kalıyor
Bu hizmeti parayla veriyor insanlar diyet koçu destek grup vs arıyorlarOkurken yaz biz hep burdayız ya vakit geçer
Evet biz bedavaya yapıyoruzBu hizmeti parayla veriyor insanlar diyet koçu destek grup vs arıyorlar
İyice rahata alışmışsin kızım senİçimde zerre misali bir kıpırtı oldu diyetle ilgil hemen başını ezdim
Ahahahahhaaİçimde zerre misali bir kıpırtı oldu diyetle ilgil hemen başını ezdim
İyice rahata alışmışsin kızım sen
Kıpırtınin başını ezerken senİçimde zerre misali bir kıpırtı oldu diyetle ilgil hemen başını ezdim
Selam cok sevindim yazayim hemenprensesss016
S succulentt
@UcanSupurge
@yalnizkus16
H Hufezaa
@LADY VEGA
@baltasar
Kızlar 3. Grup sizlerden oluşacak.
Hufeza ve succulent dışındakiler bana boy kilo ve hedef kilosunu gönderirse listeye ekleyeceğim
Hayırdır cemos. Şimdilik müsait gibiyimsweetgirlcandy sweet yarın napcan öğleden sonra müsait misin