Evet canım ya onun takibini yapmamisim. Evet listeye bakın. 2 hafta düzenli eksi gelmisseniz var bu hakkiniz. Bana hatırlatın diyet dışı cezası da almayınMerhabalarChocolita
Ana sayfayı okudum da, sana birşey danışacağım. 2 haftadır tartıda eksi görmüşüm. Aşağıdaki satırı soracağım:
"2 haftalık sonuçta düzenli eksi gören bütün grup üyelerine +200 kalorilik ödül hakkı vardır." yazmışsınız ya, 1 gün 200 kalorilik ödül hakkım mı olacak?
Teşekkür ederim.Evet canım ya onun takibini yapmamisim. Evet listeye bakın. 2 hafta düzenli eksi gelmisseniz var bu hakkiniz. Bana hatırlatın diyet dışı cezası da almayın
Şimdi baktımasliogretmen tavsannesi Fateb 2 hafta düzenli kilo vermiş. Aslı zaten 1. Olduğu için 500 kalori ödülü vardı. Tavsannesi ve Fateb de bu 200 kalori hakkını kullanabilir
benim bayramdan sonra + 'ım vardi canım ,cok gerekirse kullanırım cebimde dursunEvet canım ya onun takibini yapmamisim. Evet listeye bakın. 2 hafta düzenli eksi gelmisseniz var bu hakkiniz. Bana hatırlatın diyet dışı cezası da almayın
Şimdi baktımasliogretmen tavsannesi Fateb 2 hafta düzenli kilo vermiş. Aslı zaten 1. Olduğu için 500 kalori ödülü vardı. Tavsannesi ve Fateb de bu 200 kalori hakkını kullanabilir
Günaydın kizlar. Arriety üyelik iptali yaptı. Yazdı bana da. İnşallah kısa süreli bir şeydir
İnşallah canımbenim bayramdan sonra + 'ım vardi canım ,cok gerekirse kullanırım cebimde dursun
insallah kendini toparlar en kisa zamanda toparlanarak doner zeynepcim , ceza aldı sanmıstım bende dinlenmek iyi gelicektir
Aaa niye kiGünaydın kizlar. Arriety üyelik iptali yaptı. Yazdı bana da. İnşallah kısa süreli bir şeydir
Bilemedim canım. Ben neye baksam Google dan aratiyorum program kullanmıyorum. Uzun süredir de baktığım için artık ezbere hesap yapmaya başladımKızlar tünaydın bu arada ben evde smoothie yapıyorum kendi çapımda ama kaç kalori olduğunu nasıl hesaplarım bildiğiniz bi program VS var mı bana Bi yardımcı olur musunuz
Kalori hesallayicilara bakym olmadıBilemedim canım. Ben neye baksam Google dan aratiyorum program kullanmıyorum. Uzun süredir de baktığım için artık ezbere hesap yapmaya başladım
genelde tariflerre kalorisiyle atiyorlar ,ama ben tek tek icine koydugum urunlere gore hesaplamayi tercih ediyorumKızlar tünaydın bu arada ben evde smoothie yapıyorum kendi çapımda ama kaç kalori olduğunu nasıl hesaplarım bildiğiniz bi program VS var mı bana Bi yardımcı olur musunuz
Ben kendim uyduruyorum yada evdeki meyvelerle yapıyorum genellikle güzel Bi kalori hesaplayici bulursam çok güzel olur bu aralar kalori açığı bırakarak devam etmeye caliscamgenelde tariflerre kalorisiyle atiyorlar ,ama ben tek tek icine koydugum urunlere gore hesaplamayi tercih ediyorum
diyetkolik'ten bakıyorum ben genelde.Ben kendim uyduruyorum yada evdeki meyvelerle yapıyorum genellikle güzel Bi kalori hesaplayici bulursam çok güzel olur bu aralar kalori açığı bırakarak devam etmeye caliscam
Hemen bende bi bakayım o zamandiyetkolik'ten bakıyorum ben genelde.
Bende bilmiyorum ki canım. Döner diye düşünüyorum amaAaa niye ki